Elstartolt a Legacy of the Void zárt bétája!

DACA . Hírek, Legacy of the Void 1472

RK6L6EPE1K9T1415247033881

Vége a várakozásnak!
Mi itt a szerkesztőségnél felsóhajtottunk: „Igen, megéltük ezt is!” A StarCraft 2 utolsó felvonásának zárt béta tesztelése eljött, s le akar venni a lábainkról máris. Nem áprilisi tréfa tehát, mert a koreaiak már azt is vizionálták.

Ahogyan már jeleztük Nektek Facebook oldalunkon, mi is készültünk már a Zárt Béta startjára, s a kulisszák mögött már szervezkedtünk azzal kapcsolatosan, hogyan tudnánk Nektek közvetíteni, s átadni kellő videóanyagot s infót arról, amit a játék jelenlegi verziójával kapcsolatban tudni érdemes.

Az elmúlt héten sikerült felvennünk a kapcsolatot a Blizzarddal is, s jelezték, továbbra is partnerként (barátként) tekintenek ránk. Lobbiztunk további béta hozzáférhetőségekért, s jelentem, sikeresen.
Ezt azért szerettem volna kiemelni, mert olyan személyekhez is sikerült eljuttatni a zárt bétát, akik Titeket fognak szórakoztatni, s a játék első napjától kezdve közelebb hozni Titeket a Legacy of the Voidhoz.

Streamelni fog Nektek biztosan Psz, Spray/Sirius páros, s Jugger is.

Élménybeszámolóban sem lesz hiány, ergo írásos cikkekre is számíthattok. Tervbe van véve interjú, showmatch streamen keresztül, tehát érdemes lesz minket nézni.

Ha van kérdésetek, ne habozzátok feltenni nekünk, megtaláltok minket a Facebook oldalunkon továbbra is. Hamarosan újra jelentkezünk!

Forrás:


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.