I. PlayIT Országos Bajnokság összefoglaló

Ander . e-Sport, Hírek, Kupa, Leírások 1213

2014_PlayIT_osz

November 29-én és 30-án került megrendezésre az idei őszi PlayIT, valamint a rendezvény keretein belül az I. PlayIT Országos Bajnokság mely 4 e-Sport versenyt is magában foglal: CS:GO, LoL, Hearthstone és StarCraft II.

A StarCraft II versenyre, a selejtezőkön keresztül bejutott 4 játékos (a kvalifikálás sorrendjében):

Shepherd, Wordix, Freeman és BBQ. sco2.

A tovább után olvashatjátok a bajnokság mérkőzéssorozatainak összefoglalóját.

I. Elődöntő: Shepherd 2 vs 1 BBQ. sco2

1. Pálya: Merry Go Round

Mindkét játékos egy biztonságos, de gazdaságilag erős nyitást választott. Egyik oldalon 12 supplynál Barracks és Gas, majd Command Center, míg másik oldalon 13 supplynál Gateway és a kötelező Gas és Cybernetics Core után egy Nexus. BBQ az erőforrásait egy Robotics Facility és 3 további Gateway megépítésére használta, miközben Shepherd jelentős mennyiségű Marinet gyártott, illetve az őket támogató Medivacek infrastruktúráját kezdte kiépíteni. BBQ terve egy Warp Prism drop volt, melyhez az elterelést a Shepherd bázisainak bejáratánál támadó Stalkerek biztosították volna. Viszont Shepherd Marinejai elkapták a Warp Prismet és némi veszteség árán visszaszorították BBQ Stalkereit is. Ez azonban nem riasztotta el BBQ-t és egy újabb Warp Prism droppal próbálkozott, de ezzel is csak apróbb károkat tudott okozni. Közben erősen fejlesztette infrastruktúráját és seregeit: Robotics Bay, Twilight Council, +1 támadás fejlesztés és Zealot Charge. Természetesen Shepherd sem tétlenkedett és ő is egy droppal próbálkozott BBQ főbázisánál, de ezt jelentős veszteségek nélkül sikerült hárítani. Így Shepherd beerősített és másodjára már több Medivacnyi egységgel tért vissza, amit BBQ csak nehezen tudott visszaverni és szinte minden Stalkerét el is veszítette a védekezés során. Annak érdekében, hogy a gazdasága se maradjon el, Shepherd a droppok közben felépítette 3. Command Centerét és el is foglalt vele egy erőforrás kitermelő helyet.
Az első kettő drop után Shepherd egy harmadikkal is próbálkozott, ismét BBQ főbázisánál és ismét több Medivackel, illetve ezzel közel egy időben, csapatainak másik részével BBQ 2. bázisát is megpróbálta betámadni. BBQ mindkét fronton sikeresen hárított, ami talán annak is volt köszönhető, hogy Shepherd Vikingjei nem vettek részt egyik küzdelemben sem. A sikeres védekezéseket követően BBQ elkezdte kiépíteni 3. bázisát, a Shepherdhez közelebb eső helyen, közben seregeivel megindult a pálya közepe felé. Itt egy komolyabb összecsapás bontakozott ki a két fél között, amiből BBQ kerül ki egy apró előnnyel, mivel minden Vikinget le tudott lőni és képes volt egy Colossust életben tartani. A harcban már megjelentek a High Templarok így Shepherd gyorsan kiegészítette seregét Ghostokkal és újabb támadást indított, mely a 3. bázist vette célba. Az újabb ütközetben a Vikingeket ismét sikerült mind levadászni, de most már a Colossusokból sem maradt egy sem, cserébe most a Psionic Stormok verték vissza Shepherd seregeit. Viszont az ütközet után BBQ-nak kevés területre ható sebzése maradt, így Shepherd egy SCV-ket is hadra fogó támadással sikeresen lerombolta a 3. bázist. Bár BBQ azt újra építette, de a gazdasága kellően meggyengült ahhoz, hogy Shepherd következő támadását már ne tudja hárítani. Ráadásul a Terran játékos kiválóan állította fel csapatait a harc előtt és több kritikus EMPt is célba juttatott, ezzel végül megszerezte a győzelmet.

