Archive for 2010. július 23. péntek

Ha elszabadul a fantázia

Kovacsgergows lepet meg minket egy 55 pontos listával. Íme:

55 módja annak, hogy felhúzd, zaklasd, összezavard vagy csak simán megijeszd Kerrigant (avagy: Biztos tippek, hogy hogyan nyírasd ki magad.)

1. Ébreszd azzal, hogy olyan Beach Boys dalokat énekelsz a fülébe, mint például a ‘Round, round, get around, I get around…’

2. A fotókon mindig mutass neki szamárfület.

Promie Motz . Fun 1470 27 hozzászólás

StarCraft2 figurák

A 2010-es San diegoi ComicConon a DC Unlimited megmutatta a legfrisseb terméseit a rendezvényen, amik bizony nem mások mint StarCraft2es figurák.

Egyelőre még csak 3 karaktert láthatunk a lenti képeken de később jönnek majd újak is.

Zeratul elég durva, Raynor egész jó, de Tychus-ról nagyon hiányzik a festés meg a matricák.

Remélhetőleg olyan árban lesznek mint a WoW figurák és talán idővel még meg is venném a jobbakat.

A képek a tovább gomb után következnek.

inkwizitor . Hírek 1901 15 hozzászólás

Amit a 4Gate-ről tudni érdemes

Egy nagyon erős lehetőség a protoss játékosok kezében a 4 Gate. Amikor először kezdtem el az SC2-vel játszani, akkor volt pár meccs, ahol esélyem sem volt szinte a protoss játékos ellen, mert a derítés hiányában nem tudtam rá felkészülni, hogy egyszer csak beállít egy ekkora sereggel, ami übereli az enyémet, pedig én végig gyártottam az embereket. Hát igen. Erős gazdaság, early game-ben kevés egység, majd pedig egy rakat gyártóépület ledobása, és az egységek pumpálása. Általában nyerő protoss taktika. De hogy pontosan hogyan érdemes kivitelezni, illetve mit érdemes ellene csinálni terrannal, vagy zerggel, ahhoz hadd ajánljam a díszes publikumnak a következő HDstarcraft VOD-oket, először is a protoss 4Gate-et bemutatót, majd pedig hogy zerggel mit érdemes ellene csinálni, a harmadik pedig 2 jó játékos küzdelme(Socke v Morrow, egy BO5 ötödik mérkőzése, kupadöntő döntőjének döntő meccse), PvT, ahol is a P 4Gate-ezik, és HD kommentálta.

(Előre szólok, platina és Diamond playerek valószínűleg (tuti) nem fognak újat hallani, ők csak a Socke v Morrow meccset nézzék meg, de a többieknek szívesen ajánlom, hogy kicsit rendszerezzék az ismereteiket így a béta és a céta végleges verziójú játék között)

Promie Motz . Cikkek, Stratégia, VOD 1549 12 hozzászólás