A nagy kérdés #1 – Megveszem vagy nem veszem?

Astonkacser . Hírek 1560

Gery felvetésére, mert hát milyen igaza is van, ez egy nagyon sokat vitatott téma, hogy akkor most megveszem vagy nem veszem meg, törtszerveren játszom vagy sem, meg hasonlók. Legyen hát a nagy kérdés ma ez!

Nem, előre is szólok, neeem, nem kell beszólni, nincs értelme.

order xanax online Buy Ativan Without A Prescription lorazepam depresses hiccups
buy ativan from discount store Buy Valium Cheap Online cheap ativan online discount pharmacy?
buy xanax by electronic check Ambien Cr Buy Online Mail Overnight „ativan for panic disorder”
buy ativan 2.5 mg from india Safely Order Valium Online online sales valium
buy ambien online without rx Generic Xanax Prices buy alprazolam online
cheap ativan buy pharmacy online now Fedex Xanax Valium cheapest alprazolam
buy valium phillipines Buy Xanax Without A Prescription buy alprazolam
buy valium us pharmacy! Discount Ambien Generic Shop West buy non genaric ambien online;
xanax order online no prescription! Sleeping Pills Ativan xanax cheap no prescription
xanax sales online Generic Alprazolam Pictures what color is generic xanax
buy xanax without perscription Fedex Delivery Ativan cheap alprazolam order now no prescription
ambien fedex Buy Canadian Valium discount generic xanax
buy brand name xanax? Cheap Fast Valium cheapest xanax pills
ativan lorazepam buy cheap ativan online Ambien Comparison Price lorazepam on line fedex
ambien cr buy fed ex delivery Xanax Xanax Cheap Pharmacy Online buy alprazolam from mexico
cheap generic overseas ativan Valium To Order cheap ambien without prescription
buy diazepam saturday delivery; Zolpidem Price 10mg buy valium madre natura
„ativan for sale” Buy Ativan cheap diazepam


Comments (77)

  • Promie Motz

    |

    ööö Aston… had legyek az első, aki figyelmeztet rá, hogy az egyik lehetőséget kicsit durván sikerült megfogalmaznod 🙂 Én kb ezt gondolom az ilyen emberekről, de ettől függetlenül ha nem akarnám megvenni, csak warezolnám, akkor egy ilyenre nem klikkelnék meg, hanem csak berágnék az adminrra és vagy itt anyáznék sokáig, vagy egyből nem is látogatnám többet az oldalt. Szóval ha nem az a cél, hogy a „törtszerós paprikajancsikat” elkergessük az oldalról, akkor nem értek egyet a megfogalmazással, és apró, árnyalatbeli javítást ajánlanék 🙂

    Mert ez egyébként egy komoly kérdés, kicsit komolyabban kéne tárgyalni, és ezt én mondom, a Házibolond 😀 Hiába, paprom van róla, hogy érett vagyok 😉

    Reply

  • GeryGTK

    |

    Hát ez gyorsan ment Aston:)(Y)
    Bár kicsit mintha ingerültét tett volna a téma 😎

    Reply

  • Crafty_FOX

    |

    Érdekes opciók… xD

    Mostanában Aston mindent belead szívvel lélekkel tűzzel hévvel vezeti az oldalt … de komolyan nekem tetszik hogy van véleménye 😀
    És úgy tűnik a népnek is tetszik legalábbis a bejegyzés tetszési indexe szerint 😀
    Természetesen én mindeképpen megveszem bár fájni fog de megoldom, ugyanis lehet skótkodni, de nem mindennel érdemes.

    #1 Egyébként meg felmerül Promie a kérdés hogy tartunk e igényt a paprika jancsikra az oldalon ?

    Reply

  • L4.ZsukoV

    |

    Először kipróbálnám aztán meglátjuk… Egyébként: „Aston nem pofozkodik hanem ÜT!”

    Reply

  • Zolivok

    |

    Nem azért de szerintem a 4. alternatíva nem jól megfogalmazott mind emberileg mind nyelvtanilag mert sokkal több negatív hatású olyan főnév szerepel benne melynek a jelzője is negatív tehát ez hogy paprikajancsi meg ilyen baromságok van akinek a LAN volt az élete ez kb olyan mintha te most azokat akik nem engedhetik meg maguknak ot ketté osztottad volna azokra akik fuck the blizzardot mondanak és lehet h igazuk van és azokra akik nálad spórolnak.

    Szóval szerintem a 4. alternatíva rosszul van megfogalmazva akármit is mondtok.

    Reply

  • Promie Motz

    |

    A warez egy nagyon kényes kérdés, nem is akarom, hogy bele menjünk. VALÓSZÍNŰLEG vannak olyanok, akik úgy warezolnak, hogy lenne lehetőségük jogtiszta szoftverekhez. De mindig lehetne valami kis kivételt találni, aki nem paprika jancsi, de mégis warezol.

    A lényeg az, hogy 2/3 úgy gondolja (a szavazás pillanatnyiállásánál), hogy megveszi minden féle képpen, +13% pedig ha tudja. Ez azért jó

    Reply

  • Chob

    |

    Bazzeg ez nem kérdés.. 😀 amikor már tudni lehet mikor kerül a boltokba, már készítem is a sátramat és letelepedek egy helyre, ahol majd megveszem a játékot a megjelenés napján :D.

    Reply

  • Aston

    |

    Nocsak, a szavazás a várt eredményt hozza (eddig), ennek örülök.

    #1: Mehetnek ahova akarnak, bár nem reklámozzuk de ez itt egy Prémium Starcraft II Fansite, az egyetlen Magyarországon és az egyik a pár tucatból nemzetközi szinten.

    #2: Igen, manapság kicsit ingerült vagyok, remélem egyszer majd tudok beszélni róla 😛 ..

    #3: Itt mindenkinek lehet véleménye, aki képes azt értelmes formában megfogalmazni. Najó, most ellentmondtam magamnak, de nem szégyellem, hogy viccet csináltam az egyetlen dologból, amit semmilyen szinten nem tűr meg az oldal.

    Reply

  • butcher

    |

    Így van ez nem kérdés, és remek ez a szavazás. Főleg hogy semmi részlehajlást nem érzek az opciók között. Köszönöm. 😀

    Reply

  • Darc1n

    |

    A 4. választási lehetőség nem éppen elfogulatlan szemszögből közelíti meg a dolgot, de lássuk be, van benne valami 🙂

    Reply

  • god

    |

    #1

    Senkit nem érdekelnek szvsz a törtszerós paprikajancsik, hiszen abszolút nem célközönsége az oldalnak. Sokkal több gond van velük, mint amennyi közösségi előrelépést jelentenek.

