Légy naprakész a Starcraft2.hu-val!

DACA . Hírek 1093

Terranrdy

Összegyűjtöttük Nektek a legfontosabb Starcraft2.hu linkeket, hogy a nap bármely szakaszában a lehető leggyorsabban eljuthassanak hozzátok az új Starcraft 2 hírek – természetesen mindez magyarul. Ez főként azoknak hasznos, akik nemrég olvasnak bennünket. Számít a véleményed nekünk, légy tagja a közösségünknek!

  • Starcraft2.hu hivatalos Facebook oldal – a legfrissebb bejegyzések azonnal megjelennek az oldalon, úgyhogy érdemes ezt az oldalt likeolni. Jelenleg mintegy 1900 „tetszikelésünk” van.
  • Starcraft2.hu Klub Facebook – egy nyilvános csoport a facebookon, ahova bárki beléphet. Ide bárki tölthet fel Starcraft2-vel kapcsolatos tartalmakat, s lehet kérni tanácsokat is a játékkal kapcsolatban. A nyilvános Starcraft2.hu Klubban jelenleg mintegy 430 tagunk van.
  • Darc1n stream csatornája – a legfontosabb hazai e-sport eseményeket ez a csatorna közvetíti élőben. A műsorokat vissza lehet nézni utólag, legutóbb a Mondocon Live Invitationalt is ez a csatorna közvetítette élőben.
  • RSS oldalaink – az új hírek olvasása ezzel még egyszerűbb, hisz számon tartja, hogy melyik bejegyzést olvastad már el, s mellette több oldalra is fel tudsz jelentkezni. További segítség ezzel kapcsolatban itt.
  • Kapcsolat, avagy írj nekünk – van egy új cikked vagy észrevételed az oldallal kapcsolatban? Netán segítenél az oldal építésében/szerkesztésében? Ha ilyen és hasonló érzések kavarognak benned, akkor ne habozz, írj nekünk a hirbekuldo [kukac] starcraft2 [pont] hu vagy a daca [kukac] replays [pont] hu e-mail címekre. Várjuk leveleiteket!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.