TSL3 Ro32 interview 2/8

Darc1n . Interjú 1215

Volband ígéretéhez híven folytatja a TSL interjúk fordítását, köszönhetően a visszajelzéseiteknek, nem is fecsérlem tovább a szót:

TSL3_Logo_Banner_1

SlayerS_BoxeR
kr Terran

BoxerinterviewÜdvözlünk a TSL3-on! Hallottál már ezelőtt a TeamLiquidről? Mi vett rá, hogy elfogadd a meghívást? Mik a céljaid a tornával kapcsolatban?

Azért fogadtam el a meghívást, mert a Starcraft 2 világszerte népszerű és szeretnék részt venni minél több nemzetközi tornán. A barátnőm nagyon sokat olvassa a TeamLiquid.netet ^^. Nekem nem nagyon jut erre időm, mivel rengeteget gyakorlok, de ő mindig naprakészen tart a különböző eseményekről.

Ez lesz az első nemzetközi meccsem, amióta a GSL-ben játszom, úgyhogy szeretnék jól szerepelni. Ha a Starcraft 2 – az elődjével ellentétben – Koreán kívül is be akar futni, akkor a játékosoknak külföldön is meg kell mérettetniük magukat és fontos, hogy több olyan torna is legyen, ahol minden régióból képviseltetik magukat.

Egy igazi legenda voltál a Brood Warban és több TeamLiquid tag is emlékszik még a meccseidre. Mit gondolsz azokról a nemzetközi rajongóidról, akik nézik a GSL-t? Akarsz nekik valamit üzenni?

Csakis azok miatt a rajongók miatt nem hagyom abba a progamer karrierem, akik mellettem állnak még annak ellenére is, hogy képtelen vagyok jó eredményeket elérni. Bár már nem vagyok a csúcson, továbbra is keményen dolgozom, mert nekem az ad erőt, hogy rendre milyen nagy lelkesedéssel várjátok a meccseimet.

Miért tértél át a Starcraft 2-re? Mik a céljaid e téren? Szerinted mit kell tennie az SC2-nek, hogy olyan sikeres legyen, mint a Brood War Koreában?

Számomra elsőrendű, hogy játszhassak. Azért esett a választásom a Starcraft 2-re, mert nem szerettem volna megrekedni egy szinten és szerencsére nem bántam meg a döntésem. Azért győzni is szeretnék valamilyen tornán. A koreai mozi és zene nagyon felkapott lett nemzetközileg, és bár a [Koreai] játékiparban is rengeteg lehetőség rejlik, nem ért el olyan sikereket, mint az előzőek. A dolog kulcsa a játékosokban rejlik: amennyiben képesek minőségi meccseket és jó külföldi tornaeredményeket produkálni, az azt hiszem, jót tenne Korea megítélésének. Emellett még rengeteget segítene egy gyors, mindkét fél által elfogadható megoldás, amely végre lezárna a Starcraft 1-es mizériát.

Szerinted az SC2 befuthat Koreán kívül, mint ESPORT? Minek kellene történnie, hogy nemzetközileg sikeres legyen?

Egy játékos szemszögéből fogok válaszolni. Játékosként az a dolgod, hogy olyan keményen készülj a meccsidre, amennyire csak tudsz, és a meccseidnek fontos, hogy legyen egy kerete, és hogy megmozgasd vele a rajongókat. Minél több élvezetes meccset produkálsz, annál több embert fogsz bevonzani magad köré. Ahogy a rajongók száma nő, a játék egyre inkább kiássa a maga helyét és utána már leszerződhetsz egy-egy szponzorral, amikkel villámgyorsan elterjesztheted a piacon. Szórakoztatni a rajongókat, hogy aztán még többen legyenek: ez az, amit egy játékosnak tennie kell.
Mesélj a csapatodról, a Slayersről. Mi a célod vele? Milyen játékosokat keresel a csapatba? Kik azok a Slayers játékosok, akikben nagy lehetőségeket látsz?

A csapat célja, hogy „Tegyük jobbá egymást, tegyük jobbá a csapatot!” Azért nem akartam híres játékosokat a csapatomba, mert olyan ígéretes embereket kerestem inkább, akik képesek egymást is fejleszteni. Szerintem pár játékos a csapatban pontosan ezt igazolja.

