MLG Columbus: B csoport

DACA . e-Sport 768

bcsoport

A B csoportot egyszerűen nevezzük csak a gyilkos csoportnak. Ebben a csoportban is elég komoly játékosok kaptak helyet: Egy Courage győztes, egy IEM EU győztes, egy kétszer is második helyet elért MLG játékos, egy legendás „gyilkos”, és a legkedvesebb ember a földön.

ROOT.KiWiKaKi

Ő az, aki minden verseny végén – mint az MLG-n is – ott van. Neki mindegy melyik csoportban van, ebben az évben eddig csak második helyeket sikerült szereznie nagyversenyeken, de már ismeri az utat a versenyek végéig, köszönhetően a kreatív játékának.

4-0 volt a statisztikája a saját csoportjában az MLG Dallas-on, csak NaNiWa tudta megállítani. Remekül játszik Zergek és Terranok ellen. A PvP-je is zseniális, legalábbis ha az ellenfele nem tud megbírkózni a nem éppen szokványos stílusával. Valószínűleg első vagy második lesz a csoportján belül, és könnyedén fog eljutni a verseny utolsó meccseire.

FXO.Moonan

Régebben úgy ismerhettük, hogy AllAboutYou, komoly múltja van a Starcrafton belül. Nagyszerű játékos volt a BroodWar-ban (korábbi Courage győztes), szeretett is volna professzionális játékos lenni, de a tanulmányai voltak az elsők. Félelmetes ellenfél Terranként, mint mondjuk SeleCt, és az Észak Amerikai szerveren portyázik. Mióta csatlakozott az FXO-hoz, ugrásszerűen megnőtt a játéktudása.

NaNiWa-n kívül ő volt az, aki Open Bracket-ből a top8-ba került Az MLG Dallas-on.

Neki ilyen legyalázós stílusa van, ha nem vagy rá felkészülve, akkor halott vagy még mielőtt reagálhatnál. Neki megvan az ügyessége, hogy csoportelső lehessen.

dignitas.SjoW

Ha valaha látni szeretted volna a legjobb Terranokat a különböző szerverekről egy helyen, akkor most itt az alkalom!

SjoW egy olyan stílushoz alkalmazkodott, amiben nem szeret deríteni, és mégis szinte soha nem veszít. Van egy build készlete, és remek időzítései. Ő már bizonyított ebben az évben azzal, hogy legyőzte White-Ra-t az IEM Európai bajnokság döntőjében.

FXO.Sheth

Őt úgy ismerhetjük, mint a legkedvesebb Starcraft 2 játékos, aki valaha is felinstallálta a gépére ezt a játékot. Ő az, akire nem sok figyelmet szenteltek, de szépen átjutott az Open Bracket-en, és bekerült a top16-ba. Ez sok embert megdöbbentett, és az óta sokkal ismertebb lett, és kiderült, hogy ő egy szuper jó játékos.

Ebben a csoportban ő is az egyik favoritnak számít, és az NASL eredményei alapján, akár az első vagy a második is lehet a csoportjában, de KiWiKaKi azért komoly kihívást jelenthet számára.

SlayerS_MMA

Őt a világ jól ismerheti a GSTL szerepléséről. Végig járta az útját a Code A-n, de mégis a GSTL szereplése miatt lett sztár. Favoritnak számít a GSTL-en csakúgy, mint a többi SlayerS-es. Tudja, hogy birkózzon meg a nyomással, a kényes szituációkkal, és érdekes lesz látni, hogy mit fog csinálni Amerikában.
Végre láthatjuk a bolygó legfélelmetesebb Terranját egy olyan csoportban, ahol a legjobb Európai, és Észak Amerikai Terranok is vannak. Figyelemre méltóak lesznek ezek a mirror meccsek (ezek a TvT-k), de ha MMA alábecsüli az ellenfeleit, nem jöhet ki jól a dologból. Először MMA-t és KiWiKaKi-t láthatjuk játszani egymás ellen a B csoportban, és ennek a meccsnek komoly következményei lehetnek, mert mindkét játékos képes megnyerni az egész versenyt.

A fordítást köszi Gépzsírnak!

Forrás:


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.