Bnet2.0 – Smix

sweeping . Hírek 2403

Ezt a b.net2.0-ról szóló dalt most találtam az interneten, és úgy gondoltam ezt nektek is feltétlen hallanotok kell 🙂 A tovább gomb után megtalálható a dalszöveg. Akinek pedig megtetszett ez a szám innen letöltheti

I thought I saw a game brought to life
But Bnet. It was crap. It made me want to cry
I felt a little dead inside
Well you couldn’t be BroodWar I adored
You don’t seem to know
Or even care what flist is for
I can’t f message anymore
Blizz, where are my channels at?
All I have is private chat
What the hell’s going on?
Nothing’s fine I’m torn

I’m all out of faith
This is how I feel
There’s no cross-region play
It is nothing like BroodWar
Bnet never changed
Into something real
Stuck in placement
And I can see
The perfect game is torn
You’re a little late
I’m already torn

So I guess facebook friends is alright
I just want some privacy
And not shared RealIDs
But I put my faith in you and now
I don’t care
Facebook sucks
I miss f message so damn much
There’s just so many things
That I can’t touch I’m torn

I’m all out of faith
This is how I feel
There’s no cross-region play
It is nothing like BroodWar
Bnet never changed
Into something real
Stuck in placement
And I can see
The perfect game is torn
You’re a little late
I’m already torn

Torn

hoooooooooo hoohooooooo oooooooo

On ICCup, my high rank’s D
But SC2? I’m Diamond league
What the hell’s going on?
Nothing’s right I’m torn

I’m all out of faith
This is how I feel
There’s no cross-region play
It is nothing like BroodWar
Bnet never changed
Into something real
Stuck in placement
And I can see
The perfect game is torn

I’m all out of faith
This is how I feel
There’s no cross-region play
It is nothing like BroodWar
You’re a little late
I’m already torn

Torn
(Oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh)
Hoh


Comments (64)

  • Cloud84

    |

    Ez a szilveszter… de komolyan, hát ilyen nincs… 😀 Legutóbb a tirexi nevű „legenda” csalt ekkora mosolyt az arcokra. 😀

    Reply

  • Worlon

    |

    Válasz Aston #47 üzenetére:
    Kulturált módon kérlek ismét, hogy ne gúnyolódj, én sem teszem. Ha ezt 25 éves fejjel képtelen vagy felfogni, akkor nem weboldalt kéne csinálnod, hanem a homokozóban kislapáttal légvárat építeni. Sajnálom, hogy a messiásként várt játékod nem mindenkinek nyerte el a tetszését. Állítólag ez a játék nekünk készül, a weboldal is talán nekünk van, és nem a Te homokozód (annak ellenére sem, hogy Te csinálod). Ha azzá akarod tenni, akkor tedd valami zártkörű regisztráltá az oldalt, ahova csak azokat engeded be akik előzőleg egy 10 oldalas dicshimnuszt írnak a Blizzardról meg a Bnet 2.0-ról. Akkor biztos majd mindenki csak tapsikolni fog mindenhez, mint valami agy mosott zombi. Szóval állítólag nekünk készül a játék, akkor had mondhassuk el azt is ami nem tetszik benne (elég sok embernek), és ne csak azt ami igen.
    Másrészt én egyetlen kommentemben sem említettem sem a WoW-t, sem pedig a havidíjas rendszert.
    Teszem hozzá, hogy az a része nekem sem tetszik, hogy a WoW mellé megkapják ingyen a SC2-t (tudom csak addig amíg WoW-t fizetik). De ez meg már egy másik téma.

    Reply

  • Alg

    |

    szilveszter kolléga read-only üzemmódban maradt úgy néz ki 😀
    Szövegértés FTW (mikorjömmárabétakettő???)

    Reply

  • wildchild

    |

    Válasz Worlon #52 üzenetére:
    „Kulturált módon kérlek ismét, hogy ne gúnyolódj, én sem teszem.” kicsit később „nem weboldalt kéne csinálnod, hanem a homokozóban kislapáttal légvárat építeni” :D:D:D epic fail!!!
    Egyébként senki nem várja el hogy ódákat zengjünk a bn2.0-ról, csak nem kell flame-elni, hogy ilyen szar meg olyan szar. Nekem speciel nem volt vele semmi bajom, sőt alig várom hogy kipróbáljam a crossgame chat-et. Ha Neked nem tetszik jelen formában a battle.net akkor várj egy évet, addig kijön pár patch és utána vedd meg.

    Reply

  • Worlon

    |

    Válasz wildchild #54 üzenetére:
    Pontosan ezt fogom tenni!!! (és remélhetőleg akkor már nem is 15-be fog fájni)

    Reply

  • suineg

    |

    meglátjuk, milyen lesz ez a bnet

    Reply

  • lamaroid

    |

    De azt nem veszitek észre, hogy ez még egy NEM kész játék, és a Blizzard elveihez tartozik, hogy ha szükség van rá, akkor az utolsó pillanatban is állítanak valamit.
    Én pl utálom a cross-region playt, nem akarok überfasza koreaiakkal nyomulni
    A chatet se szoktam használni… gyerünk rajta -> kövezzetek meg

    Reply

  • Worlon

    |

    Válasz lamaroid #57 üzenetére:
    Igazad van, hogy nem kész, de sajna kiadják így.
    Ha júli 27-én kiakarják adni, ami így lesz, akkor az már rég aranylemezen van. Sokszorosítják (ha valakit érdekel ennek a technológiája szívesen leírom, mert egészen meglepő), tehát már nincs lehetőség a módosításra a megjelenés előtt. Max ha fogják és az összes kész lemezt egy körzővel keresztbe húzzák. Persze az utólagos patchelgetés már más kérdés.

