Februári hivatalos téma – Pályakészítés

Astonkacser . Hírek 892

scbw-staredit.jpgItt a hónap közepe, a már szokásosnak mondható csúszás után megérkezett a következő havi hivatalos téma végre.

Biztos sokan vagytok, akik anno a Starcrafttal próbálkoztatok pályát készíteni, esetleg felbuzdulva a sikereken Warcraft III pályákat is készítettetek, ami már nem volt olyan egyszerű, de cserébe sokkal több lehetőség volt a kezetekben.

Ha vannak ilyen élményeid, esetleg még mindig készítesz pályákat és vannak ötleteid, esetleg tudsz olyan hiányosságokat amiket szivesen látnál a Starcraft II szerkesztőjében, de ha csak szeretted a DoTa-t, a FootMan Frenzyt és netán még most is szoktál velük játszani és szeretnéd megosztani a véleményed, mindenképp mond el. A következő kérdésekre várjuk a válaszokat:

  • Milyen funkciókat, lehetőségeket szeretnél látni a Starcraft II pályaszerkesztőben?
  • Szerinted hogy tudná a Blizzard jobban támogatni a pályakészítők táborát?
  • A saját pályák és modok kezelésével kapcsolatban milyen meglátásaid vannak? (pl. egységes adatbázis vagy ilyesmi)
  • Bármi más amit a témával kapcsolatban szeretnél mondani

A válaszokat írjátok a fórum „Februári téma – Pályakészítés, map editor” témájába. Mint mindig (báár kicsit le vagyunk maradva) a válaszokat összegyűjtjük és elküldjük jelentésben a Blizzardnak.

Egy szép magyaros kifejezéssel élve, ha nem vagytok elég uptodate-ek a témában, akkor Karune heti kérdés-válaszai közül olvassátok el a 18-ik és 22-ik köteget.

Forrás:


Comments (2)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.