Colossus infók

Astonkacser . Hírek 720

karune.gifKarune-t megint elkapta a gépszíj, most a Colossusról volt nagyon kommunikatív. Lássuk mit tudtunk meg:

The Colossus can currently walk over smaller buildings such as Supply Depots, but not over large buildings such as Command Centers. At the end of the day, what the Colossus will or will not be able to walk over will be determined through balance.

Vagyis kisebb épületek fölött mint a Supply Depot képes átmenni, de már a nagyobbakon mint a Command Center nem. Természetesen a végén majd a balansz kérdése lesz hogy min fog ill. nem fog tudni átmenni.

The current attack is a modification of the original beam attack. Visually, it fires a wide beam on the battlefield, able to kill 5 Zerglings standing in a row horizontal to the Colossus.

Tehát a Colossus jelenlegi támadása már nem a régi, hanem egy módosított változata az eredetinek. Vizuálisan úgy jelenik meg, hogy egy szélesebb tűzsugarat lő, ami képes egyszerre akár 5 egymás mellett álló Zerglinget is megölni ha sorban állnak a Colossus előtt. Most pedig ehhez egy kis magyarázat:

In terms of micro, you will be more focused on not ‘clumping’ your units together, rather than any actual dodging. The beam fires at one time and will not be a moving beam from one side to another.

Ügye felmerül a kérdés, hogy akkor ez most a mikrót csökkenti-e, hiszen ilyen tűzerő mellett nem nagyon kell játszadozni a Colossussal. De ha a másik oldalról nézzük akkor arra kényszeríti a játékost, hogy ne gyűjtse össze egy helyre az egységeit, mert akkor azok nagyobb veszélynek vannak kitéve. Már sokszor példálóztam ezzel a képpel, de most is erre kell hivatkoznom, hiszen ha Karune azt is elmondta, hogy az új fegyvere a Colossusnak egyszerre egy lő, és nem mozog össze vissza mint azt a legelső videókban láttuk. Tehát ha összegyűjtöd a Zerglingeket és ATTACK-al elküldöd az összeset, akkor elég egy pár Colossus és szénné égetik mindet.

Forrás:


Comments (12)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.