    Reply

  • ZeroINT

    |

    Válasz Worlon #58 üzenetére:
    Úgy emlékszem hogy eredetileg direkt mondták hogy ilyenek nem lesznek.. és utána lehetett örülni hogy mégis. Mivel eredetileg nem tervezték bele, ezért logikusnak tűnik hogy később adják ki egy nagy patchben.

    Reply

  • OmenTD

    |

    #58 Worlon – Válasz

    Engem érdekelne hogyan is zajlik

    Megjelenik a SC2 csinálok én is facebook-ot ;)) a bnet miatt

    Reply

  • ThEvil

    |

    A dal zseniális!

    Off:
    A játékkal akkor sem lenne semmi baj ha lemezen csak egy fél megás blizz downloader lenne, ezzel csak megkönnyítik azoknak a dolgát akiknek nem annyira gyors a netjük így a single contentet nem kell letölteni. Nem sok olyan játék van a piacon amihez kiadás után nem jött volna ki néhány elég nagy patch ( pl. Supreme Commander még jó gépen is elég játszhatalna volt 1-2 patchig, Sims 3 is úgy volt tervezve hogy ahogy kijön jön a patch)
    A BNet 2.0/GameUI meg úgy van megtervezve hogy könnyen módosítható/bővíthető legyen , a bnetet nem feltétlen azért módosítják (látszólag összevissza) mert olyan kedvük van és nincs koncepció hanem mert a Blizz figyel a visszajelzésekre a legjobban szvsz, az hogy sokan sírnak a public chat meg hasonlók miatt és nem csinálták még meg az hiba, de gondolom van mögötte valami logika, Blizznél sem hűlyegyerek fejlesztők ülnek azért. Egyébként nem mindenkinek igénye a public chat,a klán,crossregion play és hasoló dolgok és az elején a playerek nagyrésze nem pro gamer lesz szóval eleinte „nincs rá szükség”, viszont a jó matchmakingre szükség van ami ha megfelelő mennyiségű player lesz jól fog működni szerintem.

    A beta, rc, rtm -ről kár vitatkozni mert nincs egységes szabványa minden cég úgynevezi „ahogy akarja”.

    A patcheket meg ha akarod majd kiírod magadnak dvd-re vagy akármire és ha legközelebb telepíteni akarod akkor majd visszamásolod és nem fogja újra letölteni, de egyébkénti is „content patchként” fogja mint a WoW szóval nemfog 2 napig tartani a telpítés.

    Reply

  • Worlon

    |

    Válasz OmenTD #60 üzenetére:
    Tévhit eloszlatás először is: nem többszáz cd/dvd íróval írják:)

    Kis technikai háttér a cd/dv és hasonló compact disk-ekről: Az adat beolvasása a lemez felszínén található mélyedések és kiemelkedések leolvasásával történik, ill. az ezekről visszaverődő lézersugár segítségével. Ezek a felszíni elváltozások jelentik az 1 és 0-kat.

    Gyári lemezek készítése: Első lépésként csinálnak egy kemény „lenyomatot” az eredeti lemezről (a már mindenki által ismert aranylemezről), DE ez annak pontosan az ellentettje, negatívja (ami eredetileg 0 volt az 1-es lesz és fordítva). Régebben ez a „nyomólemez” valami bakelithez hasonlító anyagból készült ha jól emlékszem. Mait pontosan nem ismerem.
    Majd ezután a nyomóra rápréselik a lemez anyagát alkotó műanyagát. Ami felveszi annak felszíni elváltozásait, persze a nyomó ellentétét, tehát az eredeti 1-es és 0-kat.
    Ezzel már rajta is van igazából mindet adat a lemezen, de a lézerfény még simán átvilágítja, tehát leolvasni nem lehetne. Ezért egy gőzöléses eljárással bevonják a „rücskös” felületet egy rettentő vékony alumínium réteggel. Ez biztosítja a fényvisszaverődést, és ettől lesz az az ezüstös csillogása. Az esetek kis százalékában a megrendelő kérésére sárgarézzel vonják be a műanyagot, így aranyszínben fog pompázni. Ez az olvasást nem befolyásolja, de a réz ára miatt drágább.
    Végül réteg kemény lakk kerül a lemezre, ami fixálja az előbb említett bevonatot és persze védi is a lemezt.

    Ha a gyár erre lehetőséget ad, és a rendelő kéri, akkor rögtön teljesen be is csomagolják (rányomtatják a lemez másik oldalára a kívánt képet), dvd megy a tokba borítóval, kézikönyv, és díszdoboz, fóliázás, tehát rögtön lehet küldeni a boltokba is.

    Reply

  • sweeping

    |

    Válasz lamaroid #57 üzenetére:
    A cross-region play az nw-k miatt nagyon fontos, mert így jelenleg nagyon macerás megoldani.
    Ez egy E-Sport játék, így értelemszerűen lennének nemzetközi warok amihez létszükség a fentebb említett cross-region play.

    Az már más kérdés hogy téged nem érdekel, de hát ilyen a magyarok többsége. Messze földről híresek vagyunk a mentalitásunkról, ami minket nem érint abba beleszarunk.

    Reply

  • Peter1984

    |

    Miaza fészbúk?

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.