Szerinted a koreai pro-gamerek már többet tudnak a nemzetközi rendezvényekről? Több nagy ilyen torna is van Amerikában és Európában is, mint pl. az MLG, vagy az IEM, ahol a pénznyeremények is busásak. Szeretnél részt venni valamelyiken a jövőben?

Néha olvasok ezekről a PlayXP-n és más oldalakon. A nyelvi nehézségek mellett azonban még az is gondot jelent, hogy jelenleg hiány van az olyan képzett szakemberekből, akik tájékozódnak ezekről a tornákról és megszervezik számunkra a részvételi lehetőségeket. Ahhoz, hogy igazán hatást gyakorolhassunk a külföldi játékosokra, több koreainak kellene részt vennie ilyen tornákon. Én személy szerint örülnék, ha több lehetőségem lenne külföldi tornákon megmérettetni magamat.

Szerinted kik a legerősebb nem-koreai játékosok? Kikről hallottál már és kik ellen szeretnél játszani?

LIQUIDJINRO különösen lenyűgözött. Udvarias, nyugodt és nagyon ügyes… Noha nem volt még alkalmam beszélni vele, szeretném megismerni. Ezen kívül még gyakoroltam LIQUIDHUKkal a Blizzconra, aki már akkoriban is jó volt, de amióta Koreába jött, igazán kiváló játékos vált belőle. Szerintem ő egy olyan ember, aki rengeteg időt és energiát öl játékba.

Az ellenfeled egy román Protoss, Prae.NightEnd. Ismered? Hogyan fogsz készülni ellene? Biztos vagy a győzelmedben?

Az igazat megvallva, nem sokat tudok a nemzetközi játékosokról… Mindig a legjobbat próbálom kihozni magamból a meccseim során. Mivel ez az első hivatalos nemzetközi torna, amin részt veszek, ezért muszáj eljutnom a döntőig. ^^

Tisztában vagy vele, hogy mennyire híres vagy Koreán kívül? Például amikor Greg Fieldst (Idra) véletlenül „Grack”-nek hívtad, sok külföldi rajongó ezt tekintette az új nevének. Meg szoktál lepődni azon, hogy milyen sok nemzetközi rajongód van?

Azóta is sajnálom Greget (Gracket?) T_T

Nagyon meglepődtem a blizzconi fogadtatásomon, ahogy azon is, hogy mennyi topik és hozzászólás volt a TeamLiquiden, mikor nemrégiben felnéztem az oldalra.

Összefutottál már a Liquid játékosokkal Koreában? Mi a véleményed róluk?

A Blizzconon megvolt rá az alkalmam, hogy találkozzak velük, de sajnos beteg voltam és ezért nem tehettem meg. A ladderezésen kívül nincs túl sok lehetőségem összefutni velük, de úgy vélem, a TL játékosok keményen dolgoznak és nagyon jó munkát végeznek Koreában.

Szerinted mi a legnagyobb erősséged és gyengeséd, mint játékos?

Az erősségem szerintem az, hogy folyamatosan tanulmányozom a játékot és próbálok új dolgokat felfedezni. A gyengeségem pedig az, hogy a játékomra rányomja a bélyegégét a sietség, mivel minél gyorsabban jó eredményeket akarok produkálni.

Mit gondolsz, ki fogja megnyerni a TSL3-at? Szerinted hogy fognak teljesíteni a koreaiak a legjobb nemzetközi játékosok ellen?

Véleményem szerint Jinro és Huk a legjobb külföldi játékosok és nem is lenne túl meglepő, ha ők nyernék ezt a tornát. Azért szeretnék én is az esélyesek közé tartozni! ^^


Prae.NightEnD
ro Protoss

NightendinterviewAz utolsó előtti TSL selejtező megnyerésével kvalifikáltad be magadat a tornára. Hogy érezted magad, miután nyertél? Mi járt a fejedben a selejtező alatt?

Nos, miután győztem, örültem a sikeremnek, mert ezt a célt tűztem ki arra a napra: megnyerni a TSL selejtezőt. A selejtező során megőriztem a nyugalmamat és mindent elkövettem, hogy nyerjek.

A legendás SlayerS_BoxeR ellen játszol. Mit gondolsz róla, mint játékosról?

Szerintem ő egy erős Terran, bár azt hiszem, hogy csak egy meccsét láttam eddig. Biztos vagyok benne, hogy egy nagyon szorgalmas játékos.

Bíztos vagy a győzelmedben? Hogyan fogsz gyakorolni a meccsre?

