A blizzard publikálta a legfrisebb statisztikai adatokat

sweeping . Hírek 2124

Mielőtt megosztanám veletek a legfrissebb statisztikai adatokat, repüljünk kicsit vissza az időbe, és nézzük meg mi hangzott el a blizzconon. A közösség szokás szerint a maraudert túl erősnek érezte, és a Stimpacks képességet emiatt nerfelné. A fejlesztő csapat viszont úgy gondolja, hogy a marauder stimelve továbbra sem imba. Viszont a marine+stimpack kombinációt erősnek érzik, de még nem tudták eldönteni, hogy a marine túl erős stimelve, vagy a maraudereknek van túl sok élete. Mivel az mm kombináció esetében a marauderek vannak elől és mögöttük vannak a marine-k.

Most térjünk ki kicsit a PvT balanszra is:
A terrant a játék elején érzik erősnek, viszont a protoss-t sokkal hatékonyabbnak tartják végjátékban, ami egy tervezési probléma. Jelenleg a hangsúly a terran vs protoss párosításon van, és most a stim vs psi storm egyensúlyt figyelik.

Most pedig következzenek a legfrissebb statisztikai adatok, régiókra bontva:

North America – Diamond

  • PvT – 56.5%
  • PvZ – 47.9%
  • TvZ – 49.1%

Korea – Diamond

  • PvT – 48.3%
  • PvZ – 47.4%
  • TvZ – 50.5%

Europe – Diamond

  • PvT – 45.3%
  • PvZ – 51.6%
  • TvZ – 55.0%

SEA – Diamond

  • PvT 54.9%
  • PvZ 45.0%
  • TvZ 46.8%

Comments (106)

  • GeryGTK

    |

    Válasz spani #50 üzenetére:
    terran ellen az ultra semmit nem ér, többre megy az ember az árából raochal.. 2-3nál több nem éri meg, nem úgy mint a thor az isten kalapácsa..

    Reply

  • L4.ZsukoV

    |

    Én megértem, akik unják a másik fajjal látni a mass mmm-et, mint én terranként. Azonban a probléma ott kezdődik, hogy nincs igazán alternatíva megoldás a terrannak, mert a többi egység a biohoz képest csupán bizonyos szituációkban alkalmazhatók. Például ott a Raven: Mivel, hogy – iszonyat – lassú, ezért nagy mértékben korlátozódik a szerepe. Félre értés ne essék, hogy haszontalan, mert tudok mutatni olyan replayt, amivel egy mass marine-os srácot egy hunter seeker missille segítségével a felére-három negyedére redukáltam a seregét.
    Vagy egy stalkeres srácot a point defense dronok segítségévével könnyedén fogtam.
    De ez is olyan, hogyha az ellennek van egy kis esze vagy mikrója, akkor röhögve kivédi ezeket.
    Akkor ott a Viking. Miután levitték a sebzését 16-12-re (asszem) már szárazföldi csatákban nem is igazán alkalmazhatóak. Kivéve a harrassolásokra(, de ott számítani is kell, hogy nem valószínű, hogy élve kikerülnek).
    A BC sebzésének csökkentésé viszont egy tök érthetetlen dolog volt a számomra. Azóta, aki megpróbál BC-ét kihozni aláírta a halálos végrendeletét.
    Banshee-val az a bajom, hogy amilyen jól lehet vele alkotni olyan könnyen lehet vele bukni is. Ugyanis a bansheeval ha támadni akarsz mindenképp ajánlatos előtte kifejleszteni neki a láthatatlanságot(, ami borsos ára és hosszú elkészülési ideje miatt ha nem válik be, akkor hatalmasat buktál be). Különben a kevés hp-ja és lassúsága miatt könnyen counterelhető főleg protossal, aki ugye biztos, hogy legalább lesz neki 6 stalkerje mire oda érsz a bázisára. Ez mondjuk szubjektív, de annak ellenére, hogy a banshee szárazföldi egység sikeres kiírtására lett kihegyezve egy face to face csatában az esetek többségében igen nagy pazarlás bevinni a korábban említett hátrányok miatt.

