Egy bizony az

Astonkacser . Hírek 696

karune.gifKarune, látva szenvedéseinket, nem tartóztatta magát, elmondta az igazságot. A kép, amit még reggel tettem közzé, a kép, ami mindannyiunknak fellélegzést jelentett és véégre valami kis újdonságot, a kép, amelyről eddig csak találgattunk. Az bizony, egy …

Ultralisk.

Igen, ez most már biztos:

Nice find 😉 This IS the new Zerg Ultralisk and you will be learning more and seeing more of it relatively soon. Also, the purple coloring shown on the Ultralisk’s back are team colors and will change change accordingly.

„EZ az új Zerg Ultralisk, és még többet fogtok megtudni és látni róla, viszonylag rövid időn belül.” + a hátán lévő szín az a team color (+csekkoljátok le Kex) sötétebb verzióját). EZ! Ez összhangban van azzal, amit pár nappal ezelőtti pletyka tartalmazott, hogy a Zergek bejelentése nagyon közel van. Most már Karune is mondta, tehát a kérdés már csak az, hogy „relatively soon” az vajon még 2-3 hónap vagy azaz 1 hónap amit mások jósoltak?

Majdnem elfelejtette hozzátenni a szokásos mondókát:

Also, I wanted to add that this is not the final version of the Ultralisk, as there is more visual work that has already been done on it, as well as new gameplay features we are testing on it.

Tehát ez nem a végleges verzió, csak valami korai fajta, azóta már több dologban is módosítottak a kinézetén, és emellett újabb és újabb képességeket / tulajdonságokat tesztelnek rajta.

Nos hogy már tudjuk, hogy ez AZ Ultralisk, most nézzük meg, hogy mekkora. Shadowie az sc2pod.com front embere készített erről két érdekes képet:

leak_ultralisk_rescaled2.jpgleak_ultralisk_rescaled3_t.jpg

Forrás:


Comments (21)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.