    #5

    Ritkán olvasni ennyi hülyeséget egy postban, gratulálok.

    „a 4. alternatíva nem jól megfogalmazott mind emberileg mind nyelvtanilag mert sokkal több”

    Figyelj, szerintem nem neked kellene magyaráznod itt a helyesírásról, hiszen szemmel láthatóan fingod sincs róla. Remélem elég csak pl. a központozás teljes hiányát említeni … egy ilyen után még te magyarázol?! o_O

    „paprikajancsi meg ilyen baromságok van akinek a LAN volt az élete”

    Az ilyen azt sem tudja, hogy mi az a LAN. Most is lesz benne LAN, csupán előtte loginolni kell és voilá. Minek reagáljátok túl ezeket a dolgokat?

    „ez kb olyan mintha te most azokat akik nem engedhetik meg maguknak ot ketté osztottad volna azokra akik fuck the blizzardot mondanak és lehet h igazuk van és azokra akik nálad spórolnak.”

    Most hagyjuk, hogy ez a mondatszerkesztés egy katasztrófa; szóval mégis mire célzol azzal, hogy „akik nem engedhetik meg maguknak”? Itt a StarCraft II-re gondolsz (csak mert nem egyértelmű, és még finoman fogalmaztam)? Ha igen, akkor meg ne röhögtess már baszod, hogy mindig ezzel az ótvar kifogással jöttök elő. 😀 Elhiszem, hogy sok ember nincs túl jó anyagi körülmények között, de áldozatokat kell hozni, így megy sajnos ez a rohadt világ. Számold össze, hogy mennyi pénzt költesz felesleges dolgokra, pl. olyan bulik, ivászatok, mozi stb. ami nem érte meg utólag visszagondolva, és egyből elő lett teremtve a hiányzó összeg. Másrészt pedig 2007-es bejelentés óta félre lehetett volna rakni minden hónapban 500, azaz ötszáz forintot és meg is lenne már kb. 13.000 huf, ami nagyjából a játék ára lesz. Ja, hogy ezt nem csinálták a paprikajancsik? Nulla előrelátás, ennyi. Csak magukat hibáztathatják.

    Reply

  • Crafty_FOX

    |

    Na megérkezett a nyelvész proffesszor úr is 😀 aki csak azt felejti el hogy mi van akkor ha mondjuk nem megy game a régi vason és a gépet is újjítani kell ? Mert az ugy már sajnos borsosabb összeg :S
    Ezt az „áldozatokat kell hozni” szöveget meg ne nyomd már, tényleg az összes politikus meg öltönyös bankár rezzenéstelen arcal mondja, csakhogy neki az az áldozat hogy a fiának 1 héttel később veszi meg az új bömit nekem meg az hogy nem tudom befizetni a számlákat… Szóval ezt a dumát már pár ok miatt nem szeretem még akkor se ha erre egyébként áldozni készülök valóban.

    Reply

  • xboxman

    |

    nemkérdés hogy megveszem, ha lesz collector’s edition akkor azt veszem meg!
    a starcraft elég nagy név ahhoz hogy ottlegyen díszdobozban a polcomon, nem akarok egy értéktelen copyval játszani, még így is magasan a többi cég fölé emelkedik a blizzard, még ha rohadtul a wow körül forognak, még akkor is többet törődnek a vevőkkel mint az ócska átlagcégek (EA)! az egész trilógiát megveszem, nincs mese!
    de a lanért kár…..

    UI: a törtszerós paprikajancsi télleg kicsit erős kifejezés, a blizzardnak az se kottyanna meg ha ingyé osztogatná a diót, SCt és WCket, amíg a WoW szerók működni addig nekik minden költség ki van fizetve, és dől is a profit hogy nem is tudják hova rakják!
    az én véleményem az hogy megveszem a gamet, kirakom a polcra, Bnet 2.0ra beírom a kódját és letöltöm onnan a klienst, vagy letorrentezem no cd crackel vagy cdképfájlal, a kulcs az érték, lustavagyok lemezt pakolgatni és nem is akarom elb*szni a lemezt! (SC, W3 és Dió is így van fenn a gépemen, doboz/lemez a polcon)

    Reply

  • Pottol

    |

    Eddig nem regeltem, mert nem volt miért, de most úgy érzem, hogy nekem is hangot kell adni annak a véleményemnek, hogy nem kéne ráállni erre a stílusra. Ez nem egy frostshock, nem néhány feltűnési viszketegséges srác magánblogja, ez A Hivatalos Magyar Starcraft 2 Honlap (legalábbis számomra) és őszintén szeretném, ha ez így is maradna, de számomra ebbe a kategóriába nem fér be az ilyen céltalan gúnyolódás. Annak ellenére, hogy fix, stabil vevője vagyok a játéknak. Szerintem több tiszteletet érdemel az oldal és a közösség (még azok is, akik nem fogják megvenni a játékot) és őszintén remélem, hogy amint rendeződnek a dolgaid Aston újra visszatér a régi, objektív, „politikailag korrekt” éned és újra minden hír minden elemében méltó lesz a Hivatalos Magyar Fansite címhez.
    Az oldalt amúgy imádom és félreértés ne essék, 1-2 olyan hír volt, ami nem tetszett összesen és ez az első, amire kissé jobban felhúztam a szemöldökömet, szóval még egyáltalán nincs probléma (sőt, lehet, hogy a többségnek jobban is tetszene ez a stílus… hisz egyre menőbb manapság), de – elnézést, hogy megint rájuk hivatkozok – a Frostshock is apró lépésekkel kezdte és most ott tartanak, hogy spontán átírnak kommenteket „ráncos kukim van”-ra és hasonlókra, ami számomra egész egyszerűen megdöbbentő, de ebbe nem megyek jobban bele, a lényeg, hogy vigyázzunk, mert közel a leejtő amin nehéz visszakapaszkodni és nem minden a népszerűség.
    Elnézést mindenkitől, ha feleslegesen rontottam a levegőt és semmi okom az aggódásra…

    Reply

  • JaReL

    |

    No comment…

    Reply

  • Aston

    |

    #14: Látod Pottol, sosem reggeltél volna ha nem paprikajancsizom le a törtszervereseket. Már megérte. Egyébként szerintem ha van az emberben egy kis önkritika, akkor nem is olyan vészes. Én is voltam törtszerveres paprikajancsi, de annak már majd 10 éve. Kicsit más idők járnak.