    A többi egység úgy, ahogy meg van (kivéve a reaper), de a lényeg, hogy addig ne várjunk radikális változást ameddig van egy-két olyan terran egység, ami nem igazán éri meg a pénzét és energiát, hogy bele fektessen a játékos, mert ugye ki nem akar a legegyszerűbb módon játékot nyerni?
    Szóval Geo-val kell egyet értenem, hogy valamilyen kisebb szintű mecha buff segítene. (És persze beleférne ha a stimpack a maraudernél 20 hp helyett mondjuk 25-30-at venne el, a marinnál meg 10 helyett 15-őt…)

    Reply

  • IonGun

    |

    Válasz GeryGTK #21 üzenetére:
    Nah már vártalak! 😛

    Az „op marine” nem 50 kristály: stim pack 100/100, tactical shield 100/100, aztán a kritikus mennyiség kb 20 marine, ami 1000 kristály, hogy érjen vmit a keményebb egységek ellen, úgy kellenek a fejlesztések (legalább level 2): lvl 1 100/100, védelem 100/100 lvl2: 175/175, védelem 175/175. Persze medivac nélkül szart sem ér, ezért factory 150/100, starport 150/100 + reaktor 50/50! Ennyi idő alatt egy törött kezű majom is ki tudja hozni azt az egység kombinációt, ami keményen countereli (baneling, colossus, ht+storm, infestor + a támogató egységek) Ha ez egy vicc, akkor gondoljunk a poénra is! Sok mindenre jó a stim marine, de kva sok mindennel meg lehet fogni!

    A többi rinyagép meg azt is vegye figyelembe, hogy nem biztos, hogy az az egy bizonyos egység a hibás azért, mert folyton beverik vele! Pl: Ha szar a makród, akkor lehet, hogy nem az ellenfelet kéne nerfelni, ne lepődj meg, ha vki 3 expből szét mmm-ezik, neked meg van 2!

    A TvZ nagyjából egálban van, de kíváncsi vagyok, hogy ez csak azért van-e, mert mostanában nem divat a mech…

    Reply

  • IonGun

    |

    Válasz spani #50 üzenetére:
    Jah, youtube-on van csomó tvz, amiben a zerg tök előnyben van, jól fogja az mmm-et a ling+baneling+muta kombóval! Utánna elkezd mass ultrázni és kikap…Ez gáz

    Akkor fungalozd le őket!
    „- Doktor úr, ha itt megnyomom akkor fáj, mit csináljak???
    – Ne nyomja meg…”

    Válasz fosztogato #33 üzenetére:
    Tényleg elég gáz, hogy a tank ennyit gyengült, de ha erősebb lenne, akkor a mech ellen a zerg csak imádkozni tudna semmi mást!

    Reply

  • Vargos

    |

    „A fejlesztő csapat viszont úgy gondolja, hogy a marauder stimelve továbbra sem imba. Viszont a marine+stimpack kombinációt erősnek érzik”

    Ismét a kamu statisztika szöveg 🙂 GSL és Foxer miatt nerfelik a marine stimjét…nyakam rá…

    Reply

  • Cpt.Collins

    |

    Minden fajnak megvan a maga játékstílusa, és erre lettek tervezve az egységei. Jó protoss akkor vagy ha az egységeid képességét és a warp in-t jól használod, jó zerg akkor vagy ha olyan macrod van hogy 11. percben limiten vagy(ezt csak képletesen mondom el ne hidd), jó terran meg akkor vagy ha görény agresszív vagy. !!!SZVSZ!!! (mielőtt valaki nyomna rám egy nerfet hogy imba vagyok ne pofázzak)

    Reply

  • fosztogato

    |

    Válasz spani #50 üzenetére:
    Nos akkor a fajodra emlékeztem rosszul… Mondjuk én zerg ellen metal párti vagyok, tehát nem tudok nyilatkozni tvz t bioról… Szinte tényleg csak pure metallal játszok azok ellen meg utóbbiakban elég jó lett az ultra… Amúgy mmm-ellen szerintem ling muta betud jönni…. Ha t nem tud expelni előbb utóbb kiléphet… a mutákkal meg bázisa körül keringsz akkor droppolni se nagyon fog… amire meg átáll thorra kihozod az imbalisket vagy imbalordot vagy hülyére expeled magad… Én elméleti síkon valami ilyet képzelek el… de gykorlatban nem tudom működik-e

    Reply

  • GeryGTK

    |

    Válasz IonGun #54 üzenetére:
    De te ember megkapod a stimet meg a pajzsot tier egyben az én kis lingjeim az adrenalin dumóit meg hivetech után..
    És azért is sírok még mert egy ilyen szmötyi platinás kis surmó, mint IonGun elver a terran mechel 4ből 4x engem, az atyaúristen gyémántost félkirályt!

