Miért érdemes megvenni a Starcraft2-t?

Astonkacser . Cikkek 2874

monkey-face-2410296A Starcraft2 hivatalos hazai ára 14999 Ft (előrendelőknek 13999 Ft), ezt a pénzt viszont van aki sokallja és gondolkodóba ejti, hogy kiadja-e ezt a „hatalmas” összeget az SC2-ért. Szeretném egy kicsit összefoglalni nektek mindazt amit tudni kell a Starcraft2-ről még azelőtt, mielőtt azon gondolkoznátok, hogy megvegyétek-e a játékot. Remélem azoknak, akik sűrűn olvasnak minket semmi újdonságot nem fogok már mondani, és ők amúgy is már régen előrendelték a játékot, hiszen nem kétséges számukra, hogy a játékért kiadott minden egyes forint bizony megéri. Ha tehát van olyan haverod, aki még csak nem régen kezdett el foglalkozni a Starcraft2-vel, esetleg még nem is ismeri de Te úgy gondolod, hogy meg akarod győzni arról, hogy vegye majd meg a játékot, akkor csak küldd el neki ezt az irományt! Ha valakinek ezután is kétségei adódnak, akkor annak bizony elment a józan esze! (vagy csak egyszerűben nem jön be neki a játék, de az egy másik kérdés)

Na de lássuk mit is kell mindenképpen tudnunk a játékról (az összefoglalás közel sem teljes!):

1. Egyjátékos mód (Singleplayer):

Az egyik legfontosabb újítása a Blizzardnak. A Starcraft2 egyjátékos módja forradalmi újításokat vezet be, szakít a régi hagyományokkal és nem követi tovább a már jól bevált sémákat. Az új egyjátékos kampányban nem csak a többjátékos mód egységei lesznek elérhetőek, hanem visszatérnek a Starcraft első részéből régi egységek (Wrath, Firebat, stb), és lesznek olyan egységek is, amelyeket sehol máshol nem lehet majd viszont látni. Az új egyjátékos módban a történet folyása nem lesz lineáris, a következő pályát te magad fogod kiválasztani, attól függően, hogy milyen fejlesztésekre költöttél már. Ezen kívül a játékban nem csak ilyen típusú döntéseid lehetnek, hanem a történetet is befolyásolod majd a döntéseiddel. Így hát bizony az egyjátékos módot több úton keresztül is végig lehet majd játszani, a történet természetesen egy közös szálban fog összefutni. A játék közben több előrenderelt videó és rengeteg, a játék motorjával készült átvezető videó lesz majd látható. Csak az egyjátékos mód teljes játékideje szinttől függően 20-30 óra. Egy pár videó amit érdemes megnézni. Fontos még megjegyezni, hogy az első részben, a Starcraft2 Wings of Libertyben csak a Terran kampány lesz játható, de ha jól megnézed, akkor láthatod, hogy ez a kampány van olyan hosszú, mint az előző játékok kampányai mind a három fajjal együtt, úgyhogy a Blizzard egyáltalán nem tolt ki velünk, csupán az egyes kampányokat sokkal nagyobbra és sokkal epikusabbra tervezte. A Zerg kampány az első kiegészítővel a Heart of the Swarmmal jön majd, a Protoss kampány pedig a Path of the Voiddal, mindegyikben 20-30 órányi tiszta játékidő lesz majd.

2. Többjátékos mód (Multiplayer):

A többjátékos módban lehetőséged lesz barátaid ellen játszani egész Európából. A három eredeti faj a Zerg, a Terran és a Protoss tér vissza megújult formában, új és régi egységekkel, új játékmechanikai elemekkel, biztosítva azt, hogy a játék megőrzi a Starcraft első részének hangulatát, de legalább annyi új elemet és lehetőséget tartalmaz, amit egy folytatásnak tartalmaznia kell. A béta során kiderült, hogy a fejlesztők megtalálták ezt az egyensúlyt, ugyanis a Starcraft2 többjátékos módja pörgősebb mint valaha, még nagyobb seregek csaphatnak össze egymással, mindezt teljesen 3D-ben gyönyörű, a legapróbb részletekig kidolgozott grafikával. Biztosíthatlak, hogy rengeteg játék után is kijelenthetem, a Starcraft2 1v1, 2v2, 3v3, 4v4 és FFA módban játszva is nagyon hangulatos, rengeteg kihívást rejt magában, és abszolút szórakoztató. Ráadásul a Battle.net 2.0 segítségével ezentúl a saját szinteden lévő, a saját játéktudásodhoz igazodó ellenfelek ellen fogsz majd csak játszani!