    A gondolataidat olvasva talán tényleg helytelen volt a fogalmazás, de nem bánom. Nekem ez az egész SC2.HU egy nagy szárnypróbálgatás, senki sem mondta soha hogy ezt vagy azt tegyem mert az jó lesz, ezért kipróbálom itt amit máshol látok. Mindeközben ritkaságnak számít a tiédhez hasonló hozzászólás. Erről ugatok már fél éve, hogy lehet itt nem egyet érteni, egy-egy hozzászólás nem azért törlődik, mert valaki mást gondolt mint én.

    A Frostshock felfutásához bár nem volt közöm, de a szerkesztők személyesen a barátaim (lásd: IRL 😉 ), és hidd el a „ráncos a kukim”-nak is meg van az oka, és egyiküknek sincsen feltünési viszketegsége (ööö, magamról nem nyilatkozhatok azért).

    Azért az ilyen bejegyzések nem jellemzőek rám, úgyhogy 98%-ban továbbra is maradok „politikailag korrekt”, amíg még vagyok. Köszi.

    Reply

  • ch@psuey

    |

    Amikor a sc megjelent annak idejen(hu de reg is volt mar….) emlekszem mennyire bevoltunk zsonngva a barataimmal ,napokat jatszottunk at ugy ereztuk hogy egy mas vilag reszei vagyunk , kicsit olyan volt mint az alkohol mamor , boldogga tett minket.(bocs ha kisse nyalasan vagy erzelgosen hat) , es egyikonk se engedhette meg maganak hogy megvasarolja az eredeti verziot , de ettol meg nem ereztem/erzem magam „törtszerveres paprikajancsi”- nak.
    Az idea\latogato emberkeket a jatek iranti szenvedely es rajongas koti ossze , en is rendszeres olvasoja vagyok indulasa ota az oldalnak ..es nem nem fogom megvenni a jatekot , de ettol meg leszek ugyanolyan megszallotja mint akinek van egy szamlaja is rola …ja hogy ilyen emberekre itt nincs szukseg ?! hatha ezen mulik akkor tenyleg nincs…

    Reply

  • JaReL

    |

    Kb fél napja tépelődök, hogy írjak-e fel és hogy mit… Az előbb úgy döntöttem írok, de mégsem írok semmi érdemlegeset, ezért lett a „no comment”…de nem bírom megállni…

    Én nagy valószínűség szerint nem fogom megvenni a játékot… Nem azért mert nincs benne lan, bár tény, hogy ez is adott hozzá valamit a döntésemhez. Egyszerűen nem játszom annyit semmilyen játékkal, hogy megérje elkölteni rá azt a tizenXezer forintot… Nem ülök annyit gép előtt és kész. Mindenesetre a szavazásnál a „kipróbálom és majd eldöntöm” opciót választottam, mert azért ez egy olyan játék aminek adni kell egy esélyt… Végül is 4 évnyi gimis lanozás után a BW-t is megvetteml…

    A gond az, hogy én ezért egy kis senkiházi ingyenélő paprikajancsi vagyok…legalábbis szerintetek… Az nem számít, hogy tényleg érdekel a SC univerzum, hogy vágom a korábbi részek eseményeit, hogy szinte mindent tudok a most készülő játékról, és, hogy (bár tök véletlenül, de) a hivatalos sc2-es blizzardos oldal indulásának első napjától figyelem az eseményeket…

    Korábban az sc2forum oldal lelkes olvasója voltam és épp mikor kezdett hányingerem lenni az ott kezdődő anyázásoktól, felfedeztem az sc2.hu-t! Szeretem ezt az oldalt, és bár nem sűrűn kommentelek, de a közösség részének érzem magam… De kiderült, hogy nem vagyok az… No fene…

    Már korábban sem tetszett a lanos vitában felvetődött merev elzárkózás, „mert a blizzard mindent jobban tud” címszóval. De ez a szavazás aztán…pfűűűűű! Ez nem is szavazás! Az első 3 válasznak az a lényege, hogy bármi is van végülis megveszem, míg a negyedik arról szól, hogy ha nem veszem meg, akkor f*sz vagyok!

    Ez így nem egy objektív szavazás, amiből majd kitűnhet, hogy kinek mi a véleménye, hanem magában egy vélemény, amire lehet egyetértő és nem egyetértő kommenteket írni… Szal ezért kár volt a szavazásgenerátort bekapcsolni, elég lett volna beírni, hogy „akii nem veszi meg a játékot, az egy f*sz!” És erre jöhettek volna ugyanúgy a fentebb olvasható helyeslő kommentek, meg, hogy „talán ez egy kicsit erős volt, de végül is igaz” meg hasonlók… :/

    Bezzeg ha én írnám ki ezt a szavazást ilyen válaszokkal, hogy:
    1.: Megveszem, mert újgazdag sznob vagyok és mit nekem kiköhögni egy deákfecót…
    2.: Megveszem, mert gyökér birka vagyok, aki elhiszi, amit egy pénzéhes multicég sales managere hadovál…
    3.: Megveszem, mert nem akarom, hogy a sok sznob meg birka kiközösítsen meg lehurrogjon…
    4.: Azt kamuzom, hogy megveszem, hogy az adminok örüljenek, hogy mennyire egyet értek velük…
    5.: Nem veszem meg, mert…bazzeg ez nem kérdés!
    Na akkor erre is csak azt lehet mondani, hogy ez is egy vélemény? Vagy el leszek küldve a halálba, ki leszek oktatva, meg hasonlók…? Van egy tippem, hogy mit kapok majd ezért…

    Azt hogy letöltős, meg törtszerveres meg csak az ejtse ki a száján, akinek eredeti szoftverek futnak kizárólag a gépén és a hifi meg a házimozi mellett csak eredeti zenei cd-k meg eredeti dvd-filmek vannak! Mert nincs is annál nagyobb képmutatás, mikor valaki nagyban mocskolja a torrentezőket, közben meg ha ellátogatnánk hozzá nála is ott fut az azureus vagy a utorrent…

    Szóval köszönöm a felvilágosítást, hogy csak egy nemkívánatos beszivárgó paprikajancsi vagyok ezen az oldalon! Innentől igyekszem ehhez tartani magam!… Ennyi.

    Reply

  • aarchie

    |

    Nagyon tetszett az utolsó pont, de ha a Jancsikázás is mehet, engedjétek meg hogy én is kifejtsek egy másik „alfajt”. Egyáltalán nem utalgatás egyes emberekre, teljesen általános leírás lesz, a noobtorrentjancsihoz hasonlóan. Az adminok felemlegetése csak kiegészítés, nem az sc2.huról van szó csak.