    Reply

  • Volband

    |

    Válasz Vargos #56 üzenetére:
    Hogyne. Az gondolom nem zavar, hogy a Foxer alázások akkor még el sem kezdődtek mikor mondták, tehát egyáltalán nem Foxer miatt mondták. Az már lehetséges, hogy miatta nagyobb prioritású dolog lesz.

    Amúgy egyre jobb az sc2.hus szint. Most már a fejlesztőknél is okosabbak itt az emberek.:) Csak így tovább.

    Reply

  • Vargos

    |

    Válasz Cpt.Collins #57 üzenetére:
    Én a játékstílus hasonlattal annyiban nem értek egyet, hogy oké mondjuk ilyenek a faji sajátosságok. De ne menjen egyik se annak a rovására, hogyan tudok támadni. Aki a kezdeményezést át tudja venni az irányít a játékban az első mp-től fogva! Ha van egyetlen faj is amelyik többnyire csak védekezni tud és arra játszik hogy túlélje, főleg az elején addig az SCII imbalanced.

    Reply

  • fosztogato

    |

    Válasz GeryGTK #59 üzenetére:
    Terran mech: Hellion vagyok… Fasza kis homokfutó vagyok aki megéget minden zerget, de speedlingek már utolérnek pedig 300 lóerő van bennem…. sőt ha kulán futok akkor már több mint 100mssel rám vernek és minimális mikróval lazán bekeríthetnének… de azok a kis kutyaszerű szörnyetegek annyira hülyék, hogy vonalban jönnek utánam és megégnek…. Majd jönnek a mutalisk haverjaik, és megakarnak ölni minket… De nincs gond mert jön a haverom Thorjani.
    Üdv Thor vagyok…lassabb vagyok, mint egy csiga, de nagy tűzerőt képviselek…. a hobbim a ballon és muta lövés… Kurva menőnek érezném magam, ha az életben maradásomhoz nem kéne 5 scv a seggembe és 10 hellion a pofámba meg még 5 tank a hátam mögé…
    Tank vagyok, de szólítsatok csak nerfelt nerfelt tanknak… lassú vagyok, ahhoz, hogy hasznos legyek kell egy domb és le kell talpaljak… Annó régen 60dmg- volt most már csak 35 15 armored…. egy szaros kis speedling megöl, ha van 1-es armorja… 1 hpval túl éli a lövésem és megöl mire vissza alakulok…. A zelához meg közöm sincs mert lövök bele max kettőt és a pajza épp, hogy lement… Ahhoz, hogy efektív legyek kell belőlem legalább 5-6 darab… fal elém és anti air a hátamba…. és még most is imának mondanak pedig önmagam árnyéka vagyok….

    De nem adjuk fel, mert: Tank, Hellion, Thor, SCV, a birodalom akaratából mi vagyunk a metál csapat! És egyesítet hatalmunkból, minden ling muta masszer noobot legyalázunk….

    Magyarul, ha valaki csak linget és mutát képes gyártani zerggel, az ne sírjon amiatt, hogy metál imba…. inkább keressen alternatívát ellene… (amúgy van is..)

    U.I.: Amúgy oylan jósport ez fórumon sírás…^^ semmi értelme de jól esik….

    Reply

  • Vargos

    |

    Válasz Volband #60 üzenetére:
    A fejlesztők is emberek 🙂 Nem kell túlmisztifikálni őket.

    Reply

  • Volband

    |

    Válasz fosztogato #62 üzenetére:
    GSL vagyok, a világ legjobb playerei játszanak rajtam és az eddigi két elődöntőben a 8 player közül 6 terran volt, kettő pedig zerg.

    Az érveid meg elképesztően demagógok. Kiemeled az egyes egységek hátrányait és összeveted a másik faj azon egységével ami countereli. Inkább vegyél egy mély levegőt mielőtt ennyit írsz feleslegesen, csak mert levertek a Z-k, lol…

    /Nem, nem mondom, hogy a T imba, sőt, talán valamicskével a Z erősebb, de ennyit sírni… Mintha ég és föld lenne a különbség, pedig közel sem/

    Reply

  • Thedoman

    |

    Válasz IonGun #55 üzenetére:
    mért nem tudnak az is 1 speed upgot adni mint az első részben?
    itt kezdődik h z -t is be kéne vonni a blacba.

