Bolgár és magyar selejtezők az EPG Balkan Championship-hez

Eyesis . e-Sport, Hírek 1562

EPG SC2 Balkan Championship

Electronic PlayGround büszkén bemutatja a legújabb EPG SC2 Balkan Championship-et, az online nemzetközi StarCraft II versenyt.
A játékosok a Balkán régióból és a vele szomszédos országokból indulhatnak, hogy ők legyenek a a Balkán Starcraft II bajnokok.

A nyeremény 50 euro lesz, de az első három játékos értékes hardver cuccot is kap majd.

A selejtezőket nemzetekre bontva tartják. Lesz, ahonnan a legjobb két játékos kerül majd be a fő versenyre, ezek a résztvevő országok: Bulgária, Horvátország, Magyarország, Románia, Szerbia, Szlovénia. Lesz még egy globális selejtező is, ahonnan szintén bejuthat a két legjobb. Ezeken az országokon kívül Bosznia-Hercegovina, Macedónia, Görögország, Montenegró és Albánia is részt vesz a versenyen. Emellett lesz két meghívott játékos is.

Bolgár és Magyar selejtezők

Végre megvannak a hivatalos bolgár és magyar EPG SC2 Balkan Championship nemzeti valogatók időpontjai is.
A bolgárok selejtezője március 1-én (szombaton) 16:00-tól, a magyaroké március 2-án (vasárnap) 16:00-tól lesz. Akik úgy érzik, hogy Magyarország legjobbjai közé tartoznak és szívesen képviselnék hazánkat, jelentkezzen!
Reméljük, hogy terran134RobbyG, zerg13SPIRIT, terran134PSz, Protoss13JoeTheKiller és terran134Breach is jelen lesznek ezen a selejtezőn, ahonnan csak a legjobb kettő játékos mehet tovább. Megpróbálunk magyar nyelvű adást is biztosítani a nézőknek mind a selejtezőhöz, mind pedig a nagy EPG SC2 Balkan Championship-nek. Hogy a magyar válogató döntője ne fulladjon off race-es mókázásba, a győztesnek feljajánlok 2000 Ft-ot (én, azaz Eyesis).

Élő közvetítés

Mind a két versenyhez élő stream-et biztosít a Conn.Si.
Érdemes figyelemmel követni a bolgár adást is, hiszen valószínűleg olyan nemzetközileg ismert játékosok is indulnak majd rajta, mint a zerg zerg13Giant, a protoss Protoss13TheLegend és Protoss13Kalin.

Kövessétek a nemzetközi verseny fő támogatóját, az Electronic PlayGround-t facebookon, hogy ne maradjatok le a Balkan Championship közleményeiről!


Comments (2)

 • Eyesis

  |

  Eddig mindenki bejutott a nyolcaddöntőbe 🙂 Örömmel látom, hogy amikor nemzetközi dologról van szó, azért a legjobb játékosok azért felbukkannak szép számmal 🙂
  ANS, Breach, JuGGernaut, Psz, RobbyG, scr, shadi már jelentkeztek, de még lenne több olyan játékos akit szívesen látnék ebben a selejtezőben. Remélem, hogy Spirit nem marad ki a versenyből.

  Reply

 • WiNtER

  |

  najólvan… csak hogy legyen valaki az imba fajjal is …. 😀

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.