Annyit és olyan keményen fogok gyakorolni amennyit és amennyire csak tudok. Meggyőződésem, hogy elverem.

Sokan úgy tartják, hogy koreai egyeduralom lesz a TSL3-on. Mit gondolsz erről? Szerinted jó esélyekkel indulnak ellenük a nemzetközi játékosok?

Valószínűleg igazuk van, de szerintem én, Thorzain, Naniwa és Kas jó esélyekkel vághatunk neki a tornának.

Ha be kellene mutatnod magad azoknak a fanoknak, akik még sosem találkoztak veled, hogyan jellemeznéd önmagadat? Írj pár mondatot a személyiségedről.

Egy dolgos, szerető, intelligens, nagylelkű és nagyratörő ember vagyok, és nem teszem magamat senkinek sem. Én az vagyok, akinek látsz.

Szerinted mi a legnagyobb erősséged és gyengeséd, mint játékos?

A szívem az erősségem, az esetleges vereségem gondolata pedig a gyengeségem.

A többi meccs közül melyek érdekelnek? Miért épp azok? Szerinted kik fognak nyerni azokon?

Szerintem az összes meccset nézni fogom. Nincs kiemelten várt meccs.

Akarsz bármit üzenni a rajongóidnak és a támogatóidnak a nyolcad döntő előtt?

Köszönet a támogatásotokért, mint mindig. Nyerni fogok.


FnaticMSI.Sen
tp Zerg

SeninterviewÖrülsz, hogy itt lehetsz a TSL3-on az előző tornán elért helyezésed miatt? Mik a céljaid a mostanin?

Ami azt illeti, örülök is meg nem is, hiszen a legjobb Starcraft 2-es játékosok gyűltek itt össze a világ minden tájáról. Kiváló lehetőség ez arra, hogy megvillantsam a tehetségemet. Az előző tornán a 3. lettem, úgyhogy nem szeretnék itt rögtön az első fordulóban kiesni. A sors kegyetlensége, hogy az első meccsemen a csapattársam, Fenix ellen kell megmérkőznöm, de odateszem magamat. Az a célom, hogy legalább a legjobb három közé bejussak.

Az elsőfordulós ellenfeled nem más, mint a csapattársad, Fenix. Mit gondolsz róla, mint játékosról?

Ritka nagy szerencsétlenség, hogy bár csak két játékos van jelen a tornán a Fnatic csapatából, mégis egymás ellen kell játszanunk majd. Fenix egy barátságos srác, de egyben egy kemény ellenfél is. A múlt havi MLG-n összetalálkoztunk, úgyhogy bizton állíthatom, hogy egy nagyon jó Terran játékosról van szó. Ő nyerte az IEM észak-amerikai döntőjét és a GameGune Mexicot is, valamint 3. lett a Dreamhack Winteren, szóval nem fogom lebecsülni.

Biztos vagy benne, hogy letudod győzni? Hogy érzed magad, mikor egy csapattárs ellen kell játszanod? Tervezel valamilyen különleges stratégiát?

Persze, hogy biztos vagyok benne, de igazából nem lennék utána sem túl boldog, sem túl szomorú, mert már jó ideje csapattársak vagyunk. Különleges stratégiám pedig senki ellen sincs, mert minden attól függ, hogy miképp alakul a csata.

Bejutottál a GSL-re, meg is nyerted az első meccsedet, de aztán elhagytad Koreát. Miért? Tervezed, hogy valaha is visszatérsz?

Miután kikaptam a GSL3 második fordulójában, megkérdezték, hogy szeretnék-e maradni és a Code A-ben versenyezni, de sajnálatos mód ezt vissza kellett utasítanom, mivel az utolsó évemet járom az egyetemen. Kizárt, hogy bármiért is abbahagyjam a tanulmányaimat. Majd ha elvégeztem őket, akkor természetesen már örömmel szerepelnék a GSL-ben vagy a NASL-ben.

Azok számára, akik még nem tudják, elmondom, hogy Tajvan az első ország a világon, ami helyi TV-n közvetít Starcraft 2-őt. A liga meccsei hétvégenként zajlanak, épp úgy, mint a Brood War meccsek Koreában. Rendes fizetést kapsz, együtt lakhatsz a csapattársaiddal egy csapatházban, stb. Tajvanban már Márciusban elkezdődtek a ligameccsek, úgyhogy nem tudom, hogy a jövőben is egy külföldi csapatnál szeretnék-e játszani, vagy inkább egy helyi profi egyesületben. Már várom, hogy az itteni játék szintje elérje a nemzetközit, noha jelenleg még elég alacsony ez a bizonyos helyi szint.

