Újabb 50 ezres Starcraft freerollok

drtho . Hírek 1332

Az első Deluxe Pókeres Starcaft freeroll sikere és az asztaloknál látható játék színvonala bebizonyította, van érdeklődés a szcénán belül a hasonló versenyekre, és a kihívással valamint nyereménnyel kecsegtető megmérettetésre.

Az előző verseny
A legutóbb telt házzal induló tornánk heads-upját jj606 és polip22 vívta, amelyet végül utóbbi nyert meg. ChoPok44 végzett a harmadik helyen, mindannyiuknak gratulálunk, hosszú és fárasztó verseny volt.

Tudnivalók a következő freerollokról
A kisebb kihagyásra tekintettel úgy döntöttünk, nem is egy, mindjárt két ingyenes versenyt is szervezünk. Az elsőhöz hasonlóan, mindkét freeroll 50-50 ezer forint összdíjazású. Időpontjuk, február 28. és március 14. vasárnap, 18:00.

Mindkét verseny a hazai játékosok krémjét tömörítő Chocolatepoker-nél rendezzük, a tornák a Lobby > Sheduled > Freerolls fül alatt találhatóak.

Regisztráció
A regisztráció február 9-én 13:00-kor indul. Hogy valóban csak a Starcraft-os közösség tagjai vehessenek részt a tornán, ezúttal nem jelszóval védjük majd a versenyt.

Mit kell tenned, ha már regisztráltál?
Ha a legutóbbi versenyen a felhívásban is megadott linken keresztül, vagy a Deluxe Póker oldaláról töltötted le a Chocolatepoker szoftverét, te automatikusan nevezhetsz a tornára.

Mit kell tenned, ha még nem regisztráltál?
Ebben az esetben nagyon fontos, hogy az itt megadott linken keresztül töltsd le a szoftvert. Ha biztosra akarsz menni, a regisztrációkor felkínált bónuszkód mezőbe írd be a „deluxepoker” szót is, így a teremnél könnyen visszakereshető a részvételi szándékod.


Késedelem a nevezésben
Fontos, hogy ennek a regisztrációs módszernek van egy rosszabb esetben akár 2-3 napos átfutási ideje is. Ezért kérlek légy türelmes, ha nem tudsz rögtön a regisztrációdat követően nevezni a tornára, később elérhető lesz számodra ez az opció.

Emiatt fontos az is, hogy lehetőleg a verseny kezdete előtt már 48 órával letöltsétek a szoftvert, hogy biztosan ne maradjatok le a freerollról. Ez elsőre talán bonyolultnak tűnik, de szeretnénk, ha ezúttal tényleg csak a közösség tagjai vennének részt a versenyen.

Sok szerencsét, találkozunk február 28-án, és március 14-én az asztaloknál!


Comments (4)

  • ProfessorJ

    |

    Oh yeah megitn pokerverseny 😛

    Reply

  • Lama Roid

    |

    korhatár van? mi az a freeroll? tudok pókerezni és érdekelnek a részletek 😀

    Reply

  • ProfessorJ

    |

    Tényleg nincs pass?, mert nem enged be regelni.

    Reply

  • etejedu

    |

    engem se sajna 🙁

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.