A Starcraft2 megvásárlásával a többjátékos módot korlátlanul használhatod, havidíj mentesen, szinte korlátlan játékidőt biztosítva ezzel neked! Minden egyes játékmódhoz több pálya is rendelkezésedre fog állni. Bár nincsen LAN mód, a többjátékos módhoz internet kapcsolatra mindenképpen szükséged lesz, de a játéknak nincsen különösebben nagy sávszélesség igénye, ráadásul a fejlesztők jelenleg dolgoznak egy olyan „kvázi LAN” módon, ami egy a Battle.netes bejelentkezést követően a helyi hálózatodon keresztül továbbítja majd a veled egy alhálózaton helyet foglaló barátaidnak a játék adatait, így a régi LAN partykról sem kell lemondanod, azt továbbra is megszokott minőségben élvezheted majd barátaiddal.

3. Galaxy Editor és a pályakészítő közönség:

Már a béta során is kiderült az, hogy rengeteg tehetség és zseni várja már a Starcraft2-t, annak is főleg a pályakészítő részét, hogy mindenféle ötletes pályát készítsen nekünk. A fejlesztők rengeteg időt és energiát fektettek abba, hogy a Starcraft2 pályaszerkesztője a Galaxy Editor a lehető legmodernebb legyen, és olyan funkciókat, lehetőségeket biztosítson, amelyet eddig még egyetlen RTS pályaszerkesztő sem tudott. Ha még nem tetted meg, akkor nézz körül Inkwizitor cikkei között, találsz bennük rengeteg FPS-t, RPG-t és egyéb izgalmas UMS pályát. Azt hiszem ehhez nem is kell semmi többet hozzátennem, a Starcraft2 tele lesz jobbnál jobb pályákkal, amiket a pályakészítő közönség tervez ingyen és bérmentve, ezzel rengeteget hozzáadva a már amúgy is korlátlan játékidőhöz.

Ráadásul a Blizzard ebben is új utakat nyit. Az első kiegészítőben terveznek SC2 Marketplace-t, ahol az SC2 pályákat lehet majd böngészni és értékelni, ráadásul ezeket a pályákat majd pénzért is közzé lehet tenni. Mit jelent ez? Hát ez bizony azt jelenti, hogy profi Starcraft2 pályakészítő cégek fognak majd napvilágot látni, akik Blizzard minőségű pályákat, egyedi kampányokat stb. fognak tervezni az Apple Appstorejának mintájára. Bár ez még csak a jövő, de a későbbiekben biztosítva vagy arról, hogy párszáz forintért további nagyszerű pályákat vásárolhatsz majd magadnak a Starcraft2-höz, amiket nem egy szabadidőben dolgozó rajongó, hanem üzletszerűen ezzel foglalkozó vállakozók készítenek majd.

4. A többjátékos mód új platformja a Battle.net 2.0:

A Battle.net 2.0 és az emögött elhelyezkedő globális játékplatform a Starcraft2-vel debütáló egységes interfész a Blizzard rajongóknak, hogy egy hatalmas közönséghez csatlakozzunk mindannyian. A Battle.net 2.0 bevezeti a real ID fogalmát, ami gyakorlatilag a Battle.net accountod. A real ID-n keresztül a Battle.net 2.0-ban láthatod azon ismerőseidet is, akik egy másik Blizzard játékkal játszanak. Tehát a World of Warcraft ismerőseiddel Starcraft2-t játszva is tudsz majd csetelni, illetve raid előtt elcsábíthatod őket egy gyors 1v1-re. Ehhez a rendszerhez a Diablo3 is csatlakozni fog majd.