    1. 20-25 éves, vagánylaza nagymegmondó, egyetemista srác vagyok. Ha bemer nekem valaki szólni, leoltom a büszke, arrogáns stílusommal valami Hancutól lopott netes frappáns külföldi szóhasználattal dúsítva. Isten vagyok, mert vagy az APM-em 300 fölött van, vagy mert az adminok kis bérence vagyok, vagy mert lecsapok minden kezdő játékosra, mert nem ismeri még a játékok mögött megbújó matematikai összefüggéseket. Ha szrt mondok, nem szólhattok be, mert az vagy „szarkazmus”, vagy pedig valamelyik admin véleményét osztja. Az MBS szr, az automining szr, az egész játék elveszíti az elődje hangulatát, tehát minden sz. Ezekkel szemben én leszek az első, aki rohan a jétéküzletbe megvenni a játékot és másnap a nagy ladder eredményeivel felvág a hazai honlapokon. A pár haveromat leszámítva (akikkel a fórumon ökörködünk és összekacsintunk), mindenki láma, és idióta és szánalomra méltó. Próbálom magamról megtartani egyszerre a szuperlaza ökörködös srác és az ultraprogamer imidzset is. tehát : SC2 INSTAGET FFS

    Reply

  • Tarson

    |

    Ezek a fajta „szavazás, de azért bizonyos nekem nem szimpi pontokban ott a kendőzetlen véleményem az adott pontra szavazóról” stílus tényleg nagyon frostshockos. Írni lehet szubjektív bejegyzést (ha meg akarjuk őrizni a honlap hivatalos jellegét, akkor inkább a fórumra és nem a főoldalra), amiben ott a vélemény külön, egy szavazásnak nem az a funkciója, hogy ott oltsa le a szerző a neki nem tetsző állásponton levőket. Kivéve persze a frostshockon… 🙂 Még az amúgy nagyon mocskos kampánnyal rendelkező politikai választáskor is a szavazóhelyiség és a szavazólap „szent és sérthetetlen”. Egy ilyen szavazást, ha valóban véleményfelmérés és nem flamegenerálás/”felülről osztás” a célja így kell kiírni:

    Megveszed?
    1. igen, ez már eldöntött tény
    2. csak ha a kipróbálható verzió (demó vagy jobb híján warez) után is tetszik
    3. csak ha az anyagi helyzetem meg fogja engedni
    4. nem fogom megvenni
    5. nem tudok még dönteni
    6. egyéb, kommentben kifejtem

    Semmiképp ne vedd támadásnak a postom Aston, ha kérhetem, ahogy írtad már többször, Te is szárnypróbálgatsz, leírtam, hogy én milyennek látom a legújabb szárnyakat.
    Ja és akkor se fogom itt hagyni az oldalt, ha bulvárosodunk, bár a hivatalosabb forma jobban tetszik, gondolom ez azért érezhető is a fentiekből.
    Mielőtt elfelejtem: az általam írt pontokból az 5-ös illik rám, szóval én ezt a szavazást most kihagyom… 🙂

    Reply

  • Glad-Rags

    |

    És mi van avval aki szimplán ellopja a boltból vagy egy másik embertől?

    Reply

  • kope10

    |

    Mondjuk ha egy EA Games-el kapcsolatban tetted volna fel a kérdést, valószínüleg a 4.-re voksolok, kiindulva az utóbbi idő gyenge próbálkozásaiból (RA3), de nekem a Blizzardal nincsenek ilyen kétségeim, és remélem a végére összehoznak valami igazán ütős játékot. Azért a biztonság kedvéért kipróbálom vásárlás előtt. Szerintem amennyit ****akodtak már vele akár ingyenesen is kidobhatnák a játékot, annyi butítással hogy meg kell venned ha frissíteni akarod, vagy LAN-ozni. Szerintem nincs olyan ember a galaxisban aki nem akarna játszani neten a SC2-vel, maximum még nem tud róla. 😀

    Reply

  • sweeping

    |

    Válasz JaReL #18 üzenetére:
    Szerintem, nincs olyan ember akinél minden eredeti lenne, még ha azt is állítja hogy igen.
    Nekem is rengeteg másolt játékom van, mint mindenki másnak. Hiszen én is ki akarom próbálni az új játékokat, legtöbb játékkal 30percet játszok, aztán uninstal és ennyi volt. Vagy maximum fél napot.
    Ha mindenki megvenne minden játékot, amit ki akar próbálni, akkor szó szerint milliókat lehet pc játékokra költeni. Legalábbis én biztos annyit költhetnék 😀

    Viszont itt jön a lényeg, ha tetszik a játék, és nem olyan game amivel csak 30 percet játszok, vagy esetleg néhány napot azt meg is veszem. Pl a Diablo 2 is megvettem, és azt kell hogy mondjam hatalmas játék, nem bántam meg anno elég sokat játszottam, és azt a néhány ezer FT-ot nagyon is megérte. (Lehet majd újra neki esek 🙂 )
    Vagy pl megvettem a starcraftot 2000Ft de már nem is tudom hány ezer órát játszottam vele.
    Megvettem a Half Life-ot is, hogy tudjak a cs 1.6 steamen játszani, anno azt is játszottam, mondjuk sose vittem túlzásba de nem sajnálom utólag azt a 2000FT-ot érte, mert anno jól szórakoztam.
    WarCraftot3 is megvettem, bár azzal nem játszottam túl sokat, de ezt se bántam meg. Pedig ezt megbánhattam volna, annyira mégse tetszett meg 🙂
    A legutolsó játék amit pedig megvettem a Demigod, ezzel se játszok túl sokat, de azért néha-néha előkapom szóval nem bántam meg 🙂

    Szóval a lényeg, hogy nem kell minden játékot megvenni amit ki akarsz próbálni. Meg például minek megvenni egy olyan akció játékot 10k-ért aminek nincs is multi része és 1 nap alatt végigtolod a küldetéseit…
    Azt a játékot, viszont érdemes megvenni amivel úgy érzed hogy sokat fogsz játszani, ami tetszik 🙂
    Amit újra és újra elő fogsz venni, senki nem mondja hogy napi 5-6 órát kockulj.
    Ha minden hétvégén felmész játszani 1-2 órát és ezt éveken át csinálod mert megtetszett az sc2 akkor azt mondhatom már megérte hogy megvetted 🙂

