Heart of the Swarm balance frissítés

DACA . Hírek 1374

hotsbal

A Blizzard nem is olyan rég balance test map-ra invitált minket, ahol az egyik változtatás hamarosan már élesben is látható lesz. A fejlesztők ezúttal is a pro játékosok véleményeit lesték legfőképpen, akik szerint a következő balance változtatás mindenképp belefér a játékba:

Zerg

Overseer

  • A “Pneumatized Carapace” fejlesztés megnöveli az Overseerek mozgási sebességét 1.88-ról 3.375-re. (az előző 1.88 – 2.75 volt).

David Kim szerint a mech hiányra további tesztelések kellenek majd, hogy a Terran játékosok változatosabb army felállással harcoljanak majd a jövőben. Balance test map tehát volt, van és lesz is, a Blizzard tájékoztat minket arról, ha újból terveznek valami változtatást. Köszönik a játékosok visszajelzéseit.

Forrás:


Comments (3)

  • lorthirash

    |

    De hova még boostolni a zerget?

    Reply

  • lorthirash

    |

    Protossal mi van?

    Reply

  • GhostTH

    |

    @lorthirash Ha terran mech-t akarnak, csak dobjanak fel pár jól dps-elő géppuskát a siege tankra, ami levegőbe is lő… Nem hiszem hogy tovább kéne boostolni a terran mech-et végül is zerg ellen egész jól használható. A protoss pedig azt hiszem elég erős tud lenni buffok nélkül is a statisztikák szerint, azt pedig sokan vallják, hogy a legkönnyebb faj. Ezt nem én vagyok hivatott megerősíteni vagy megcáfolni, de én is arra felé hajlok, hogy a többi fajhoz szükségesnél kicsivel kevesebb rutinnal is sokat lehet kihozni belőle. A buffról pedig: A zerg widow mine ellen különben gyakorlatilag tehetetlen egy bázison kívüli csatában. Egyébként használhatna spore c.-t, de kinn nem tehet, se creep se idő nincs rá.

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.