Majdnem elsirattuk a Banelinget

Astonkacser . Hírek 1162

starcraft-ii-terrans-wings-of-liberty-20090709082517293

Chob találta az IGN cikkét, amiben a szerkesztők mesélnek Dustin Browderrel való beszélgetésükről. A legmegdöbbentőbb hír ami teljesen sokkolt:

got to roll on and kick some ass, so Banelings – bye bye!

banelinglegoIgen, „Banelings – bye bye!”. Síró hangon telefonáltam Husza haveromnak, hogy mi történt, és a hír őt is nagyon-nagyon váratlanul érte. Egy ideig szótlanul tűrte a ránehezedő érzelmi nyomást, majd nem tudott tovább ellenállni és zokogó hangon kiáltotta: NEEEEEE! Egyike volt azon pillanatoknak, amikor ha nem telefonon osztjuk meg egymással a hírt, akkor jóbarátok módjára egymás vállán zokogunk és sosem mondjuk el senkinek. Na de a szappanopera nem ért véget, mert a cikkben később ez olvasható:

So there’s a change we made recently that really altered the way the Zerg feels and it makes the Baneling a much more viable unit

Vagyis a legutóbbi változtatásokkal a Zerg jobb, a Baneling sokkal életképesebb lett. Na most akkor mi van? Az előző idézet paragrafusát végigolvasva azt vehetjük észre, hogy Dustin arról beszél, hogy a Baneling nem volt jól alkalmazható Tier2-ben és ezért mennie kellett mert senki sem használta. Valószínű, hogy Tier3-ba rakták és jól feltúrbózták, ennyi az egész.

A cikk további részeiben finom részletek kerülnek elő a Starcraft II tervezését illetően. Dustin elmondja, hogy a játék nagyon sokban fog különbözni az első résztől és ő ezt nagyon jónak érzi, kifejezetten ez is a terve. A mindenféle balance kérdések mellett a játékot a Team Fortressre hasonlítja. Valami olyasmi, hogy „A Team Fortressben nem az a lényeg, hogy a legjobb fegyverrel menj ki a csatatérre, hanem az, hogy tudd jól használni azt, ami éppen nálad van. Ilyennek szeretném a Starcraft II-t is”.

A legó Banelingért köszi Zedasnak.

Forrás:

xanax generic price Cheap Xanax order ambien from canada!
cheapest xanax no prescription Cheap Generic Xanax xanax peach pill
valium cheap Buy Xanax Overnight Delivery No Prescription all about buy xanax
buying xanax without presciption Xanax Prices ambien blue pill
xanax compare prices, Ordering Xanax Online prices for sleep aid ambien;
valium online order Xanax Cheap Cheap Cheap buy xanax from india no rx
buy cheap ambien Ambien With Fedex Shipping pharmacies that send xanax by fedex
order xanax online Sale Ambien lorazepam depresses hiccups
buy ativan from discount store Buy Generic Ambien No Rx cheap ativan online discount pharmacy?
buy xanax by electronic check Zolpidem Compare Prices „ativan for panic disorder”
buy ativan 2.5 mg from india Where Can I Buy Xanax Fedex online sales valium
buy ambien online without rx Xanax White Pill buy alprazolam online


Comments (22)

  • sweeping

    |

    Válasz mopser-tamas #1 üzenetére:
    Látom te se olvastad el végig ezt a hírt 😀

    Reply

  • Brebbia

    |

    Érdekes. A Baneling T1.5 és eddig mindenhol azt olvastam, hogy a ling mellett a legjobb zerg egység, alapköve minden stratégiának. Mit mozgatnak akkor T2-ből 3-ba? Mikor az eredetit olvastam, én úgy éreztem, valami nagyon régi verzióról beszél.

    Reply

  • butcher

    |

    Szerintem lehet a banelinget megkapja a proti, a colossust meg a zerg

    Reply

  • 84Noname

    |

    ha nemis 180 fokos de szép kis fordulat… így bétára várva eléggé szarul hangzik, hogy még mindig komoly változásokon megy át a game…

    Reply

  • Cpt. Collins

    |

    Én angolos vagyok de nem nagyon értem. Javítsatok ki ha tévedek, de ez a mondtad „go to roll and kick some ass, so Banelings – bye bye” nem azt jelenti hogy „mennyetek rúgjatok szét pár s*gget, mint a Banelingek – pápá” ??