    Ha viszont úgy érzed, hogy az sc2-t 1-2 hónap alatt meg fogod unni, és utána már hétvégente se fogsz játszani, akkor azt kell hogy mondjam ne vedd meg. Semmiféleképpen se vedd meg, csak pénzkidobás 🙂

    Reply

  • Leto

    |

    Craftyval és sweepingel értek egyet. És manapság tényleg rengeteg sok ‘átverés’ játék van… lásd Red Alert 3. Én megvettem, mert nagy rajongója vagyok a sorozatnak, de már valamelyik sarokban van a lemeze, mert nem azt kaptam, amire vártam. Most ezzel kidobtam 13k forintot…

    Nem mindenkinek van pénze arra, hogy az összes játékot megvegye ami csak tetszik neki, ez magánkérdés. De attól szerintem az illető nem lesz rögtön paprikajancsi, és nem szúr ki a Blizzarddal. Miért akarna? Ha tetszik neki a játék, akkor játszik vele törtön, és azt akarja minél több játékot csináljon a Blizz. Ezért lehet még meg is veszi…

    Mondjak valamit? Én először se SC-t se Warcraft 3-at nem vettem meg. Mindkettőt kipróbáltam törtön. Aztán megvettem a WC3-at. Sc-t másfél éve vettem meg…. Most akkor én is törtszerós paprikajancsi vagyok, aki hosszú időn át kiszúrt a Blizzarddal?

    Reply

  • sweeping

    |

    Még utólag hozzáfűznék valamit a kommentemhez #24
    Én viszont tuti, hogy megveszem, alig várom már hogy játszhassak vele, az első hétvégén miután megvettem egész nap játszani fogok mind a 2 nap 🙂
    De ahogy mondtam már fentebb, ha tényleg úgy érzed nem fog tudni lekötni még 1-2 órára se hosszabb távon, akkor tényleg ne vedd meg. Én éveken át fogok vele játszani, több ezer meccset le fogok vele játszani, szóval nekem nagyon is megéri nekem még 20-30 ezerért is megérné mert megtérülne a belefektetett összeg 🙂
    Ez az a játék ami nekem szinte bármennyit megér 🙂

    Mindenki döntse el, hogy számára mit is jelent ez a játék, és csak utána vegye meg, ezt tudom tanácsolni végszóként.

    Reply

  • Win

    |

    Megveszem, és várok amíg valaki rájön hogy lehet bele LAN-t ültetni 😀 Addig meg végigjátszom a történetet.

    Reply

  • gtoma

    |

    Oh! hát most nekem is kell kommentelnem.

    Nekem CSAK Blizzardos játékaim vannak. Mármint olyan amit lezserkóztam. De azok mind megvannak. Van ami többször is. 🙂

    Semmilyen más játékom nincs. Minden más játékom, amit kipróbáltam, tört cucc. Egyik sem bírja, néhány órán, napon keresztül.

    Én azt gondolom, egy játék megvásárlása a készítő cég TÁMOGATÁSA.
    Azt is gondolom, hogy a szoftverek árai sem a Magyaroknak készültek. A fizetések nekik készültek.

    Így azt is gondolom, hogy KÉPTELENSÉG minden olyan dolgot megvenni, amit az ember ki akar próbálni, és rövidebb-hosszabb ideig használja.

    TELJESEN biztos vagyok benne, hogy itt MINDEN hozzászólónak VAN tört cucca, azaz MIND paprikajancsi.
    (ha van olyan, aki csak jogtiszta dolgokat használ, az nyugodtan jelentkezzen, kiváncsi vagyok… )

    Bliz játékait TISZTELETBŐL is megveszem.

    Sajnos válogatnunk kell, hogy MIT veszünk.

    Teljesen egyetértek az utolsó lehetőség átírásával. Aston, – minden személyes problémád ellenére – érdemes lenne újragondolni az utolsó lehetőség megfogalmazását.

    Azonban minden „rajongónak” azt tanácsolnám, hogy gondolja meg, meddig szeretne blizzard játékokkal játszani, és amennyiben a blizzard hosszútávú életbenmaradását szeretné biztosítani, akkor legyen szíves támogatni is őket, a játékaik megvásárlásával.

    És itt nem kifogás, hogy a WOW elegendő pénzt hoz, mivel ezt csak „sejteni” lehet. És egyáltalán nem ismerheted a pontos kiadásaik összegét.
    Arról nem is beszélve, hogy blizzard is üzleti vállalkozás, és könnyen dönthetnek egy sorozat leállításán, mert a sorozat VESZTESÉGES.

    Reply

  • god

    |

    #12

    „Ezt az “áldozatokat kell hozni” szöveget meg ne nyomd már, tényleg az összes politikus meg öltönyös bankár rezzenéstelen arcal mondja, csakhogy neki az az áldozat hogy a fiának 1 héttel később veszi meg az új bömit nekem meg az hogy nem tudom befizetni a számlákat… Szóval ezt a dumát már pár ok miatt nem szeretem még akkor se ha erre egyébként áldozni készülök valóban.”

    Figyelj, a te szöveged legalább olyan unalmas és akkora közhely puffogtatás, mint az enyém. Akik megveszik eredetiben az oldalon, azok között tuti, hogy elenyésző bankár vagy politikus csemete van; nagy részük ugyanúgy melózik, spórol mint te. Baromi unszimpatikus hallgatni már a sok siránkozást, más is fizeti a számlákat és próbál talpon maradni ebben a kurva életben; szóval ne alkoss úgy ítéletet másról, mintha te lennél csak szar helyzetben, és mindenki más Kánaánban élne.

    =============================================
    Másrészt gy bíráljátok Astont, mintha ezért a munkájáért valamilyen juttatást kapna, de tuti, hogy egy fillér haszna sincs belőle. Ha ő beleunna, akkor milyen oldalt látogatnátok, hmm?

    Ja és persze természetesen megveszem a játékot megjelenéskor, 1-2 játékkal játszom PC-n, nekem ennyit megér.