    Reply

  • Volband

    |

    Válasz Vargos #63 üzenetére:
    Jézus… és gondolod, hogy ők is annyit csinálnak, hogy játszanak kicsit zerggel, a terra lerusholja őket marine-al és akkor kijelentik, hogy hát a marine imba. Hagyjuk már… millió dolgot, feedbacket (PROFI feedbacket, nem ilyen sc2.hus nyavajgást, hogy nyenyenye, kikaptam, imba szarrrr, nyenyenye) akik részletesen kielemzik a játékaikat és elmondják, hogy szerintük hol a bibi. Ők is csak emberek, de az eszközeik/forrásaik a tiedhez vagy az enyémhez képest elképesztően jobbak. Szóval igenis, kár beléjük kötni.

    Reply

  • fosztogato

    |

    Válasz Volband #64 üzenetére:
    Kedves volban, nem értetted meg az üzenetem lényeget, én pont azt akartam kifejezni, hogy zergek azért sírnak, mert t-metal erős közben nem olyan erős csak nem zerling-muta az ellenszere…. Amúgy zergek ellen kifejezetten szeretek játszani sőt amikor megvernek az se idegesít, mert általában olyankor szép játékot láthatok tőlük és egy jó meccs az megadja azt az élményt amit az ember egy játéktól elvár…

    Apropó amúgy, ha végig olvastad volna a hozzászólásimat, pl az elsőt is akkor ott már említettem, hogy nem érdekel az elitista duma, sem a világ legjobb játékosai, hanem csak az, hogy jól szórakozzak…

    Reply

  • Vargos

    |

    Válasz Volband #66 üzenetére:

    Sc2.hu-n nyavajogni kell, a blizzard nem olvassa 🙂 Balance issue-kat megfelelő helyre írom. Van helye hol kell hivatalosan whineolni. Én nem panaszkodok itt, csak leírtam a véleményem, hogy a blizzard mekkorákat lódít balance kérdésekben. Tipikus példa: 2v2 miatt nerfelték a reapert.

    Reply

  • Atlasy

    |

    Válasz fosztogato #62 üzenetére:
    XDXD ez kurva jó LIKE

    Reply

  • Vargos

    |

    Válasz Vargos #68 üzenetére:

    Ráadásul saját magukat cáfolják. Kiírják, hogy a matchmaking milyen komplex földi halandó nem értheti blablabla és megfejelik ezzel a mondattal.

    ” In effect, the matchmaking system could be hiding balance issues”

    Utána közlik a százalékokat önmaguknak ellent mondva. Minek?

    Reply

  • Volband

    |

    Válasz fosztogato #67 üzenetére:
    Hm, hát akkor félreértettelek. Sorry.

    edit: bár akkor sem a legjobb helyen ragadtad meg a dolgok lényegét, még ha van akinek szórakoztató is.

    Válasz Vargos #68 üzenetére:
    Téged viszont láthatólag nem. Egy szóval sem mondták, hogy 2v2 MIATT nerfelték reapert. Épp pár perce olvasgattam blizzard fórumot, ahol egy kék (blizzardos) írta, hogy a reapert azért nerfelték, mert túl sok openingje volt terrának a többi racehez képest. Az már csak hab a tortán, hogy két legyet ütöttek egy csapással, mert ezzel egy 2v2-es probléma is megoldódott.

    A matchmaking meg csak egy eszköz a sok közül… ha figyeltél volna akkor tudhatnád, hogy egyik sem 100%-ig megbízható, VISZONT az összes együtt az már valami. Ha valamit nerfelni fognak akkor azt nem CSAK azért teszik mert józsi pisti azt mondta, hogy imba és nem is csak azért, mert a %-os arány nem olyan amilyennek látni akarnák.

    Reply

  • Eyesis

    |

    szerintem meg le a kalappal, hogy ennyire jól ki tudták egyensúlyozni a fajokat 🙂

    Reply

  • Vargos

    |

    Válasz Volband #71 üzenetére:

    Viszont a hivatalos indoklás nem az volt, egy eldugott postban lehet leírták.

    Reply

  • Vargos

    |

    Válasz Eyesis #72 üzenetére:

    Jah nem kell sok, hogy jó legyen, de még pici vannak egyensúly problémák.

    Reply

  • Vargos

    |

    Válasz Volband #71 üzenetére:

    🙂

    Reply

  • fosztogato

    |

    Válasz Volband #71 üzenetére:
    Na így már korrekt az állítás…

    Reply

  • Volband

    |

    Válasz Vargos #73 üzenetére:
    Megint csak tévedsz. Már blizzconon is mondták, hogy MLG-n (lehet más tournament volt) drewbie úgy verte szét Idrát, hogy folyton reaperezett. Emellett is rengeteg panasz volt a reaperre, de ott döntötték el, hogy ez ne menjen így tovább. Vagy a blizzcon is eldugott?