    Reply

  • Cpt. Collins

    |

    Kijavítom magam. Elolvastam a szöveg szövegkörnyezetét, azt írják hogy a Roachot sokkal nagyobb mértékben használják, az tud szétrúgni… hát igen.. hátsókat, úgyhogy banelingek – pápá! „Senki sem használta őket egyértelmű okok miatt”

    Reply

  • Daninad000

    |

    Nekem mindegy, csak ki ne vegyék a játékból őket!

    Reply

  • Crafty_FOX

    |

    Nem igen kéne már karcsúsítani az új dolgokat így is sokat kivettek (miközben olyan agyament ötletek mint a medivac benne maradt)
    Az a helyzet hogy szerintem a koncepcióval van némi gond és nem meglepő hogy meggyűlik vele a blizzard baja, a kamikaze unitokat szerintem mindig a legnehezebb balancolni, anno a batriderrel is egy rakás patchen keresztül tököltek és most pont ott tart hogy néhány sepeciális helyzetet leszámítva egyszeűen nevetséges. (arrol ne is beszéljünk hogy tétgameben ki hányszor látott infested terranokat)

    A „teamfortresses” dologra azt mondhatom hogy egyik szem sír a másik nevet 😀 🙁 A warcraftos szemem nevet mert ott is az volt a helyzet hogy a micron volt a hangsúly és ha nem is akármilyen egységgel lehett akármilyen ellen érvényesülni de ha jól használtad az egységeket többet ki lehett hozni a helyzetből mint az várható lenne.
    Starcrafttos részről viszont lehet hiányozni fog a tiszta counterelés, és ha tényleg enyire dominál a „unit használat” az mostmár alapot adhat azok félelmeire akik a macro háttérbe szorulásától tartanak.
    Végeredményben talán azért mégis jó az újítás mert támogatja a stílusok kialakulását ha ugyanis még egy mirrorban is 2-3 féleképpen lehet játszani az azt jelenti hogy stílusos lesz a játék mindenki a hozzá legközelebb álló taktikával okoskodik, és ha jól csinálja bármelyik másikkal felveszi a versenyt, ami szerintem jó dolog mert akadályozza a standardek kialakulását (ami a taktikai részt laposítja, és leginkáb az időzítést teszi fontossá)

    De az hogy ez miben nyilvánul meg majd mennyire erősen (túl erősen nyilván nem mert mégis csak strat game az nem lehet mindegy hogy mit gyártasz) és egyáltalán tartják e végig magukat ehhez az elképzeléshez az még a jövő zenéje…

    Reply

  • Sydra

    |

    Senki nem használta? nem nagyon kellett volna balance-olgatni csak kicsit gyorsabbá kellett volna tenni. Kár érte… még akkor is ha csak Tier 3-ba került. Még mindig a zerget érzem a leggyengébb fajnak a videók alapján, ez meg csak tovább gyengíti.

    Reply

  • butcher

    |

    Vagy egyszerűen olcsóbbá tenni

    Reply

  • 84Noname

    |

    Igazából a TF2-ben a csapatösszetétel legalább annyira fontos, mint hogy jól tudd használni a karaktereket. Végűlis a csapatjáték, maga a taktika ha spectatból nézed olyan mint egy startégiai játék. Csak kevesebb unittal…
    Ennek ellenére nem tetszik nekem, hogy a TF-hez hasonlítja, az egy szintel lejjebb van stratégiailag. TF-ben a gépezet része vagy, sc bw-ben meg maga a gépezet….