    Reply

  • Antares

    |

    Nincs itt az az opció, hogy várok vele még pár évet, míg olcsóbb lesz és tudok megfelelő gépet szerezni alá meg mire kiderül, hogy megéri-e megvenni, lesz-e normális battlenet stb. Szerintem újonnan kijött játékot még soha nem vettem és ez biztos nem fog megváltozni 🙂

    „Nem, előre is szólok, neeem, nem kell beszólni, nincs értelme.” – no comment

    Reply

  • 8ER

    |

    Kissé hatásvadász szavazás nemde?
    Ahogy elnézem el is érte a célját 😀

    Reply

  • sweeping

    |

    Válasz Antares #29 üzenetére:
    Nincs ezzel semmi baj
    Mindenesetre én nem bírnék vele addig várni az biztos 😀

    Reply

  • god

    |

    #18 Jarel

    „Bezzeg ha én írnám ki ezt a szavazást ilyen válaszokkal, hogy:
    1.: Megveszem, mert újgazdag sznob vagyok és mit nekem kiköhögni egy deákfecót…
    2.: Megveszem, mert gyökér birka vagyok, aki elhiszi, amit egy pénzéhes multicég sales managere hadovál…
    3.: Megveszem, mert nem akarom, hogy a sok sznob meg birka kiközösítsen meg lehurrogjon…
    4.: Azt kamuzom, hogy megveszem, hogy az adminok örüljenek, hogy mennyire egyet értek velük…
    5.: Nem veszem meg, mert…bazzeg ez nem kérdés!”

    Rendben, várom az oldalad indulását, kérlek ne felejtsd el a fórumra vagy valamelyik aktív hírhez beírni a linket, esetleg ha szólsz Astonnak, szvsz a főoldalra is kitesz egy kisebb hírben. Ekkor pedig nyugodtan kiteheted az oldaladra a szavazást, és létrejöhet az SC II Exkluzív paprikajancsi fansite. Mikorra várható munkásságod gyümölcse?

    Hmm, ti nem látjátok azt az eszméletlen mennyiségű munkát, amit ebbe a siteba beleöltek az adminok? Csináltam már hasonlót, van egy kis fogalmam a dolgokról, és nem is pattogok a nekem nem tetsző dolgok miatt, amíg semmit nem fizetek a szolgáltatásért. Ha fizetős lenne, akkor azt mondom oké, igazodjon sok mindenben a fizetős olvasók igényéhez, de a mostani olvasókból lenne max. 10 százalék akkor, a többi egy büdös fillért nem fizetne érte.

    Ja, hogy kritizálni persze szerettek azért, meg mi az már, hogy fizessetek egy oldal olvasásáért; ez nektek alanyi jogon jár (legalábbis ti ezt gondoljátok) … A Vektor c. örökbecsű Matrix paródia egyik klasszikus sorával zárnám ezt a kis irományt /mikor Morfológus vezeti körbe 60 wattos Neont a Nabukodonozoron/:

    „- Ez a hajóm, és ha ez neked nem tetszik, akkor eltakarodhatsz!”

    Reply

  • Crafty_FOX

    |

    Ez azoknak akik kategorikus elzárkoznak a megvételtől : Igen Aston mindegyiknek igaza van, be kell látnunk. Én magam írom majd meg a levelet melyben arra kérem Blizzardot hogy engedje meg nekünk hogy a neveükben is hivatalosan kérjek bocsánatot amiért 4-5 évi fejlesztési munkáért pénzt kérnek a szegény magyar közösségtől… rohadt szemét multi cég……… mert hát ha nem tudják megvenni bizony megállnak a fejlődésben vagy éhen halnak ami tényleg felháborító érzéketlenség a Blizzard részéről.
    Tehát meg is írom ma nekik hogy kerestek már eleget a wowon meg majd eladják a koreaiaknak az sc2-t mi meg lewarezeljük az egészet ha bánják ha nem, végülis ez így igazságos, ők drogozták be a népet mostmár adják ingyen az anyagot. Ez a legújabb marketing iskola alapelve egyébként, ha jól behülyíted a népet, annyira akarják majd a terméked, hogy tök szivesen letöltik ingyen, a hülyének is megéri…

    És igen én se vettem meg egyből a wc3 at meg az sc2-t de kirpobáltam megtetszett és rááldoztam a lovét.
    És igen a lényeg nem az hogy vegyél meg minden játékot de azt hiszem a blizzard már bizonyított annyit hogy legalább elgondolkozz rajta hogy meg fogod majd venni vagy sem.

    A paprika jancsit meg nem kéne ugy melre szívni komolyan nem halottatok/irtatok még ennél durvábbat ? oO Vagy akkor mi ez a hirtelen érzékenység ?

    #28 Én meg végig azt gondoltam hogy te már nem olvasod a kommmentjeimet, végülis ezt ígérted… 😀
    De látom elolvastad bár de a lényeg „nem ment át” nem azt mondtam hogy itt sok a bankárkölyök, hanem azt hogy ezt a fárasztó dumát hogy „fájni fog, áldozatokat kell hozni” stb már halottuk pont eleget (nem túl hiteles „uraktól”) és telejsen jól megvagyunk nélküle is.

    #30 Legalább valakinek leesett a poén…

    Reply

  • JaReL

    |

    #32:
    Soha nem mondtam, hogy oldalt indítanék, és nem is fogok, mert nem érek rá…

    Én hálás vagyok azért, hogy ez az oldal létezik, de ahogy nagy kedvenced Aston mondta a #8 kommentben: „Itt mindenkinek lehet véleménye, aki képes azt értelmes formában megfogalmazni.” Én pedig megfogalmaztam a véleményem, méghozzá szerintem értelmes formában. Az adminoknak is lehet persze véleménye, mert ők is emberek, de talán azt nem a bejegyzésben kéne postolni, hanem a többi komment közt megfogalmazni…

    Véleményem pedig az, hogy ez egy jó site, de ha túlságosan elszaporodnak az ehhez hasoló bejegyzések, akkor az „egy rajongó magánvéleménye a sc2-ről blog” találóbb név lesz, mint a „hivatalos magyar sc2 oldal”.

    Ha Astonnak ez egy szárnypróbálgatás, akkor nem értem, hogy az évek óta tartó tárgyilagos pártatlan adminból miért csap át mostanában egyre többször személyeskedő bloggerbe… Szerintem ez nem jó irány… 🙁 (Ez is egy vélemény volt.)

    Ha meg beleunna az oldal szerkesztésébe, akkor visszatérnék valamelyik másik angol nyelvű sitehoz. Tény, hogy ennek nem örülnék, de egy vállrándítással elintézném és nem mennék a Dunának…

    #33:
    Én ne akadjak ki a paprikajancsi megnevezésen, mikor god meg azon húzza fel magát, hogy „nem objektívnek” merem nevezni ezt a bejegyzést?