    Az 1v1 rovására soha nem fognak 2v2-t balanceolni. Semmilyen szempontból nem érné meg nekik.

    Reply

  • Vargos

    |

    Válasz Volband #77 üzenetére:

    Legyen igazunk én elmondtam te elmondtad mindenki happy, go game 🙂 Nem érdekel a téma tovább.

    Reply

  • GeryGTK

    |

    Válasz fosztogato #62 üzenetére:
    59=poén ha nem érted sry
    mech elleni összetételem: roach hydra infestor(mc) ling, overseer(mert azt hittem h tom a pfet hatástalanítani, de mit rájöttem a pfet csak szétlőni lehet.) mech túl erős. hellion egyedül nem erős, thor egymagában nem erős, tankból 1-2 nem erős, mint ahogy 1 roach,hydra,ling nem erős… értelme nem volt a felvázolásodnak.

    Reply

  • xvoraz

    |

    olyan belső öröm tölti el az embert végigolvasva 79 db anyázós postot 🙂

    Reply

  • IonGun

    |

    Válasz fosztogato #67 üzenetére:
    Sztem a legjobb counter az infestor és a mind control, aztán mellé mit tesz a zerg, az legyen az ő dolga! Zerg ellen a mech pokolian erős és sztem ezért nerfelték anno a tankot!

    Válasz xvoraz #80 üzenetére:
    „Anyázók” figyelem fogjunk össze és verjük szét xvoraz-t!!

    Amúgy néha a régi battle.net hun-1 jut eszembe a hozzászólásokból! A régi szép idők! Hol van már Tosan, Hk meg a többiek! 😛

    Reply

  • chuvi

    |

    MLG-n a 4.,5 körben ill. a legjobb 8 között volt 9 PvT-> 6T win

    Reply

  • Volband

    |

    Válasz chuvi #82 üzenetére:
    Viszont a két legnagyobb esélyes a végső győzelemre TTone (P) és Tyler (P).

    Reply

  • chuvi

    |

    Válasz Volband #83 üzenetére:
    Úgy néz ki Kanadában ilyen P kiképző központ van:D:TTOne, Huk, Kiwikaki manapság a 3 talán legjobb nonkoreai P

    Reply

  • Volband

    |

    Válasz chuvi #84 üzenetére:
    Én azért Tylert is odatenném. Ha fogadnom kéne akkor azt mondanám, hogy TTOne – Tyler döntő lesz. Ami sajnos a lehető legunalmasabb is lenne egyben, mert a PvP a leg …. öhm, rosszabb matchup ever starcraft kettőben. Irtózatosan unalmas és egyoldalú.

    TLO szerintem megveri Machinet és ha izgalmas döntőt akarunk akkor muszáj lesz TLO-nak drukkolnunk Tyler ellen. /Igen, Jinrot szerintem mind a ketten megeszik/

    Edit: oké, kissé benéztem a bracketet. Mindegy, a lényeg, hogy legyen TLO TTOne döntő:DD

    Reply

  • IonGun

    |

    Válasz Volband #85 üzenetére:
    Drukkolok TLO-nak, ő a kedvenc játékosom! Bár mostanában visszatért zergre! Nagy kár, mert így ritkábban játszik terrannal, ettől függetlenül a zerges meccsei is nagyon élvezetesek! GL TLO!

    Reply

  • Volband

    |

    Válasz IonGun #86 üzenetére:
    Béta alatt azért már megmutatta, hogy zerggel is képes varázsolni, sőt!

    LiquidTLO (Z) makes a great comeback in game 1 against PainUser (T) in the other lower round 10 match. Nice fungals and banelings on SCVs allow him to turn the game around and take a 1-0 lead.

    Hehe. Mi meg ezt az uncsi ZvP-t nézzük. Nagyon unalmasak a protoss meccsek… inkább legyen TvZ döntő. Bár kétlem, hogy Jinro képes lesz legyőzni TTOne-t.

    Reply

  • Volband

    |

    Correction: LiquidTLO (Z) did not win the first game against PainUser (T). PainUser denies all gimmicks to sweep the series 2-0. TLO is eliminated.

    Nem is tudom mi a meglepőbb. Hogy ekkorát tévedtek az MLG-sek, vagy a tény, hogy kikapott TLO. 😮

    Reply

  • ZuluSamurai

    |

    Hello!