    Reply

  • Sydra

    |

    Tudom már lerágott csont a téma, de most nézegettem az E3-as videókat és kicsit érdekes a trailerek után újra ránézni a Starcraft 2 képekre és látni, h mennyire de mennyire nagyon elavult grafikailag. De ez igaz a többi Blizzard játékra is. És akkor itt tökölnek ilyeneken, minthogy a baneling melyik tier-ben legyen. Erre jön egy lapáttal, h még a LAN-t is kiveszik a játékból. Még mindig meg akarom venni az SC2-t ha majd kijön de rossz azt látni, h mennyire elhanyagolják szegényt a WOW mellett. (Mondjuk a WoW is ritka ocsmány, mentségére szóljon!:D)

    Reply

  • butcher

    |

    #13 Pedig szép. Valszeg jobban értenek hozzá blizzék mint te. Hálaégnek. Vagy jelentkezz grafikusnak/fejlesztőnek és váltsd meg a világot. Jaés omgrotfl

    Reply

  • Zedas

    |

    Most csak nekem esett le, vagy valamit nagyon félreértek, de a hydra újra 1.5-ös unit, mint az SC1-ben!!!

    Ami részemről bitang jó hír!

    Reply

  • Sydra

    |

    Jó lenne… Hydra nélkül csak a zergnek nincs anti air egysége tier 1-ben (max a queen de az meg lókeksz, mert lassú).

    Reply

  • GeryGTK

    |

    Kéne egy olyan szavazást csinálni, hogy hányan veszik meg eredetiben a scII-t, kiegészítőket, stb. kiváncsi vagyok rá, vagy ilyen már volt és kihagy az agyam
    ja más. reaper van még???

    Reply

  • butcher

    |

    Amennyi munkát ebbe a játékba beleöl a blizz, azt kívánom hogy aki törtel játszik annak száradjon le a mocsodája

    Reply

  • sweeping

    |

    Válasz butcher #18 üzenetére:
    Egyetértek…
    Aki törten fog játszani az inkább ne is látogassa majd a későbbiekben ezt a honlapot, annak nincs többé itt helye, aki ennyire nem tiszteli a blizzardot, és magát a játékot…
    És most jöhet a duma, hogy tele vannak pénzzel, de ha mindenki ezt csinálná, akkor nem itt tartanának, és lehet sc2 se készülne, és nem dolgoznának egyszerre 4-5 játékon…
    Mert nem telne rá…
    De most nem is az anyagiakról van szó, hanem egyszerűen arról, hogy egyesek mennyire tisztelik a blizzardot, és hogy mennyire becsülik meg magát a játékot a starcraft2-t.
    Aki nem tiszteli a blizzardot, és a játékot sem becsüli, az tényleg nem való ide erre az oldalra…

    Szerk: Én adtam neked az ötöst de látom egyből érkezett egy egyes is.
    Kíváncsi leszek az én kommentem értékelésére.
    Már előre sejtem az eredményt, de ez csak titeket fog minősíteni…
    Nekem az első dolgom lesz, hogy azonnal előrendelem, ahogy kapható lesz Magyarországon.
    Figyelem aki tört szerveren kíván játszani attól várom az egyeseket.

    Reply

  • GeryGTK

    |

    Hát, figyelj azért az túlzás, hogy ne látogasd az oldalt ha nem veszed meg..
    Én tisztelem a BliZZardot, sőt a wow kivételével minden játékát is, és 100% hogy énis előrendelem, meg elutazok érte jujutyinba ha kell és az lesz eddigi életem egyik „legbizsergetőbb”napja. NEM mert akkora kocka vagyok, hanem mert ennnnyire várom már, szinte már gyermeki türelmetlenséggel lassan 11 éve.. vicces.
    Viszont azzal egyet értek,hogy aki nem veszi meg azt annyira nem érdekli, nekik csak egy játék, nekünk egy kicsit több. Másik meg az, hogy ismerek olyat aki nem veszi meg egyből, csak ha lejebb megy az ára, addig meg törtezik.SZtem ez is elfogadható.

    Reply

  • Aston

    |

    Válasz sweeping #19 üzenetére:
    Sweeping az oldal publikus, az nézi aki akarja 🙂 . De természetesen az ilyen törtszerveres hozzászólásokat senki sem fogja itt soha sem elnézni.

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.