A Battle.net 2.0-ban bár nincsenek chat szobák, az első kiegészítővel jön majd a klánrendszer, ami felváltja majd ezt. Van viszont egy többszintes ligarendszer, amiben mindenki megtalálja majd a helyét:

Ligák: Novice (tanuló), Bronze (bronz), Silver (ezüst), Gold (arany), Platinum (platina), Diamond (gyémánt), Pro (profi)

A ligákról bővebben ProfJ összefoglalása itt. A Battle.net 2.0 továbbá egy olyan könnyen kezelhető felületet biztosít számodra, amiben könnyedén nyomonkövetheted előző játékaidat, láthatod saját magad és társaid játékstatisztikáit, achievementeket teljesíthetsz és még megannyi számos lehetőség vár rád.

5. Folyamatos fejlesztés a jövőben:

A Blizzard a jövőben folyamatosan törekedni fog arra, hogy a játékot folyamatosan fejlessze majd a megjelenés után is. Két kiegészítő fog megjelenni, amelyek valamivel olcsóbbak lesznek az eredeti játéknál, és a már előbb említett 4 fontos elem mindegyikét fejleszteni fogják, ráadásul folyamatosan fogják patchelni is a játékot, hogy a többjátékos mód minél kiegyensúlyozottabb legyen.

Konklúzió:

Azt hiszem nem kell többet bizonyítanom azt, hogy azért az 14999 forintért amit a játékra költesz, bizony sokkal-sokkal többet kapsz, mind játékidőben, mind élményben, mind a szórakozás minőségében!


Comments (74)

  • FoAMDFun

    |

    A számítógépes játék „luxuskategória” (Értem ez alatt, hogy nem kenyér, nem víz, nem ruha etc). A Blizzard nem Vér Pistike 11 éves 3. osztályos tanulócska két szép szeméért készítette a játékot, hanem azért, hogy profitot termeljen vele. Minden Blizzard játék 60 dollár. Ez is annyiba kerül. Hogy a dollár forint és az euró forint arány ilyen az nem a Blizzard hibája. A kenyér is 250 felett van, mégis megvesszük. Azért mért nem tüsszög néhány ember, hogy miért nem 60.- Ft? Fogadjuk el, hogy a számítógépes játék – mint már írtam is – „luxuskategória” és mint olyan nem szükséges az életben maradáshoz (mindenkinek 😀 ).

    Reply

  • disconnect

    |

    a legelső kommenthet : gratulálok, hogy kalóz verzióval akarsz játszani, s csak akkor fogod megvenni a játékot, ha nem találsz hozzá kalóz szerevereket, csak abba nem gondolsz bele, hogy pontosan azért kéne megvenned a játékot, nem pedig törtön játszani, hogy a blizzardnak ne kelljen még azzal is húzni a kiadás dátumát, hogy – hogyan fogják megoldani a LAN-partykat (mert ha jól emlékszem olyant olvastam a fenti cikkben, hogy azon még dolgoznak jelenleg is). Véleményem szerint, nagyjából egy hónap béta és 2-3 éves starcraft 1 után bizton állíthatom hogy mind az utolsó forintig megéri mind a 40k forintot, főleg, hogy ha csak akkora sikere lesz mind az első résznek akkor minimum 10 évig fogunk vele játszani én legalábbis biztos hacsak addig meg nem halok , mert jönnek a protossok kis terrán földemre és felégetik az egészet.

    egy kérdés is : valaki tudja -e hogy a legelső blizzard offical videókban látott battlecruiser fegyver (nem a yamato gun a másik) , vagy a ghost azon képessége, hogy egységeket hívjon a harctérre, vagy a reaper + ability-je, akkor ezek szerint, csak az egyszemélyes kampányban lesz használható, vagy végleg kivették a játékból?