2. Pálya: Catallena

Shepherd kitartott a jól bevált nyitás mellett és Barracks plusz Gas után meg is kezdte a 2. bázis kiépítését, illetve közben kiküldött egy Reapert felderíteni. BBQ ezúttal egy agresszív stratégiát választott és Shepherd bázisaihoz közel próbált meg elrejteni egy Stargatet. Viszont a Reaper miatt Shepherdnek feltűnt, hogy hiányos BBQ bázisa, így elkezdte alaposabban felderíteni a pályát és meg is találta a Stargatet, de a termelését már nem tudta leállítani, mivel BBQ egy plusz Pyloneal biztosította az energia ellátását és egy Stalkerrel elüldözte a Reapert is. Mivel a támadás innentől elkerülhetetlen volt Shepherd visszahúzódott főbázisára és megkezdte a védelem kiépítést. Talán ezért is, a Protoss játékos ahelyett, hogy fejjel ment volna a falnak, inkább folyamatos piszkálódásokkal tartotta ostrom alatt Shepherd bázisát. Mindkét játékos technológiai fejlesztésekkel kívánt túllendülni az állóháborún. Shepherd a Stimpack, Combat Shield és Medivac kombinációval igyekezett megerősíteni Marinejait, míg BBQ a Psionic Storm kifejlesztésének hosszadalmas folyamatába kezdett bele. Illetve BBQ Void Rayeivel megpróbálta elpusztítani a Starportot, de ez nem járt sikerrel, cserébe a patt helyzet kellően sokáig elhúzódott és így elkészült a Psionic Storm is. Shepherd az ostromot egy hátbatámadással próbálta megtörni és egy Medivac droppal akarta rossz helyzetbe hozni ellenfelét annak 2. bázisánál, de BBQ sikeresen hárította az ellentámadást, azzal hogy seregének egy kis részét hazateleportálta a Mothership Core segítségével. Majd a Psionic Storm segítségével sikerült Shepherd bázisánál megtörnie a védelmi vonalakat és megszereznie az első pontot a mérkőzéssorozatban.

3. Pálya: Nimbus

Ezen a pályán Shepherd változtatott a nyitójátékán és gyorsan felépített egy Factoryt és Starportot, közben BBQ visszatért a Gateway utáni terjeszkedéshez. A Terran játékos stratégiája azonban jobban bevált, mivel az első Hellionokkal 7 Probeot tudott beolvasztani, ebből okulva BBQ el is zárta bázisának bejáratát. Ez viszont kevésnek bizonyult, mivel Shepherd Medivacekkel megtámogatva már be tudta juttatni csapatait BBQ főbázisára, egy olyan helyre, amit a Protoss játékos nem is láthatott. Így a Terran sereg újabb Probeokat pusztított el, de cserébe minden egység odaveszett. Ezt kihasználva BBQ egy gyors ellentámadást indított, de mire megérkezett ellenfele bázisához már egy Siege Tank biztosította a bejáratot, így kénytelen volt visszavonulni.
Technológiában BBQ ismét a Robotics Facility mellett döntött, de ezúttal az Immortalok gyártását preferálta, Shepherd maradt a jól bevált Stimpack és Combat Shield párosnál. Az így megerősített gyalogos csapatokkal újabb droppokba kezdett a Terran játékos, először is 2 Medivacnyivel a 2. bázisnál, amit bár sikerült elüldözni, de a Mothership Core elveszése árán. 2. körben Shepherd már két helyen akart egyszerre droppolni, a bázis két szélén, de újabb veszteségek árán BBQnak sikerült ezeket is hárítania. Ezt követte egy újabb drop a főbázisnál, majd egy 4 Medivacből álló, mely ismét BBQ bázisának nem ellenőrzött részén tudott kipakolni. A Protoss játékos továbbra is derekasan visszaverte a droppokat, de jelentősen meggyengült és közel 40 supply hátrányba került. Ettől függetlenül Colossusokkal megtámogatott csapataival támadást indított Shepherd 3. bázisa ellen, amit sikeresen fel is számolt és a főbázis felé vette az irányt. Közben a Terran játékos egy újabb droppal végzett jelentős pusztítást BBQ bázisainál és már-már kezdett úgy tűnni, hogy a meccs azon fog eldőlni ki tudja a másik épületeit előbb megsemmisíteni, mikor végül Shepherd hazatért egységeivel és felszámolta a Protoss támadókat. Az infrastruktúrák legyengüléséből az amúgy is hátrányból induló BBQ került ki vesztesen, de nem adta fel és egy Templar Archives építésébe kezdett. Az új technológia előnyeit viszont már nem tudta kihasználni mivel Shepherd seregei betörtek a főbázisára és legyőzték csapatait, ezzel megszerezve a végső győzelmet és bejutott a döntőbe.

