Immortal infó és jön a következő BlizzCast

Astonkacser . Hírek 460

karune.gifSemmi nagy hír, bejelentés nem érkezett a napokban, de hétfőn megéri visszajönni, lesz új QnA és Karune elmondása szerint “lots of new info” lesz benne. Azért addig szemezgessünk kicsit a legfrisebb Karune kékekből.

Először is egy kis Immortal információ:

Sem az Immortal, sem a Reaper nem tud levegőbe lőni. Az Immortal jelenleg nagyszerűen használható bármilyen nagy sebzésű egység ellen (mert ügye a pajzsa nagy sebzésre aktivizálódik), de gyenge a gyors támadási sebességű egységek ellen, mint a Zergling vagy az M&M Stim képességgel (Marine&Medic). Az Immortalt a bónusz sebzése a páncélos egységek ellen még inkább durvává teszi, sok Tier 2 vagy jobb Terran egység ellen. Mindazonáltal, a Terran Banshee-k csúnya pillanatokat fognak szerezni annak a játékosnak, aki tömegesen gyártja az Immortalokat.

Ehhez szerintem nincs mit hozzátenni. A következőhöz viszont van. Az eredeti kérdés az volt, hogy milyen sűrűn lesz BlizzCast.

Tulajdonképpen épp most fejeztük be a második epizódot, amiben összesen 4 fejlesztővel beszélgettünk. A tartalom körülbelül kétszer annyi, mint az első részben – úgyhogy szórakoztató lesz 🙂

Tehát reményeim szerint jövő hét végére ki is adják a következő epizódot, ezzel majd ismét frissítenek valamit úgy, hogy közben semmi újat nem adnak ki a kezükből.

Forrás:


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.