    üdv, disconnect

    Reply

  • disconnect

    |

    a második hozzászólónak : a blizzardnak azért kell ennyiért adni a játékot, mert rengeteg kalózkodás folyik a világon! ha az első hozzászolóéhoz hasonló gondolatok senki fejében meg sem fordulnának és mindenki megvenne minden játékot, akkor erős a gyanúm, hogy a starcraft 2 sem kerülne legfeljebb 8 ezer forintnál többe ( de ha tévedek és úgy is 15 ezer lenne, akkor meg azt mondanám, hogy szerintem akit érdekel a játék az ez előtt 2-3 hónappal ne adj isten évvel, mert én már 2-3 éve tudom hogy nekem kell ez a játék, tud rá spórolni és nem hiszem hogy 3 év távlatában megterhelő bárkinek eltenni 15 ezret, mert a kiegek sem jövőre jönnek ám, jó ha 2 év mulva itt lesz a zerg kampány

    félre ne érts, valóban megterhelő 15 ezer forintot kiadni egyszerre a kezünkből, többek közt nekem is, valószínűleg ezért nem fogok több wow gamecardot sem venni (6 éve játszom és 576 ezer forintot költöttem eddig wowra) hanem pusztán 40 ruppóért (ami mondom lenne 25 ha mindenki tisztességes lenne) évekig csépelhetem a haverok és egyéb életformák fejét vagy épp ők az enyimet

    és a kalózkodással sincs különösebb bajom nem akarok képmuatató lenni én is ugyanaúgy szedek le ” illegális” tartalamakat de a tapazstalat eddig azt mutatja hogy két napon térek vissza a blizzardhoz amiért csengetem is a lóvét, ha ez nem győzi meg a kedves olvasókat, hogy az utolsó forintig megéri a 40 ruppót, akkor én itt msot fel is adnám ezt a témát és nem olvasok el több kommentet mert szörnyű mi van itthon (meg másutt is), meg én amúgy is befogom, mert én megkapom névnapomra, akkor meg mit pampogok ugye?

    üdv , disconnect

    Reply

  • Volband

    |

    Válasz disconnect #53 üzenetére:
    Huhuhú. Sok lesz. Emlékszem, még nagyon kicsi voltam mikor megjelent a Diablo 2, csak annyi maradt meg a fejemben, hogy láttam egy újságban egy félelmetes borítót, ami 10 ezer forint felett mozgott. Na már most nem tudom pontosan mikor is jött ki a Dio2, de vélhetőleg akkor még nem volt akkora kalózkodás, nos 2010-re sem szoktak sokkal többet kérni 10-12k-nál. Na most vagy azóta nem nőtt a kalózkodások száma, vagy csak hülyeséget mondtál.

    Nem abban védem a kalózkodás mellett döntőket (én is közülük való vagyok mondjuk), hogy 15 ezerbe kerül, de eleve, az átlagos 10-12 k is megterhelő a magyar közönségnek, számtalanszor előjött már más fórumokon, hogy ez nálunk nagyon szarul jön ki folyton. Az ilyet amúgy mindig jól ki lehet számolni, hogy „ha csak heti 1 sör…”, meg ilyenek, de semmi értelme, biztos nem fogok egy játékért 40 ezer forintot spórolni.

    Ráadásul a Battle.net sokaknak csalódás, sok benne a hiba, nincs chatroom, ez a friend rendszer is inkább szar, mint jó, meg satöbbi. Ráadásul ha esetleg más kontinensről van haverod akkor veheted meg újra, 40ezerért a 3 gémet, hát sok sikert hozzá, g*cire megéri, tényleg. Oké, utóbbi engem nem érint, de a „mindenből pénzt” elvet nagyon is alátámasztja.

    Nyilván, ha itt úsznék a Deákokban és közben töltögetnék, ahelyett, hogy egy laza csuklómozdulattal 40 ezret hozzávágnék egy olyan jó fejlesztőcsapathoz, mint a Blizzard (és főleg egy olyan jó játékért mint az SC2) akkor égne a pofám, hogy mekkora egy surmó vagyok, de így valahogy nem izgat annyira. Letöltöm és ha tetszik (van egy tippem, hogy tetszeni fog) akkor majd, valamikor biztos fizetek érte. Lehet hogy csak X év múlva mikor mindhárom felvonás kint lesz és csak budget áron lesz, de az is lehet, hogy már holnap megnyerem a lottót!