Szerinted koreai egyeduralom várható a tornán, vagy jó esélyekkel indulnak ellenük a nemzetközi játékosok?

Általában a koreai szerveren ladderezem és megesik, hogy elverek egy-egy nevesebb játékost, mint pl. SlayerSBoxeR, HongUnPrime, Leenock, szóval nem hiszem, hogy koreai egyeduralom lesz, csak sokat kell gyakorolnunk. Olyan szinten viszont igen, hogy rengeteg az erős koreai csapat és játékos. Mikor Koreában voltam és az IM csapatánál laktam, akkor legalább 15 profi játékos lakott egy helyen, akik állandóan megosztották egymással a tapasztalataikat és a taktikai meglátásaikat, így sokkal gyorsabban és egyszerűbben tudták fejleszteni a tudásukat. Tagadhatatlan, hogy ez egy hatalmas előny, de nem jelenti azt, hogy a koreaiak verhetetlenek lennének.

Ha be kellene mutatnod magad azoknak a fanoknak, akik még sosem találkoztak veled, hogyan jellemeznéd önmagadat? Írj pár mondatot a személyiségedről.

Hello mindenki, Sen vagyok Tajvanból. Starcraft 1-es játékos voltam, talán már láttál is ezelőtt. Szerintem egy jó kedélyű, humoros srác vagyok, aki néha pylonokkal és creep tumorokkal írja ki a saját ID-jét a pályára. Szeretem jól érezni magamat a meccsek alatt.

A többi meccs közül melyek érdekelnek? Miért épp azok? Szerinted kik fognak nyerni azokon?

Leginkább Idra meccsei érdekelnek. Láttam a sorsdöntő GCPL meccsét, ahol kikapott és azt nyilatkozta, hogy „Ez a játék egy kibaszott vicc!!! ROFL”. Szerintem ő csak egyszerűen különleges. Néha bennem is ezek a gondolatok kavarognak, miután kikapok egy all-in miatt, de én inkább bent tartom ezeket és próbálok nem káromkodni. Arra pedig, hogy ki lesz a végső győztes, nem tudok válaszolni, mert ötletem sincs, annyi itt a jó játékos.

Akarsz bármit üzenni a rajongóidnak és a támogatóidnak a nyolcad döntő előtt?

Köszönet mindenkinek, aki mellettem áll! Amennyiben ti is Zergek vagytok, kérlek titeket, hogy írjatok egy e-mailt a Blizzardnak és mondjátok el nekik, hogy mennyire hiányoljuk az 1 supplyos roacht!

FnaticMSI.Fenix
pe Terran

FenixinterviewPontokkal kvalifikáltad magad a TSL-re. Hogy érzed magad, hogy sikerült bejutnod? Ez a második TSL, amin részt veszel. Milyen céllal vágsz neki a tornának?

Mesésen érzem magam, hogy sikerült bejutnom erre a nagyszerű tornára! Nagyon jól éreztem magam a TSL2-n, remek torna volt az is. Jól ment a szekér, de a negyeddöntőben kikaptam Mondragontól. A célom pedig az, hogy én legyek a végső győztes.

Az elsőfordulós ellenfeled nem más, mint a csapattársad, Sen. Mit gondolsz róla, mint játékosról?

Sen egy nagyszerű játékos, de mivel mostanság nem játszottam vele, ezért nem tudom, hogy mennyit fejlődött a játéka az óta. Őt ismerve valószínű, hogy lenyűgöző szintű játékot fog bemutatni. Vegyes érzelmeim vannak azzal kapcsolatban, hogy a csapattársam ellen kell játszanom, szerettem volna eljutni a döntőig, de ez van.

Magabiztosnak érzed magad vele szemben? Sokat gyakoroltok együtt? Tervezel valamilyen különleges stratégiát?

Mint már mondtam, nem tudom hogyan fog majd játszani, ami pedig engem illet, én az átlagos játékomhoz fogok ragaszkodni, amit már megszoktam.

