MLG Columbus: A Csoport

DACA . e-Sport 971

acsoport

Nemsokára itt a 2011-es MLG versenysorozat második eseménye, és már tudjuk a teljes játékos listát, úgyhogy közelebbről is megvizsgálhatjuk a négy csoportot, hogy kik az esélyesek, és kik azok akik meglepetést okozhatnak.

A négy csoportból az elsőben van NaNiWa, az előző MLG bajnoka, az a játékos akit mindenki favoritnak tekinthet. Ugyanakkor nem sokan fűznének túlzott reményt Slush-hoz vagy drewbie-hez, ha figyelembe vesszük hogy hol végzett a két ROOT tag az idei szezon első MLG versenyén, de azért okozhatnak meglepetést. Gretorp a negyedik kiemelt a csoportban aki mostanában hagyta el a Fnatic-ot. Ő inkább a közvetítésekből lehet ismerős mostanában. Van egy koreai játékos is a csoportban, a négy közül Moon került ebbe csoportba.

dignitas.NaNiWa

Mindenki ismeri az ő elképesztő 26-2-es szériáját, ami 24-0 volt az MLG Dallas fináléja előtt. Nem sokon múlt, hogy ezen kívül a TSL3-at is megnyerje, de az derül ki a különböző interjúiból, hogy ezek ellenére nem valami boldog. Csak egy dolog miatt ment Columbus-ba, a győzelemért. Úgy tűnik, a legjobb formájában van, és igyekszik megvédeni a korábbi bajnoki címét.

Bár nem sikerült neki a továbbjutás a WCG svéd selejtezőjén, nem aggódik miatta, mert van még esélye bejutni. Az eddigi eredményei alapján ő tűnik a legesélyesebbnek az A csoportban.

ROOT.Slush

Ha azt kérdezed az MLG Dallas előtt, hogy kilesz benne a top 10-ben, nem mondtam volna Slush nevét. Sok embernek okozott kellemes csalódást, hogy megszerezte a 9-dik helyet, aztán visszautazott Németországba az EPS-re ahol 8-dik lett a csapattársával, Socke-val együtt.

De vizsgáljuk meg jobban az előző MLG eredményeit. Akkor az egyik legerősebb csoportban volt, abban amelyikben InControL, TLO, PainUser, és Mihai is. 3-1 -es eredménye volt, és azt az egy veszteséget is InControL-tól szenvedte el. Ahhoz képest, hogy milyen erős csoportja volt, nagyon jól teljesített.

ROOT.drewbie

Ő az, aki legyőzhetetlennek számított a csoportjában az MLG Dallason, egészen addig, amíg útjába nem állt pár dignitas tag. Most majd bosszút állhat rajtuk. NaNiWa-val ellentétben nagyon sokat készült az összes faj ellen. Ezt könnyen megtehette, hiszen szinte ott lakik mellette KiWiKaKi és Catz.

Az Észak Amerikai Terranok közül drewbie-t tartom az egyik legjobbnak. Sokszor tűnt úgy hogy még a világ legjobb játékosainak is meg gyűlik vele a bajuk, de mindig történik valami, ami eltereli a figyelmét, és vét egy kis hibát. Ez elindít nála egy lavina effektust, és sokszor ebbe a kis hibába kerül neki az egész meccs. Szerintem csak egy ember állhat az útjába: ha képes megverni NaNiWa-t, akkor a csoportjában ő lesz az első. Ha nem sikerül, bizony nem lepődnék meg, ha a második helyig menetelne.

Gretorp

Ő egy nagyon barátságos, kedves fickó, aki inkább az NASL-re fordít több figyelmet. Csak pár gyakorló partnere van, és olyan stratégiákat várhatunk tőle, amik arra vannak kitalálva, hogy rövidtávon győzze le az ellenséget. Az igazi kérdés, hogy vajon eléggé felkészült-e erre a versenyre?

Egy olyan csoportba került ahol a két legjobb Kanadai játékos, és az egyik legjobb Svéd játékos is van. Elég nehéz dolga lesz, és még nem is említettem a koreai játékost. Remélem javulást láthatunk majd az előző MLG-hez képest, ahol 0-4 volt az eredménye. Ennek ellenére én 5-6.dik helyet jósolok neki.

WeMadeFox.Moon

Ő az egyik koreai, aki az új MLG/GSL együttműködés keretein belül utazik az MLG-re. Mivel ő egy magas rangsorolást kapott játékos, helyet foglalhatott az A csoportban. Sokak szerint ő a legrosszabb az összes közül, de már láthattuk hogy egy volt Warcraft 3-as játékos mekkora sikereket tud elérni a Starcraft 2-ben. Ilyen például ThorZain, vagy NaNiWa is.

Láthattuk játszani az NASL-en, ahol bámulatos teljesítményt nyújtott, csak a ZvZ meccsei nem voltak túl fényesek.

Koreai játékosokat vegyíteni az MLG-be zsákbamacskának tűnik, és izgatottan várom, hogy mi fog történni Moon -nal. Szerintem vagy Slush-al kell megküzdenie a 3.dik helyért, vagy legyőzi NaNiWa-t és ő lesz a csoportelső.

Köszönjük a fordítást Gépzsírnak!

Forrás:


Comments (4)

  • Sabika

    |

    Most az a koreai srác mit mutogat?Most akkor nekem mutogat?Nekem ne mutogasson mert eltöröm a kezét..
    xD

    Reply

  • Zarjin

    |

    #1 Olyan vagy, mint a lépcsőház. Korlátolt és sötét. Sry de ez jutott először az eszembe 😛

    MLG-t meg várjuk.

    Reply

  • Julien

    |

    Válasz Sabika #1 üzenetére:
    😀 Ha jól látom amúgy anyádat is szidja 😀

    Reply

  • esfrost

    |

    Moon az 5. faj szal nem kell lehúzni 😀

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.