    Úgy hiszem ez inkább felfogás/szemléletbeli kérdés, hogy most szar ember e aki mégis megissza a hülye sörét, meg a hülye desszertjét, ahelyett, hogy megvenne 15 ezerért egy játékot (főleg úgy, hogy a singlen kívül nem is akar vele semmi mást csinálni, mint pl. én, szóval lehet hogy a B.net 2.0 a világ legfrankóbb dolga lesz, de ha egyszer szándékomban sincs kihasználni…) . Magyarországon, tegyük hozzá gyorsan.

    Reply

  • mukievil

    |

    Hát én is kicsit elkeseredtem, de sztem a CE verziot megfogom venni igy is!

    (És dolgozó ember vagyok, egyedül tartom el magam és albérletben lakom:D!)

    Ennyit megérdemel a játék részemről! És ezzel lerovom a tartozásom hogy az elsőrészt és a kieget nem vettem meg:D

    Reply

  • AxeMan_cpp

    |

    @disconnect: szerintem azokat kivették ahogy a Mothership idő lassító képességét is :-/ Pedig nagyon fasza kis képességek voltak. Mondjuk a Ghost -t lehívó képessége nem volt valami érdekes. Battlecruiser plazma torpedó képessége is érdekes lett volna. Egyébként azt írták, hogy fejleszthető képességek lesznek ezek sajna bétában ezek nem voltak…

    Nem tudom, de úgy emlékszem Legacy of the Void a Protoss kampány címe kicsit elírtátok oda fent.

    Reply

  • Fenriratya

    |

    Látom, itt kétfajta vélemény van:

    1. Akik amellett érvelnek, hoyg havi 1 gatyamadzag meg két befőttesüveg megspórolásával össze lehet szedni az árát, meg ők még soha nem kalózkodtak le semmit, főleg nem blizzardtól

    2.Akik amellett érvelnek, hoyg a Blizzard egy mocskos rabló banda, akik azért léteznek, hogy a pénzünket, hazánkat ,szüzességünket elrabolják.

    Nos ,utánanéztem kicsit, Game.co.uk nél még mindig 35 Ł, 3 Ł utaztatással is kijön 13e re (ha erősödne a forint az elkövetkezendő 43 napban akkor még jobb). Ez is egy lehetőség.

    Továbbá, bár nem akarok felvágni, de nekem szerencsére megadatik, hoyg a 15 e ft ne vágjon földhöz, előrendeléssel 13.5e mégannyira se. Szeretném elmondani, hogy míg nem dolgoztam, sajnos én sem engedhettem meg magamnak a játékokat, ezért úgy voltam, hogy csak azokat vettem meg, amik a szívemhez nőttek és úgy éreztem, hogy ezzel támogatnom kell a csapatot. Dolgoztam is minden francot, hoyg meglegyen a pénz, rendszeresen jártam locsolkodni stb.

    Az ,hogy a blizzard többet kér, körülbelül olyan összehasonlítás, hogy az Audi többet kér a kocsijaiért, mint mondjuk a TATA . Ez van, ha jobb, több pénz.

    A blizzard úgy gondolom, nem ad ki fekáliát a keze közül, azt már lehet honorálni annyival (függetlenül, hogy almacsutkakomposztálásból vagy aranytömbsimogatásból élünk) ,hogy leperkáljuk a moneyt.

    És ,hogy lehet spórolni, sörön, nőn, drogon vagy benzinen? Igen, feltétlenül össze lehet spórolni annyit. A különbség köztünk, köztetek csupán annyi, hogy hajlandóak vagyunk-e ennyit összespórolni.
    HA valakinek tetszik és akar tenni valamit, megteszi, ha valakinek nem jelent sokat, nem teszi meg.

