Nem lesz Legacy of the Void a BlizzCon-on

DACA . Hírek 1595

scblizzcon2

Mint már beszámoltunk nektek, idén is megrendezésre kerül a Blizzard saját rendezésű showja, a BlizzCon. Az esemény ezúttal november 8-án és 9-én lesz Anaheimben a Convention Centerben. A Blizzard a napokban publikálta a show hivatalos programját, mely a StarCraft 2 rajongóknak ezúttal csalódást hozott. A fejlesztők ugyanis úgy tűnik, semmivel sem készülnek a második kiegészítővel kapcsolatban. Ha jobban belegondolunk, bő fél éve jelent meg a Heart of the Swarm, a Wings of Liberty és az első kiegészítő közt is eltelt körülbelül 2,5 – 3 év, tehát nincs miért megkongatnunk a vészharangot. Persze ez még nem jelenti azt, hogy nem lesz egy-egy apró infómorzsa a Legacy of the Void-ról, de az már biztos, hogy külön színpadot nem húznak fel a tiszteletére. Maradnak a WCS versenyek, kosztümök és kérdezz-felelek a StarCraft 2 rajongóknak.

A Blizzard egyébként más fronton gőzerővel készül a show-ra, hisz kipróbálható lesz a helyszínen a Hearthstone, Diablo III (PS4-en), World of Warcraft, Heroes of the Storm, és a Diablo III: Reaper of Souls. A legnagyobb attrakció talán a november 8-i Warcraft film bemutatója lesz majd a Blizzconon, ahol többen is jelen lesznek – mint például Duncan Jones (filmrendező), Chris Metzen és Rob Pardo (Blizzard „nagy fejesek”) is.

Fontos még megemlíteni, hogy az Activision-Blizzard év közbeni harmadik nagy beszámolóját a show előtt pár nappal, november 6-án fogják megrendezni. 

Forrás:


Comments (4)

 • gabor9000

  |

  Sziasztok, Blizzcon-ra megy valaki innen? Én ott leszek, ha megy más is, „egyesíthetnénk erőinket!”

  Reply

 • malkavita

  |

  Mit nem adnék, ha valaki hozna nekem egy plüss zerglinget… (persze nem ingyen)

  Reply

 • AdamoA

  |

  Válasz malkavita #2 üzenetére:
  Szóval még fizessen is érte, hogy elhozhassa? 😛
  .
  Engem az idei BlizzConról leginkább a Blizzard Dota-t, vagy Blizzard All-Starst, vagy Heroes of the Storm… érdekel. Remélem, nem csak annyi lesz, hogy kap egy újabb nevet 🙂
  .
  Dio3 exp is érdekes lehet… csak nagyon döcögős lett az első rész :/
  Az, hogy kiveszik az AH-t az pl furadurva 🙂
  .
  Meg hát Warcraft film? Na lesz miről beszélni… még ha LotV nem is lesz

  Reply

 • malkavita

  |

  Te nem vagy politikus véletlenül…? 😀 Úgy értettem, hogy kifizetném az árát meg még adnék rá egy kis pluszt is.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.