StarCraft II panel a BlizzCon-on

DACA . Hírek 1599

67NP4J1Q05171383764482908

Ahogy már beszámoltunk Nektek, az idei Blizzconon még nem fog helyet kapni a Starcraft II utolsó kiegészítője, a Legacy of the Void. A bejelentés persze nem volt meglepő a Blizzard részéről, mivel a játék első kiegészítője, a Heart of the Swarm is nem olyan rég, idén márciusban jelent meg a boltok polcain. A Heart of the Swarm-al kapcsolatban pedig további változtatásokat, foltozgatásokat terveznek a közeljövőben. Erről is már beszámoltunk nektek, tehát semmiről sem vagytok lemaradva. A Blizzard ugyanis azt tervezi, hogy a Blizzcont követően rövid időn belül elindít majd egy PTR tesztelést, mely jó pár újdonságot hoz majd a játékba. A verziószám a 2.1-et kapja majd, s fontos megemlíteni, hogy a PTR szervereket a jövőben a Battle.net Launcherrel érhetjük majd el, úgyhogy érdemes most már mindenkinek majd elkezdeni használni a Blizzard saját készítésű alkalmazását. (ami továbbra is béta változatban tölthető le, de nagyon hasznos program.)

A Blizzard közben bejelentette, hogy a WCS nagy döntők lebonyolítása mellett természetesen lesz külön színpad a StarCraft II-nek is, ahol többet között szó lesz a 2.1-es PTR tesztről is, mint például hogyan fejlesztené tovább a Blizzard játék az első kiegészítőjét.

  • Szó lesz a balance-ról, az e-sport támogatásról, a játékmenetről.

A Blizzard emellett a WCS következő évi menetrendjét is ismertetné a közönséggel.

Egy szó mint száz: az idei Blizzcon is hozhat meglepetést számunkra, mi résen leszünk, ha lesz valami új, arról tájékoztatunk Benneteket. Addig is, irány a Malom bisztró, hajrá BarCraft !

Forrás:


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.