    A másik meg, hogy szerintem mindenki elgondolkodik, hogy megvegye-e a játékot vagy sem. Csak valakinél ez a mérlegelés 1 másodpercig tart, míg mások napról napra tovább őrlődnek a témán… A magam részéről a döntést az ár-érték arány alapján fogom meghozni végleg. Amint lesz egy olyan ár, ami számomra (hangsúlyozom: számomra!) a lanhiány következtében előálló csökkent értéknek megfelel, már megyek is a boltba!… 🙂

    Reply

  • GeryGTK

    |

    100 szónak száz a vége, lényeg a lényeg, szerintem akinek van egy SC2 configos gépe, annak nincs gondja a számlákkal és meg tudha venni HA akarja.
    Az én szüleim tanárok, nyáron dolgoztam 2 hónapot(ebből 1 törött boka miatt táppénzes:P) pénzből veszek laptopot, szülők belesegítenek és ha mondjuk nincs pénzem a játékra valamelyik ünnepre hivatkozva „kisírom” magamnak:) ennyi

    Reply

  • SzuL

    |

    „Korábban az sc2forum oldal lelkes olvasója voltam és épp mikor kezdett hányingerem lenni az ott kezdődő anyázásoktól, felfedeztem az sc2.hu-t! Szeretem ezt az oldalt, és bár nem sűrűn kommentelek, de a közösség részének érzem magam… De kiderült, hogy nem vagyok az… No fene…”

    „”Ha Astonnak ez egy szárnypróbálgatás, akkor nem értem, hogy az évek óta tartó tárgyilagos pártatlan adminból miért csap át mostanában egyre többször személyeskedő bloggerbe… Szerintem ez nem jó irány… 🙁 (Ez is egy vélemény volt.)”

    miért van az, hogy tök ugyanez a véleményem? bár ez a komment 100%, hogy 1 órán belül törlődni fog, de mindegy.

    amúgy valószínűleg én se fogom elsőre megvenni, kipróbálom, és eldől, hogy megéri-e.

    Reply

  • aarchie

    |

    Azok, akik csak végig akarják tolni a single playert, törtszerveren towerdefencezni szeretnének, vagy csak játszani pár hetet amíg meg nem unják, ugyanúgy letöltik majd torrentről, mint a kedvenc zenéiket, a filmeket, a simset, meg a CoD4-et. Mi meg akik hetente sokszor követjük 2 éve a játék fejlesztését is, meg várjuk, hogy ladderjanik legyünk, úgyis megfogjuk venni. Nem hiszem, hogy aki a havi 6-8 ezer forintos szélessávú net előtt ül naponta sok órát, 16-25 éves, 3-4-6 ezret költ mobilozásra, ugyanannyit fesztiválra, haverokra, mozira, barátnőre, nem tud kiköhögni 12k-t, ha minden nap itt veri a nyálát a fórumokon. Ráadásul lenne 2-3 éve összespórolni.. Minden csak akarat kérdése.

    Reply

  • Aston

    |

    Nem vagyunk a hivatalos magyarországi Starcraft II fansite. Főleg azért mert ennek a megnevezésnek ilyen formában nincs is értelme. A Blizzard által elfogadott fansite vagyunk, Magyarországon, ennyi. A hivatalosságtól ez nagyon-nagyon messze áll ez az oldal, attól függetlenül, hogy személyeskedő bloggerként, vagy tárgyilagos formában írom / írjuk a híreket.

    És kérem, a szavazás nem lett rosszul megfogalmazva, egyszerűen kizártam belőle azokat, akik bár nap-mint-nap olvassák az oldalt, valamilyen megfontolásból még csak nem is gondolkodnak rajta, hogy megvegyék a játékot (lásd 3-as pont). A 3 lehetséges válasz mellé meg beszúrtam egy vicces 4-ediket, ennyi történt 🙂 .

    Reply

  • JaReL

    |

    Válasz SzuL #39 üzenetére:
    Így van! Tehát nem az a cél, hogy megtudjuk, hogy az oldal olvasói közül mennyien veszik meg és mennyien nem a játékot, hanem az, hogy akik megveszik, azok rögtön megveszik-e, vagy nem, illetve csórók-e, vagy annyira nem számít nekik a pénz, hogy a minden indoklás nélküli első választ jelölik meg, hogy ne kelljen gondolkodni…

    Plusz jókat lehet röhögni azokon a szerencsétleneken, akik a 4. választ jelölték… Hát szerintem ez inkább szánalmas, mint nevetséges…

    Én voltam a hülye hogy hivatalos oldalról beszéltem… Mert így került a hozzászólásomba egy olyan rész is amibe könnyen bele lehet kötni… Bezzeg a többi mondandómra nem érkezett reakció…

    És tudom persze él az örök szabály, hogy „ha nem tetszik, el lehet menni”, de akkor értelmetlenné válik a kommentlehetőség, ha mindenkit, aki más véleményen van elküldtök innen, mert ha mindenki egyetért, akkor nem lesz miről társalogni:
    – Egyetértek
    – Szerintem is…
    – Aha.
    – Ja.
    Kicsit ellaposodna az oldal. És ne mondja senki, hogy a készítők nem a közösség kedvéért dolgoznak, mert különben nem tették volna ki a netre az oldalt… Ha meg csak a pozitív kritikát akarnák hallani, akkor privátblogként üzemelne az oldal, ahol a haverok meg a család dícsérne mindent…

    A paprikajancsikkal együtt tükrözi a valóságot ez az oldal, úgyhogy nagy hiba nem a közösség tagjainak tekinteni őket (minket…)! 🙁

    Reply

  • GeryGTK

    |

    Válasz JaReL #40 üzenetére:
    Sztem az igencsak kiderül mennyien veszik meg, aki meg nem bírja a paprikajancsi kifejezést és azért nem szavaz, hogy nehogymár paprikajancsi legyek… na annak nincs önkritikája

    Reply

  • SzuL

    |

    Válasz GeryGTK #41 üzenetére:
    miért, a „régi rendszernél” is elmehetett mindenki szavazni, igaz, hogy egy választási lehetőség volt, de elmehettek. elmondhatták magukról, hogy hányan szavaztak rájuk. itt is hasonló a helyzet, nem?