II. Elődöntő: Wordix 1 vs 2 Freeman

1. Pálya: Overgrowth

Ebben a párosításban is a biztonságos és gazdaságot beindító nyitásokat láthattunk az első mérkőzésen. A Terran játékos részéről 12 Barracks és Gas, majd 2 Reaper, melyet a 2. Command Center követett, míg a Zerg esetében 14 Spawning Pool, 15 Hatchery és 6 Zergling, került legyártásra. A pálya közepén össze is csaptak az egységek, és 3 Zergling veszett oda, 1 Reaperért cserébe. Wordix ezt követően egy Factory majd egy Starport építésébe kezdett, hogy Hellionokat és Bansheeket gyártson. Ezzel párhuzamosan Freeman Roachokkal kívánta biztosítani bázisait, melyek száma 3-ra nőtt az új egységek elkészülésével. A következő összecsapás 6 Hellion, 1 Reaper és néhány Queen között alakult ki, de utóbbiak visszaverték a támadókat. Így a Terran játékos droppokra váltott és 4 Helliont juttatott be ellenfele főbázisára, ahol azok 7 Dronet sütöttek meg. Illetve ezzel egy időben a 3. bázist is megtámadta egy Marine drop, de ez leginkább csak egy Spore Crawlert tudott kiiktatni, viszont így már egy Banshee is ki tudta venni a részét a 3. bázisnál lévő Droneok pusztításában. Ezek a támadások, mind apróbb veszteségeket okoztak csupán és Freeman sikeresen visszaszorította őket, majd ellentámadásba vezényelte Roachait. Viszont mikor látta, hogy a Terran csapatok 3. bázisa felé vették az irányt inkább egy bekerítésre használta az előre küldött csapatokat, így sikerült is a Terran sereget visszaszorítania. Wordix ezt követően egy újabb droppal próbálkozott, de eddigre már kikelt az első 7 Mutalisk, akik könnyedén hárították azt.
A Terran játékos újabb támadást indított a 3. bázis ellen, de a Roach és Baneling kompozíció szinte teljesen elpusztította a gyalogos egységeket, így a Mutaliskek elkezdhették levadászni a Medivaceket. Majdnem sikerrel is jártak, de egy Widow Mine lövés és néhány Marine megakadályozta ezt. A csatározások közben Freeman elfoglalta 4. bázisát, míg Wordix a 3. betelepítését kezdte meg. Mivel a Zerg újabb bázisra tett szert, ezért az újabb Terran támadás már ezt célozta. Viszont az összecsapás kimenetele hasonlóan alakult, mint korábban, a Roach és Baneling csapatok végeztek a gyalogsággal, míg a Mutaliskek a Medivaceket vették célba. Ezúttal Freeman az utóbbi műveletet is sikeresen végigvitte és a Terran 3. bázisáig szorította vissza ellenfelét. Ezen a ponton a Zerg csapatok fölénye már behozhatatlan volt és Wordix kénytelen volt feladni a mérkőzést, így Freemané lett az első pont.

2. Pálya: King Sejong Station

Wordix nyitása megegyezett az előző mérkőzésen látottakkal, cserébe Freeman egy kicsit változtatott és 15 Hatchery után helyezte le, ugyancsak 15 supplynál a Spawning Poolt. Ez a módosítás akár rossz helyzetbe is hozhatta volna a Zerg játékost, mivel Wordix ezúttal egy SCV-t is küldött a 2 Reaperrel, aki egy bunker felépítését kezdte meg Freeman 2. bázisa mellett. A Zerg játékos gyorsan reagált erre és néhány Zerglinggel, illetve egy Wordix által elkövetett micro hibával megtámogatva, visszaszorította a támadókat.
Ezt követően a Terran játékos megépítette 2. Command Centerét és egy Factoryt, míg a másik játékos Roachokat és Banelingeket gyártott, hogy egy erős támadással elpusztítsa ellenfelét. A kezdeti sikerek kecsegtetőnek bizonyultak, mivel a Terran játékos kénytelen volt visszavonulni főbázisára, illetve még annak védelmét is sikerült áttörni, de eddigre már csak kevés Zerg egység maradt, akik így nem tudták bevinni az utolsó csapást. Freeman kénytelen volt az elhúzódó játékra berendezkedni, ezért kiépítette 3. bázisát, és lehelyezett 2 Evolution Chambert, valamint egy Spiret. Wordix viszont nem hagyta, hogy az átállás zökkenőmentes legyen és egységeivel droppokba és apróbb támadásokba kezdett, melyeket Freeman csak nehézkesen tudott hárítani, így az amúgy is alacsony Drone szám nem tudott nőni. Bár a Zerg játékos a 4. bázist is kiépítette, körülbelül a Terran 3. bázissal egy időben, de egységeinek száma 137-111 arányban alulmaradt. Igaz a Terran sereg első támadását, egy sikeres bekerítéssel még hárítani tudta a 4. bázisnál, illetve közben néhány Zerglinggel még a 3. bázisnál tudott kisebb károkat okozni, de csapatai szinte mind odavesztek. Ezért a 2. támadást már nem tudta hárítani a 4. bázisnál, így Wordix megszerezte első győzelmét.

