BlizzCast – Episode 2 – frissítve

Astonkacser . Hírek 996

blizzcast_ep2.PNGMegjelent végre, már sok hete ígérgetik. Még én sem hallgattam meg, szóval véleményt majd később, most mindenki ugorjon neki a majd 50 percnyi tömör élvezetnek, persze annak aki tud angolul. A többiek se búsuljanak, azonnal nekiugrunk, hogy lefordítsuk és minél előbb megosszuk veletek, hogy Ti is élvezhessétek.

A bejelentés a hivatalos fórumon itt taláható, a második rész aloldala pont itt, a közvetlen letöltéshez pedig ide kell kattintani.

Frissítés:

Mindenki, aki sajnos nem élvezte a BlizzCastot, azt megnyugtatom, hogy … hát én sem. Sok % WoW, SC2-ről az egyetlen hasznos információ az, hogy Chris Metzen elmondása szerint ilyen jó sztorit még nem alkottak idáig. A WoW sem volt piskóta, de itt a BlizzCastban kb. 6-7 soron keresztül mondja, hogy milyen jó lesz ez a játék. Basszus egyfolytában csak beszélnek róla, de semmi láthatót nem adnak. Ááá. Egyébként ez a BlizzCast nekem kicsit mesterkéltnek tűnt. Olyan volt, mintha a kérdéseket, a rögtönzéseket, mind felolvasták volna. Még a köszönések és a „Hú ez tök jó!” típusú válaszok is eléggé mesterkéltek. Sajnos ez a BlizzCast dolog a WoW-osoknak jó + annak, aki Blizzard belső apróságokra kíváncsi, mint pl. hogy Chris Metzen anno Ő és egy másik srác csinálták a Starcraft történetet, most meg egy komplett csapattal dolgozik együtt a lore-on.

Azért töltsétek, hallgassátok, és nyugi, jön a fordítás!


Comments (5)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.