Egy kis Karuneológia

Astonkacser . Hírek 845

karune.gifNos, először is egy kis Viking infó. Vagyis hát, izé. A kérdés az volt, hogy ügye ha egy egység csak egy fajta fegyverrel lőhet, akkor mi van a Vikinggel? Ugyanis az éppen, hogy kétféleképpen kellene hogy lőjön. A megoldás abba rejlik, hogy transzformálódik a Viking közben, így levegőben rakétákat lő, de ha leszáll a földre, akkor gépfegyverekkel. A válasz egy kicsi furcsa:

Yup, in ground mode, the Viking will have a different weapon than when it is in air mode. The Viking is also undergoing balance changes in which while in ground mode, may not be able to shoot both air and ground units. Of course, we’re still far from finished in terms of balance, so much will still change.

Ami ügye azt jelenti, hogy a Viking még kemény balanszoláson esik át, aminek következtében lehet hogy majd nem tud földön földre is és levegőbe is sebezni :O . Plussz a szokásos „Messze van még a munka vége bla-bla … Még minden változhat bla-bla…”.

A következő egy mini QnA, ami úgy történt, hogy az egyik srác feltett 3 kérdést, és mindre jött is válasz:

The Null Void ability currently prevent units inside bunkers from casting.

Repairs can only happen from outside of the bunker.

Medics inside bunkers will be able to heal units inside a bunker, but Medics outside of a bunker will not be able to heal units inside a bunker.

Tehát:

  • A Null Void képesség jelenleg megakadályozza a bunkerban csücsülő egységeket a castolástól. Tehát igen, a bunkerben lévőkre is hat a képesség, milyen kár, hogy pont ezt tettük fel egyik kérdésnek a jelentésünkben 🙁 …
  • Bármiféle javítása csak a bunkeren kívülről történhet. Milyen is lenne egy bunker + 2 Marine + 2 SCV kombó, Marineok lőnek, SCV-k meg belülről tömik a lukakat a bunkeren. Pff..
  • A Medic ha a bunkerben van, a kinnt lévőket tudja gyógyítani, de ha kinnt van lámpalázas lesz, és a benntlévőket már nem tudja gyógyítani.

Ezután egy értetlenkedő azért mégegyszer – nem volt elég Karunenak leírni a QnA-ban – hogy tudja-e a Medic a bunkeren belülről a kinnt lévőket gyógyítani? Argh.. Azért Karune úriember módjára egy „Yup„-al tette világossá most már neki is.

Még egy kis Null Void:

Null Void only stops abilities that costs energy, which does not include abilities mentioned above, such as Blink, Overload, Repair, and Build Interceptor. On the other hand, Null Void will act as a detector, allowing cloaked units to be seen in its area of effect.

Szóval a Null Void csak azokat a képességeket hatástalanítja, amik energiába kerülnek, tehát a Blink-et, Overload-ot (tudjátok a Phoenix halálos képessége), Repair-t, Interceptor építést nem akadályoz meg. Emellett detektorként működik, tehát ahova castolod ott láthatóvá válnak majd egy időre a láthatatlan egysége.

Forrás:


Comments (5)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.