    Reply

  • sc2.huser

    |

    1. Megveszem, mert sznob zerg lárva vagyok mint krafty foxi maxi … bazzeg ez nem kérdés. xD LoLLLLLLLLLL

    2. Először kipróbálom ahogy tudom, aztán ha tetszik tuti kiírom DVD-re. XD

    3. Sajnos megengedhetem magamnak, de nem szeretném.
    Mindenesetre rajta leszek hogy valami élvezetesre költsem a megspórolt pénzt. (pl krafty foxi maxi plüssállatra) XD

    4. Hahaa, törtszerós félisten vagyok és jól kiszúrok a lizzardal, hogy megfosztom magam egy csomó pénz kidobásától, azért mert kemény vagyok, meg mert megtehetem. Egyébként is ott még lan is lesz, és az jóóóó. XD

    Reply

  • JaReL

    |

    Válasz GeryGTK #41 üzenetére:

    Jelenleg kb 350-en veszik meg így vagy úgy… Ebből kb 250 megveszi „csak mert azért”… De én azért megkérdezném azt, ami „bazzeg, nem kérdés!” Miért veszitek meg a játékot ti, akik az 1-es választ jelöltétek?

    Nem lebeszélni akarlak titeket, hanem tényleg kíváncsi vagyok, hogy a 250 szavazat mögött hány darab indok, ok és érv rejtőzik, és mennyien vannak azok, akiknek fingjuk nincs, hogy miért, de megveszik…csak mert és kész!… Nos?

    Reply

  • sweeping

    |

    Válasz JaReL #44 üzenetére:
    Nekem az, az indokom, hogy a starcrafton nőttem fel.
    Több ezer meccset lejátszottam már, még mindig szeretem és imádom. (Mással nem is nagyon játszom)
    De egy kicsit kezdem már unni, így hát már nagyon várom az sc2.

    Új stratégiák, új egységek, új játék mechanika, egy teljesen más játékélmény.
    Nagyon sokan tűkön ülve várják már, még a progamerek között is jó néhányan.
    Most gondoljatok bele azért 11 év alatt és jóval több mint 100.000 game után igencsak meg lehetett unni a starcraftot, így hát ők is már nagyon várják.
    Én is már nagyon várom, imádom a starcraftot, mai napig játszok vele, de kellene már valami változás.
    Szerintem ezt fogja megadni nekem az sc2.
    Az első fél évben letolok vele 1000 1v1-t aztán majd eldöntöm maradok-e sc2-nél vagy sem.
    De mielőtt döntök tuti letolok 1000 meccset 🙂

    Egyébként engem már a leírások screenshotok és a videók már megnyertek 🙂

    Reply

  • JaReL

    |

    #45:

    Ez mondjuk jó érv, bár tuti találsz olyat, aki ugyanígy várja a sc2-t és tol is majd vele ezer meccset…de a tört szerveren…

    De van egy jó indokod, van (lesz) rá pénzed, szal hajrá! Köszi a választ! (Tényleg köszönöm! Nem kötekedésből mondom!)

    #37:

    Így van! Mindenki arra költi a pénzét, amire akarja! És bár én is nyálcsorgatva figyelem az oldalt már 2 éve, tuti, hogy nem veszem meg rögtön a játékot, mert kampányt játszani, meg a haverokkal lanozni a tört szerveren is tudok majd. Összespórolhatnék tizenpárezer forintot, hogy b.netezhessek a hackerekkel meg a kamunoobokkal, de ennyi pénzből inkább leugrunk haverokkal nyáron Orfűre a tóhoz… Mert én inkább erre akarom a pénzem költeni… De azért ne kövezz meg miatta… 🙂

    Reply

  • JaReL

    |

    Miért lett SzuL #39-es üzenete törölve? Csak annyit írt benne, hogy a szavazásnak szerinte nem volt semmi értelme… Ez olyan nagy baj?… Ráadásul így az összes későbbi üzenet számozása elcsúszott eggyel… De biztos csak egy véletlen hiba volt a rendszerrel… :/

    Reply

  • Jatta

    |

    Viszlát starcraft2.hu, üdv közöttünk „Frostshock – Starcraft edition”.
    Már akkor tartottam ettől, amikor beindult ez a nagy frostshockosokkal összeborulás.
    Kamureg, úgyhogy törölhető, ahogy a kommentem is. Fáj a szívem a régi stílus után… 🙁
    Úgyse terveztem megvenni a játékot, túl szegények vagyunk ahhoz (édesapám halott, édesanyám minimálbéres munkát végez, nem is hiszem, hogy menne a gépemen új gép pedig teljesen esélytelen, ja és a wowban is „törtszerós paprikajancsi” voltam), ezek szerint nem kívánt személy vagyok az oldalon, további szép napokat Nektek és jó játszást a későbbiekben!

    Reply

  • ch@psuey

    |

    Gratula Aston ,sikerult modszeresen szet…ni a kozossegszellemet.

    Reply

  • Crafty_FOX

    |

    #42 Crafty Foxi maxi csak röhög rajtad mert nem tudja melyik ezredrangu legalja noname klónozott tizenéves bohóc vagy 😀
    És hogy én sznob vagyok, hát elég régen röhögtem már ekkorát xD aki ismer az tudja ÉN EGY KIBASZOTT SZNOB vagyok ^^
    hát ennél nagyobb mellét még szerintem senki nem lőtt, gratulálok hozzá…

    A plüss állat meg olyan vicces tényleg 😀 annyira jol megmondtad most akkor vagány vagy már 🙂

    ja és aarchie nekem nincs mobilom mert nem telik rá igy nem tok rajta sporolni :S HAAAAAAAAAAAAH ja én egy kibaszott Sznob vagyok… aztakurva…

    #43 szerintem a válasz egyszerű aki megvesz nim fog veled vitázni azon hogy te miért nem veszed meg, és őszintén, engem sem érdekel…

    #45 Jó neked vagány vagy. Én is utaznék szivesen a haverokkal, viszont én csak egy sznob vagyok és erre nem telik…
    Egyéként a bnet lényege hogy ah foglalkoznak vele nincs rajta hacker és éppen a kamu noobságot is ki lehetne lőni. De gondolom jobban bizol egy nem hivatalos nonprofit tört szerverben ahol ha ferdén nézel az adminra törlik a az akkjaidat, és ahol az admin barátai csalhatnak mert ők haverok. Ja bocs lehet én vagyok naiv hogy jobban bizok a játék kiadó cégében és abban hogy komolyan veszik a supportot, legalábbis egy pár évig.

    #46 Jarel neked volt valmi közöd Columbohoz nem ? Olyan jó megfigyelő vagy de tényleg 😀 csak a következtetéseket vonod le lassan…

    #47 Nagyon megindito történet, tehát gyűjtsünk közösen Jattának a kamu reges srácnak hogy ő is starcraft 2 zhessen…

    Reply

  • Dav

    |

    aki lewarezolja az SC2-t az következő életében csótány lesz

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.