Fansite kupa – végeredmény

Astonkacser . Blog 698

sca_wins.gif

A végső üzközetben a Starcraft.strategie.pl mérkőzött meg a Reps.ru oldallal. A hősies küzdelemben 4-0-ra nyertek lengyel barátaink, akiknek ezúton is gratulálunk! A replayeket ezen a címen lehet letölteni. Az összes meccs eredményét itt lehet megtekinteni. A lengyelek 2 pólóval és 2 hangfal szettel lettek gazdagabbak, míg orosz ellenfeleik 1-et 1-et kaptak az ezüstérem mellé.

Egy kis epilógus gyanánt elevenítsük fel a Fansite kupa eseményeit a saját szemszögünkből. Először is jelentkeztünk, hogy helyt álljunk és hogy legyen ezen a kupán magyar csapat is. A sorsolás után kicsit elbizonytalanodtunk, ugyanis a vilegaming.com-ot kaptuk ellenfélnek, de azért készültünk az eseményre. Remegő ujjakkal vártuk a meccset, és nagy meglepetésre tovább jutottunk, ugyanis az ellenfél nem jelent meg. Győzelmi mámorunk a következő mérkőzésen érte el csúcspontját, ahol az sc2p.com-al kellett megütköznünk. Ők már majdnem megjelentek, de csak pillanatokra, végül visszaléptek így bejutottunk a csoportunk elődöntőjébe. A következő ellenfél az ősfansite Starcraft.org lett, akik (sajnos) el is jöttek, és földbe is döngöltek minket.

Szeretném megköszönni mindannyiótoknak a biztatást és hogy hitteket bennünk (/cry), és köszönöm Szul-nak és Darc1n-nak hogy tiszteletüket tették az eseményeken.

Forrás:


Comments (13)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.