3. Pálya: Catallena

Ezen a mérkőzésen Wordix eszközölt néhány apróbb változást a nyitásán, ugyanis a Gassal várt 13 supplyig, illetve csak egy Reapert készített, viszont ezt követően ugyanúgy a 2. Command Center, Factory majd Starport következett. Freeman maradt a 15 Hatchery, 15 Spawning Pool nyitásnál, de most előbb kezdte meg a Vespine Gas kitermelését így a Metabolic Boost fejlesztése is korábban megkezdődött. Ezt azonban nem támadásra használta, hanem arra hogy gyorsan ki tudja építeni 3. bázisát és szükség esetén meg is tudja védeni. A támadás viszont a főbázisnál érkezett egy drop formájában, de így sem okozott gondot az elhárítása.
Bár Wordix próbálkozott újabb droppokkal és néhány apróbb Hellion támadással, de ezek sem jártak túl sok sikerrel, így mindkét játékos inkább az infrastruktúra kiépítésével töltötte az időt. Freeman meg is tudta építeni 4. bázisát, illetve egy macro Hatcheryt is készített, valamint a pálya rá eső részét lefedte Creepel. Wordix 4 Medivacből álló droppal akarta felkavarni ellenfele nyugalmát, de ő ezt is sikeresen hárította. Idővel Freeman 170-130-as supply előnyre tett szert és a Terran következő megmozdulását egyből egy ellentámadással tudta viszonozni, mely megtörte Wordix védelmét. Ezáltal Freeman megszerezte a mindent eldöntő győzelmet és bejutott a döntőbe.

Bronzmérkőzés:

Wordix kapta a bronzérmet, mivel BBQ. sco2 lebetegedett és nem tudott részt venni a verseny második napján.

