MondoGames Live Invitational #1

sPrAY . Hírek 1723

mondogames2

UPD2: Ma 15:00-kor lesz az RO16 csoportkör sorsolása, az alábbi csatornán: twitch.tv/wildtv4

UPD: Az élő megmérettetésre kijutó játékosoknak nem kell jegyet venniük a rendezvényre, ugyanis a kijutás mellé jár egy VIP jegy is!

A Hungarian Masters Championship után, ismét egy újabb megmérettetés lesz a játékosok számára, ugyanis egy új névvel, de  visszatér a MondoConon zajló, MondoGames Live Invitational. A helyszín ismét a régi, de a lebonyolítás terén történtek változások. A nyári rendezvényen ugyanis, egy külön Esport csarnok lesz, egy nagy színpaddal, kiváló hang/kép technikával ahol az összes meghirdetett verseny döntője fog zajlani. Tíz meghívott játékos, hat open hely, egy csoportkőr vezet az élő rendezvényig, ahol ahogy már megszokhattuk, a legjobb 8 méri össze erejét!
Az összdíjazás 50.000 Ft, a 10 meghívott játékos pedig a következő:

További információkért olvasd tovább a bejegyzést!

BBQ ; [wIw]mOsTeN ; [HoA]Faroosh ; [WiLD]Breach ; [WiSDOM]JuGGer ; [wIw]WiNtER ; [wIw]MBK ; Psz ; [wIw]Pisti ; [IPLAY]Sync

MondoCon Starcraft 2 verseny

Hogy meglegyen a 16-os létszám, most is szervezünk a maradék 6 helyre 3 darab Open Tournamentet, amelyeknek a döntősei részesülnek majd meghívásban az MCLI 8-ra.

A 3 Open Tournament időpontjai a következők:

Június 28július 4július 5

Az első Open Tournamentre itt lehet nevezni: LINK

A második Open Tournamentre itt lehet nevezni: LINK

A harmadik Open Tournamentre itt lehet nevezni: LINK

Kezdés: 2014. június 28., 15:00 (Chek-In 14:30-tól)

A selejtezőkre bárki jelentkezhet, természetesen szükséges a StarCraft II Heart of the Swarm megléte és egy BinaryBeast account. Az Open Tournament szabályzata megtekinthető itt.

Az időpontok még változhatnak és az is előfordulhat, hogy egyik-másik Open Tournament ütközni fog időpontban más versenyekkel is, de azért is van három belőlük, hogy legyen legalább egy jó időpont bárkinek. Természetesen bárki, akinek pl. nem sikerül az elsőn győztesként végeznie, még nyugodtan jelentkezhet majd a következőre, amelyekre a jelentkezés mindig az előző Open kupa vége után nyílik meg.
A map pool: Habitation Station LE, King Sejong Station LE, Overgrowt LE, Merry Go Round LE, Alterzim Stronghold TE , Frost LE, Waystation.
Az Open Tournament meccsei a végig Bo3 rendszerben fognak folyni. A szabályzatot itt találjátok, olvassa el figyelmesen minden jelentkező.

Az MCLI a nyáron egy napos MondoCon rendezvényen, július 19-án (szombat) 10:00 kezdéssel lesz megtartva.
Az összecsapásokat a helyszínen lehet majd figyelemmel követni, illetve streamet is biztosítani fogunk azoknak, akik nem tudnak eljönni. A kommentátorok sPrAY és NevermorE lesznek.

A helyszín a hungEXPO ”K” csarnoka lesz (az odajutáshoz és a térképhez katt a linkekre), a jegy ára 2500 Ft. Sok más program vár még titeket a MondoCon-on, akik érdeklődnek a keleti kultúra iránt vagy a további versenyek döntőit is megnéznék [League of Legends ; World of Tanks ; Hearthstone] mindenképpen jó élményekkel gazdagodhatnak.

További információkért látogassatok el a mondocon.hu weboldalra.


Comments (1)

  • Homyx

    |

    szívás, hogy minden selejtező rossz időpontban van 😀 😀

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.