Archive for 2008. július 5. szombat

Közösségi felhívás – fordításra

Először is szeretném elnézéseteket kérni, hogy ennyire elhúzódik az sc2-es élménybeszámolómnak a megírása.

Addig is a starcraft-source.com-nak vannak nagyon jó leírásai az egyes fajokról, amelyek a WWI tapasztalatai alapján születtek.

Ezennel szeretnék érdeklődni, lennének-e bátor jelentkezők, akik hajlandóak lennének esetleg lefordítani ezeket? A szövegeket mint mindig, Vorian lektorálja majd, hogy a minőség minden esetben maximális legyen. Tehát a következőket lehetne:

Terran egységek, Protoss játékmechanika összefoglaló, Zerg egységek

A fordításokat mint mindig, előre is köszönjük!

Astonkacser . Blog 1164 22 hozzászólás

A negyedik projekt

onlineweltencom.PNGUgye már többször szóbajött, hogy a Blizzard dolgozik egy “next-gen MMO-n”, amire az álláshirdetéseiből következtethetünk. Személy szerint én úgy gondoltam, hogy a WWI-n egy Diablo folytatást fognak bejelenteni, ami minden bizonnyal ez az MMO lesz.Hancuval beültünk a WWI-n a Diablo3 utáni press konferenciára, és megkérdezte, hogy a Diablo3-e a projekt Hydra. Azt a választ kaptuk, hogy a titkos projekt fedőnevekről a nem beszélnek senkinek. Nyilván.

Az OnlineWelten.Com készített a WWI-n egy interjút Rob Pardo-valakinek a titulusa az, hogy “vice president of game design” -, és kiderül belőle, hogy egy negyedik játék is készülőben van, ez a bizonyos MMO:

A few months ago you offered a job on the official Blizzard webpage, Considering a next gen MMO… A community manager added that its about a game that hasn’t been announced yet. Is there any new information on that or is Diablo the mentioned next gen MMO?

Rob Pardo: No, its obviously not, since it is not an MMO! We have another development team, that is…

So there is still one project?

Rob Pardo: Yea, there is still one “unknown” project…

A klikk után pedig a videó.

Astonkacser . Blog 1227 16 hozzászólás

Egy kis szerver leállás

serverleallas.PNGTájékoztatásul közlöm a nagyérdemű publikummal, hogy holnap lesz egy kis szerver leállás. Nem kell ám megijedni, nem kell kétségbe esni, ha vasárnap este 8-tól pár órára nem leszünk elérhetőek. A leállás előre tervezett, új vas érkezik.

(A „vas” szó az informatikai szakzsargonban magát a számítógép hardvert jelenti, amely szerverként üzelem és kiszolgálja a kéréseket. Tehát csak hardver, a szoftver marad a régi, minden úgy ahogy volt, csak más lesz az alaplap, processzor, ramok, stb.)

Hogy ez mit jelent? Jön egy új számítógép, amely magasabb órajelen dolgozik, több memóriája van, így remélhetőleg Ti is érzékelni fogjátok majd a változást az oldalletöltések gyorsaságában, amellyel talán eddig sem volt gond. Bár még nem vagytok annyian, hogy attól féljünk, hogy úgy járunk mint ez a számítógép, de reméljük a legjobbakat.

Astonkacser . Blog 1322 5 hozzászólás