Döntő: Shepherd 3 vs 1 Freeman

1. Pálya: Merrry Go Round

Shepherd ezen a mérkőzésen is egy kiegyensúlyozott nyitást választott, 12 Barracks és Gas, majd a 2. Command Center, amit egy Factory és Starport követett. Freeman viszont a korai agresszióval akart előnybe került, ezért hamar elkezdett Vespine Gast gyűjteni és a 3. bázisát is arra használta, hogy minél több támadó egységet tudjon termelni. Az így kitenyésztett Roach, Baneling és Zergling sereggel vette ostrom alá ellenfele 2. bázisát, ahol egy magaslati pozícióban elhelyezett Siege Tank tudta csak megfékezni a támadókat, de a Zerg egységek így is 8 SCV vesztét okozták, majd elvonultak.
A játékban az erőgyűjtésé lett a főszerep, a sikeres védekezés után landolt a 3. Command Center és a fejlesztések is jól haladtak: Stimpack és gyalogsági +1/+1. Freeman maradt a jól bevált Mutalisk, Zergling és Baneling sereg összeállításnál és ennek infrastruktúráját kezdte kiépíteni, aminek egy 4. bázis és egy macro Hatchery is a részét képezte, illetve a térkép ráeső harmadának Creeppel való lefedése. A viszonylagos nyugalmat Shepherd törte meg 2 Medivaces droppal a főbázisnál, mely közel 20 Drone pusztulását okozta, illetve a ráadásban, további 6 Droneét. Ezzel szemben Freeman egy apró Roach csapattal csak 3 SCV-t tudott megsemmisíteni, viszont még így is 160-145-ös supply előnnyel rendelkezett a 17. percben, de ez egy hosszan tartó supply blocknak is betudható a Terran játékos részéről. Shepherd ezen úgy próbált szépíteni, hogy egy támadást indított a 4. bázis ellen, de ezt sikerült a Zerg játékosnak elhárítania. Ráadásul közben néhány Banelinggel a 3. bázisnál jelentős károkat okozott és a Terran főbázison Mutaliskekkel a Barracks add-onokat is megritkította.
Shepherd viszont nem adta fel és újabb droppokkal próbálkozott, először a 4. majd a 2. bázisnál, de egyik sem számított túl sikeresnek ezért a pálya közepén összegyűjtötte seregét és elkezdett a Zerg bázisok felé vonulni. Freemannek sikerült visszafordítani a Terran csapatokat, de erre jelentős mennyiségű erőforrást kellett rááldoznia, mivel több Baneling is Thorokon robbant fel. A megtorpant támadás ellenére Shepherd volt előnyben, hiszen a +3/+3-as gyalogsági fejlesztések is elkészültek, míg a Zerg csapatok csak +2/+2-nél tartottak. Ezt kihasználva a Terran játékos újabb támadásokat és droppokat indított, amivel 154-130-ra növelte supply előnyét és a bázisok számát is ki tudta egyenlíteni 5-5-re.
Freeman a hátrányát részben az Infestor technológia segítségével akarta behozni, és biztos védelmének köszönhetően még Ultraliskeket is sikerült kitenyésztenie. Az így megerősödött Zerg sereggel indult meg az 5. Terran bázis felé, ahol bejöttek a számításai és néhány sikeres Fungal Growth segítségével fel tudta számolni az 5. bázist és az egységek számát is felére csökkentette. Így ismét fordult a kocka és újból Freeman szerzett 160-100-as supply előnyt. Ezek után újból Shepherden volt a sor, hogy behozza lemaradását, ezért újabb droppokkal próbálkozott és egy rejtett bázist is kiépített. Viszont a Zerg seregek sem maradtak tétlenek és a Mutaliskek módszeresen kezdték elpusztítani a Terran infrastruktúrát, illetve a még hiányzó Brood Lord technológia kifejlesztése is megindult. Újabb összecsapások ismét közelebb hozták a supply számokat, de Freeman gazdasága sokkal gyorsabb újratermelésre adott lehetőséget, és a rejtett bázist is sikerült megtalálnia. Végül Shepherdnak nem maradt más lehetősége, mint hogy egy utolsó támadást indítson, de Freeman erőfölényével szemben már nem tudott győzedelmeskedni, így a Zerg játékos szerezte meg az első pontot.

2. Pálya: Nimbus

Ez a mérkőzés komolyabb összecsapásoktól mentesen indult, némi piszkálósát leszámítva a 13. percig mindkét fél viszonylag nyugodtan tudott az infrastruktúrára koncentrálni. Shepherd maradt a jól bevált bio seregnél, míg Freeman a Mutalisk, Zergling és Baneling összeállításnál. Mindkét játékos már a +2/+2-es fejlesztéseknél járt, mikor Shepherd az első komoly támadását megindította, de miután mindkét fél közel azonos veszteségeket szenvedett el a Terran játékos visszavonult. Freeman az újabb nyugodt másodperceket kihasználva elfoglalta 4. bázisát és egy macro Hatchery építésébe is belekezdett. Shepherd ezt nem nézte tétlenül és a következő hadmozdulata már az új Zerg bázist vette célba, illetve ezzel közel egy időben a 3. bázisra is érkezett egy drop. Freeman előbbit kisebb, utóbbi nagyobb veszteségek árán visszaverte, és nekikezdett a Hive metamorfózisának. A 19. percben a Terran játékos 130-179-es supply hátrányban volt, de készülőben volt a +3/+3-as fejlesztése és a 4. Command Centere. Az agresszióval sem hagyott alább és egy újabb droppal próbálkozott a Zerg 3. bázisnál, mely a védők megérkezésekor tovább repült a főbázisra, de itt már a Mutaliskek utolérték. Shepherd ettől függetlenül újabb droppot küldött a 3. bázishoz és seregeinek maradékával a pálya közepénél csatába bocsátkozott a Zerg egységekkel, bár utóbbi harc kimenetele Freemannek kedvezett, de a Terran játékos sikeresen elpusztította 3. bázisát a droppal. Ezt követően Shepherd még 2. droppal próbálkozott, de a győzelmet a 4. bázis ellen indított támadása hozta meg, mikor is sikerült meglepnie Freemant, akinek a seregei rosszul álltak csatasorba, így a Terran csapatok könnyedén letarolhatták őket, ezzel Shepherd kiegyenlítette a pontszámot.

