Kis változás a Custom mapok esetében

Promie Motz . Hírek 604

Ez leginkább azokat fogja érinteni, akik Custom Mapokat csinálnak.

Röviden, az eddigi limit a feltöltésekre túl szűkös volt, így most már az egyes játékosok 10 map-ot tölthetnek fel 50 Mb-ig, és így majd több, jó minőségű Custom map-ra számítanak. De folyamatosan várják a visszajelzéseket, hogy mit is kell változtatni a rendszeren, ez még csak egy első kis csiszolgatás ezen a téren.

Gondolom, azért van ez a korlát, illetve volt korábban s szigorúbb, hogy a harmatgyenge próbálkozásokat ne töltsék fel az emberek, hanem előtte gondolják át, és teszteljék le őket.

As part of our ongoing efforts to foster a productive and happy StarCraft II mapmaking community, we recently asked players to share their thoughts and ideas on how the custom map system might be improved. Some mapmakers noted that the current limits placed on custom map publishing felt too restrictive and, as a result, made their mapmaking experience less enjoyable.

We’ve taken this feedback to heart and increased custom map upload limits in two ways. Players are now provided with a total of 10 custom map slots and up to 50 mbs of total map storage space. Ultimately, we want players to be able to share more maps with the community, and we feel these changes will supply mapmakers the additional freedom they need to better flex their creative muscles.

We’ll be carefully monitoring how this additional storage is used by players and, as always, will continue to seek your feedback for how we may further improve the Battle.net mapmaking and publishing experience.


Promie Motz

Életcélom megélni a Starcraft azon epizódját, amiben a Zergek elfoglalják a Világmindenséget... XD

Comments (3)

 • ZsoL

  |

  eddig mennyi volt a limit?

  Reply

 • Promie Motz

  |

  őszintén? nem tudom 😀 az nem derült ki a cikkből. és annyira nem figyeltem a map editoros híreket, csak gondoltam, ezt kiteszem, mert páran szoktak mapokat csinálni.

  Reply

 • Mauro001

  |

  Eddig 5 slot volt és 25 mega. Sajnos igazán komoly, saját zenékkel/hangokkal/textúrákkal rendelkező projektre még mindig kevés, de egy átlagos mapra ez már nagyjából elégségesnek mondható.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.