    De ezért anyázni, szidni istent- istentelent… Hát kérem az nem túl úriemberes viselkedés. Nem Afrikában élünk, hogy ne lehessen megengedni (és hogy a szurkolás egyetlen módja az az átkozott vuvuzela fújása lenne 😛 ) egy játékot.

    Nah lehet gondolkozni 😉 !

    Reply

  • outro

    |

    Válasz Fenriratya #57 üzenetére:

    Fenriratya, Ámen! 😉

    Reply

  • Lapi

    |

    nem rég olvastam valami angol oldalon hogy ha csak multizni akarsz akkor elég csak az egyik rész megvenned mert a a multiban nem lesznek már új egységek azok csak egyjátékosmódban fognak megjeleni ami szerintem nyílván igaz is mert akkor mi értleme lenne a mostani béta tesztnek hogy kiegyenlítség a különböző fajokat ha lennének új egységek amik megint felborítanák az egyensúlyt de ha tudd erről valaki még valami hivatalos infót az írhatna

    Reply

  • Sabika

    |

    VAN BÉTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply

  • Vincze01

    |

    Válasz Lapi #59 üzenetére:
    brood warban is megoldották az új egységeket. Nem azt mondom h jönni fognak, de nem tartom lehetetlennek.
    De nemértem miért filózunk ezen, még az első sem jelent meg, nemhogy a köv kieg 😀

    Reply

  • MHz

    |

    Válasz Shakuras #50 üzenetére:
    Talán az hogy nehezebbé tegyék az illegális használatot az egyszerű userek számára??

    Válasz Mindenki üzenetére:
    Az hogy ki veszi meg és melyiket az teljesen egyéni döntés. A többség ha akarja megengedhetiu magának anyagilag, mint ahogy többen leírták 2-3 év bőven elegendő az anyagi alapok előteremtéséhez. Az egyetlen kérdés, hogy ki hajlandó érte ennyi pénzt kiadni. De azért azt kérném, hogy a kalózkodást ne népszerüsítsük már! Nem képmutatás, én is játszottam már illegálisan beszherzett játékokkal, de attól, hogy valami van és többen csinálják, még nem legitimizálja a dolgot. Nem akarok most itt kisarkított példákat mondani (biztos mindenki tudna jó párat /pedig milyen jól kigondoltam 😀 /). Senki ne verje azért a mellétt, hogy hű én leszedem majd ingyé a netröl. És nem kell olyan frázisok mögé bújni, hogy dehát nem a magyar fizetésekhez szabták… Nem kell megvenni, ha nem akarod. Nem szükséges a létfenntartáshoz. Nyilván az eléggé provokáló mondat lenne, hogy ha játszani akarsz akkor vedd meg szóval el sem sütöm 😛 😀
    Ja és az kimaradt a felsorolásból, hogy megkapod az eredeti játék mellé a feelinget, hogy igen ez az enyém 😀

    Reply

  • ZeroPoINT

    |

    Válasz Sabika #60 üzenetére:
    Esetleg bővebben kifejthetnéd.. mert nálam.. nincs! !44!4!!négy!44négyngéy!4

    Reply

  • dN

    |

    A ferrari olyan drága! De én akarok egy ferrarit és mégis mért kérnek érte annyit?! Csak autókázni lehet vele, meg én nem is versenyeznék, csak az egyetemre járnék le vele, hát mégis mért fizetnék én ezért?! Majd jól ellopom, aztán majd ha tetszik és már lejjebb ment az ára veszek egyet magamnak. Vagy nem. Mert hát mégse szegény magyar ember pénztárcájához van igazítva, meg nem fogok én spórolni. Arcátlan banda ez a ferrari.
    (Remélem kellően sarkított és túlzó volt ahhoz, hogy megértsétek)

    Reply

  • poff

    |

    Szerintem azzal, h. megveszel egy játékot nem csak a szoftvert fizeted meg, hanem támogatod/ösztönzöd a jövőbeli fejlesztéseket is. Azzal, h. a lan letiltásra került egy olyan trend bontakozik ki, aminek semmi esetre sem szeretnék behódolni. A csak fizetős os támogatása sem szép dolog.