3. Pálya: Catallena

Freeman ismét egy korai Roach támadással tervezte megtörni ellenfelét, de ez leginkább csak arra volt elég, hogy a standardnak számító Hellionokat hamar elriasszák, ugyanis a Roachok nem tudták áttörni a Terran épület-falat, amit az SCV-k szorgosan javítottak. Shepherd egy ellentámadással viszonozta a Roachok rohamát, ami a pálya sajátos kialakítását használta ki. A Zerg főbázis szélénél, kipakolta a Medivacjeiből az egységeket, Siege módba állított 2 Tankot és a gyalogos egységekkel folyamatosan be-be támadta Freeman bázisát, aki ezzel nem tudott mit kezdeni. Freeman a Roach támadáshoz már képítette 3. bázisát így a folyamatos támadások mellett is tudott kellő erőforrást gyűjteni Mutaliskek építéséhez, amikkel végül sikerült megsemmisítenie az ostromló csapatokat. Még a 4. bázisra is futotta a Zerg játékosnak, de ezt Shepherd hamar észrevette és lerombolta, majd mikor Freeman megpróbálta újra felépíteni ismét rajtaütöttek a Terran csapatok és még készülés közben kilőtték (Freeman nem cancelezett), végül ismét a Mutaliskek üldözték el a támadókat. A mindent eldöntő csatát Shepherd kezdeményezte, újból a 4. bázisnál, a Banelingek rosszkor robbantak fel, a Widow Mineok viszont annál jobban, így a Terran csapatok ismét elpusztították a 4. bázist és tovább is tudtak nyomulni a 3. felé. Ezen a ponton Freeman kénytelen volt feladni és Shepherd egy győzelemnyire került a bajnoki címhez.

4. Pálya: King Sejong Station

Ezen a pályán Shepherd váltott stratégiát és előretolt 2 Barracksból indított támadást a Zerg 2. bázisa ellen, amit SCV-k és Bunkerek támogattak meg. Freeman ezúttal 14 supplynál kezdte építeni Spawning Poolját és csak utána a 2. Hatcheryt így volt esélye az ostrom elhárítására. Bár a lehetőségek adottak voltak, de a védekezés nagyon rosszul sikerült, a folyton kikelő Zerglingek nem tudták elérni a kritikus létszámot, hogy megtörjék a 2. Bunkert, amit Shepherd felépített a 2. bázisnál. Ezt tetézte, hogy 4. Overlord is a 2. bázisnál kelt ki és így a Bunkerből kibújó Marineok könnyedén levadászták őket. Végül a Terran játékosnak sikerült megsemmisítenie a 2. Hatcheryt, de az egyre szaporodó Zerg egységek lerombolták Bunkereit.
Természetesen Shepherd hatalmas előnyből játszhatott tovább és ezt ki is használta, szinte egymás után épített 2. Command Centert és a fejlesztésekbe is komoly erőforrásokat fektetett. Freeman próbált talpra állni és tudta, hogy kockáztatnia kell, ezért ő is egyből 2 Hatcheryt épített, valamint a fejlesztésekkel sem kívánt nagyon lemaradni. A 13. percnél 100 és 60 körül jártak a supplyok a Terran javára, és rövidesen érkeztek is az első droppok. Freeman veszteségek árán, de tudta hárítani a kisebb támadásokat, viszont hátrányán nem tudott faragni. Bár a +2/+2-es fejlesztések neki is elkészültek a 17. percre, és még egy Spirere is futotta, de a 169-105-ös supply hátrányt ez sem tudta ellensúlyozni. Shepherd meg is indította csapatait és egy gyors ütközetben a 2. és 3. Zerg bázis között megtörte Freeman védelmét, majd elkezdte felszámolni bázisait. Freeman nem tehetett mást, kénytelen volt feladni. Ezzel Shepherd lett a bajnok!

20141130_175140_small

A bajnok Shepherd illetve, ha valaki így jobban ismeri: Psz. Gratulálunk!


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.