    Egy nagy vicc a zerg. Egy rossz vicc. Terrannal játszok, diamond elejébe és kb 10 böl 8 loose ellene. PErsze ilyenkor jön hogy szar a macrod, meg hogy nem droppolsz. De droppolok mint az álalt ölöm a droneokat, helionnal ölööm azokat a … banelingeket,speedlingeket, macro ügyben meg kiváncsi lennék rá hogy ti hogy macroztok zerg ellen mert én annyit tudok expelni amennyit megtudok védeni terranként, szal max 1. Azt is addig ameddig be nem tör banelingekkel, földön vagy droppolva. HA hozok thorokat muta ellen , második körre hozza a brutalisket ami kineveti a thorokat. Vicc az egész.

    Reply

  • Delebriel

    |

    Flame on ! 😀
    Jól esett így hazaérve végigolvasni a kommenteket.

    Azért hozzászólva a témához… nem 1v1ezek szal nem szólok hozzá. 😀

    Reply

  • IonGun

    |

    Válasz ZuluSamurai #89 üzenetére:
    Csá! Hiába mondom mit csinálok zerg ellen, platina elejében bejön, megagyalok vele jó néhány gyémántost is, de sztem nem mennél vele sokra! Fogalmam sincs, hogy milyenek a top zergek játék közben! Ez a gyakorlat! Rengeteg pro replayt, castot megnézek és gyakran látni 1-1-1 buildet és banshee harass-t. Többet nem tudok, ha top gyémántos leszek, majd visszatérünk rá kedves Zulu!

    Makróról annyit, ha eco meccs alakul ki, akkor main+2 exp a minimum, ha mechelsz, márpedig zerg ellen kell a mech! Ilyenkor nem harassolok vagy csak keveset, nem is nagyon pusholok! Minél gyorsabban felmegyek limitre + fegyver páncél feltolva min 2-es szintre! Limit mech sereg stim marine-nal pedig üti a limit zerg sereget! Esetleg, ha Dimaga jön szembe, akkor nem, de én még nem találkoztam vele!:P Ultra ellen thorral+tankkal úgy nyomom, ha sok jön szembe, akkor egyesével lövöldözöm ki őket! 3 közepesen sérült ultra sokkal veszélyesebb, mint mondjuk egy tök ép, és egy félig sérült!

    Reply

  • Xerv

    |

    Válasz ZuluSamurai #89 üzenetére:
    Csinalj 1 barack,1 factory-t es meny tamadni 1-2 helionnal + az elkeszult marinokkal.Tamadas kozben meg tegyel le starportot es csinalj banshee-t.Ha kis szerencsed van akkor mar igy nyersz,ha nincs akkor vagy biora vagy mech-re mesz…

    Reply

  • ZuluSamurai

    |

    Nemjön be.

    Simán fogja 2 spinével.

    Reply

  • Vargos

    |

    Válasz Volband #87 üzenetére:

    Hasonló builddel verte le jinro, amivel kiwit Tarson 4-1-re.

    Reply

  • ZuluSamurai

    |

    1700 pontos diamond player vagyok. Tehát közepesen jo. Se nem pro se nem noob. Zerg ellen nem tudok nyerni terránként. Kérlek titeket, aki ezen a szinten van ahol én, nem gold , meg nem világválogatott segitsen. 2 raxal inditottam, 1-ikkel reaktor és fast factory. Hellion pusholtam, és közbe tettem az expem én is. Szépen szedtem is le a speedlingeket meg a baneligneket, aztán 5 hellion után átálltam siege tankra. Marine marauder medivaccel stimelve már megvolt. Olyan simán bevert hogy öröm volt nézni. 4 bunkerem volt az expemnél meg siege tankok meg a seregem. Roach Baneling SPeedlignel ugy öl le ahogy akar. Mutákat is hozott én 2! factorybol hoztam a thort 3 as támadással, de minek……. rossz vicc.

    Reply

  • Vargos

    |

    Válasz ZuluSamurai #95 üzenetére:

    Akkor jövőhéten nézd a GSL döntőt 🙂

    Reply

  • ZuluSamurai

    |

    Tehát leirom megint. NEM VILÁGVÁLOGATOTT.

    Reply

  • Vargos

    |

    Válasz ZuluSamurai #97 üzenetére:

    Ne kiabálj 🙂 Amilyen szinten vagyunk 70-80%-osan tudnod kell másolni, végrehajtani, amit látsz majd. 😮

    Reply

  • ZuluSamurai

    |

    Értem…….

    Reply

  • xvoraz

    |

    Válasz IonGun #81 üzenetére:
    😛 🙂

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.