    Persze ezek biztos nem a pénzéhség, hanem a munkaerőhiány miatt maradtak ki, ezért az sc2 árát elkötöm kávéra, pizzára és segítek befejezni a játékot 🙂

    Viva la Revolution!

    Reply

  • Lapi

    |

    Válasz dN #64 üzenetére:
    teljesen igazad van 😀 ilyen ez a kapitalista világ mindeni a pénzre hajt akinek nincs az beszopta

    Reply

  • SZM

    |

    4. A többjátékos mód új platformja a Battle.net 2.0:

    Sztem ez inkább egy ellenérv, hogy miért ne vedd meg a játékot. A battle net 2 véleményem szerint szörnyen rosszra sikerült kivéve a matchmakinget és az achievementeket.
    Nincsenek csatornák? Az első kieggel jön a klánrendszer? 1 Accot tudok kreálni? Szégyen!

    Reply

  • Volband

    |

    Válasz SZM #67 üzenetére:
    Egyetértek, de szerintem jelenleg az achievmentek is nagy nullák. Nyerjéééé öt meccset. Nyerjééé tíííz meccset. nyerjééééé huszonöt meccset. Nyerjééé…..

    Fullgameben remélhetőleg lesznek kreatívak, meg viccesek, meg hasonló. Főleg mivel ott már lesznek Singe Playeres achievmentek is, ahol ugye nagyobb a mozgásterük.

    Reply

  • Gaby

    |

    Válasz Lapi #59 üzenetére:
    Köszi Lapi ha még emlékszel, hogy hol olvastad akkor linkeld már be kíváncsi vagyok. Kösz előre is.

    Reply

  • bakter24

    |

    Én biztos meg fogom venni. (nem 12 éves vagyok, hanem 28, nem anyuci pénzeli, hanem dolgozom, nem vagyok milliomos, a vasútnál vagyok…)

    Mikor kb 3 éve már láttam pár ingame demóvideót, akkor eldöntöttem, hogy megveszem. Nem tudtam árat, csak, hogy mennyit toltam az SC1-et meg a BW-t. Ismerjük a Blizz-t, minőségi cuccaik vannak. Üzleti modell? Az az ő dolguk. Nem örülök a drágulásnak, de nincs választás. Mivel 3 éve tudom, hogy meg fog jelenni, azóta 36 hónap, havi ~500 Ft! Akkor még azon aggódtam, h csak nehogy azelőtt megjelenjen, mielőtt lesz olyan jó gépem, amin elfut jól! – hát ez megoldódott az idővel 😀 Mivel előrendeltem ,kaptam kulcsot. Nem vagyok pro (bronz-silverben voltam) de nem is tudtam sok időt rászánni, de ha összehasonlítom más játékokkal, akkor egyértelműen jobb ár/érték aránya van. Nem sűrűn veszek eredeti játékot, de ez meggyőzött a Béta alatt.

    Reply

  • ati63

    |

    Egy kicsit átment az írás „miért vedd meg”-ből „miért jó”-ba de ez nem probléma, jó cikk lett!
    Igazából a kettő között csak annyi a különbség, hogy ugye a „miért vedd meg”-ben a single player bekezdést ismert okoknál fogva ki is lehetett volna hagyni, de így jobb, nameg a többi opciónál annak a kifejtése, hogy például ezt és azt tényleg csak akkor éred el, ha megvásárolod, nem tudják majd feltörni, de szerintem ezt is mindenki tudja szóval lényegtelen.

    Reply

  • Lantletevo

    |

    Na… Én már semmit se értek. Máshol is olvastam a Battle.net-ről, ott meg úgy értettem hogy valami előfizetés lesz rá, nemcsak Koreában. Most akkor valaki SEGÍTSEN megértetni velem….

    Reply

  • Ktomi14

    |

    Én azt szeretném kérdezni hogy a játékban lesz instant harc ahol egy mapot választva a 3 faj egyikét kiválasztva lehet harcolni a gépi ellenfélel ?

    Reply

  • sweeping

    |

    Válasz Ktomi14 #73 üzenetére:
    Persze

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.