Te vagy Dél-Amerika egyik legeslegjobb játékosa. Tervezed, hogy a jövőben részt vegyél a GSL-ben, vagy megelégszel az amerikai és európai versenyekkel?

Szeretnék majd Koreába menni, de ez még a jövő zenéje, jelenleg csakis a következő feladatra koncentrálok. Szeretem bejárni a világot, ahogy szeretem Amerikát és Európát is.

Sokan úgy tartják, hogy koreai egyeduralom lesz a TSL3-on. Mit gondolsz erről? Szerinted jó esélyekkel indulnak ellenük a nemzetközi játékosok?

Hát, én ezt nem így látom. Úgy érzem, hogy mi, külföldi játékosok, már túlléptünk a brood waros napokon, amikor még LEHETETLEN volt megverni egy koreait egy versenyen. Nézzétek csak meg Jinrot és Idrát, mindketten remekül teljesítenek a GSL-ben, úgyhogy azt hiszem a BW-féle egyeduralomnak egy darabig biztosan vége.

Ha be kellene mutatnod magad azoknak a fanoknak, akik még sosem találkoztak veled, hogyan jellemeznéd önmagadat? Írj pár mondatot a személyiségedről.

Jian Carlos Joan Morayra vagyok, ismertebb néven Fenix. Terrannal játszom, és barátságos természetű vagyok hahaha. Egy nagyon agresszív Terran stílust képviselek, amiben rengeteg dologra kell figyelnem egyszerre.

Szerinted mi a legnagyobb erősséged és gyengeséd, mint játékos?

A legnagyobb erősségem, hogy egyszerre több dologra is oda tudok figyelni, a gyengeségem pedig a Protoss elleni végjáték.

A többi meccs közül melyek érdekelnek? Miért épp azok? Szerinted kik fognak nyerni azokon?

Az egyik meccs, amit már nagyon várok az a Liquid’Tyler (NonY) vs mouz.Strelok. Szerintem Strelok fog nyerni.

Akarsz bármit üzenni a rajongóidnak és a támogatóidnak a nyolcad döntő előtt?

Köszönöm a támogatást és ígérem, újból remekelni fogok. 🙂 hahaha és köszönet a szponzoraimnak: MSI, Steelseries, Bigfoot, Ugame, Slapa és Radicall.

Forrás:


Comments (14)

  • balimko

    |

    De gyorsan lefordítottátok, grat!
    Ezek az interjúk továbbra is nagyon jók, köszi!

    Reply

  • Darc1n

    |

    Válasz balimko #1 üzenetére:
    Hohóó, nem „lefordítottátok”, hanem „lefordította”. Mármint Volband. Csak ő. (Én még el sem tudtam olvasni egyiket se időhiány miatt, most is máson dolgozom :S)

    Reply

  • Madcon_

    |

    Boxer szimpatikusan nyilatkozik nagyon

    Reply

  • Volband

    |

    Válasz balimko #1 üzenetére:
    Mások az elképzeléseink a „gyors” fogalmáról.:D

    Reply

  • Drez

    |

    NightEnD Boxer elleni meccséről:

    Bíztos vagy a győzelmedben? …
    … Meggyőződésem, hogy elverem.

    o.O

    Reply

  • Volband

    |

    Válasz Drez #5 üzenetére:
    „I’m pretty sure I’ll take him down” – Azaz elég biztos abban, hogy elveri.

    „Are you confident you can beat him?” – Ez pedig, hogy „magabiztos-e” abban, hogy le tudja győzni. Igazából ezt utáltam a legjobban fordítani, mert bele lehet kötni, ezért választottam a „Biztos vagy…” fordításokat, mert ezt még elég szöveghűnek találtam.

    De ha tudtok jobbat, mondjátok nyugodtan, mert ez előfog kerülni az összes interjúban.:)

    Egyébként nem mindenki válaszolt a kérdésre, pl. Sen a végső győztesről kezdett el beszélni, mikor csak azt kérdezték tőle, hogy azokon a meccseken, amiket ő vár, kik fognak nyerni.

    Reply

  • Csenky

    |

    Jah BoxeR szimpatikus, de Sen bemutatkozása, na az is nagyon ott van! xD

    Köszönjük a fordítást!

    Reply

  • balimko

    |

    Válasz Volband #4 üzenetére:
    Hát nyilván nem tudom a tiszta időt, azt nem néztem hogy original post és e post között mennyi idő telt el, csak azt vettem figyelembe, hogy ma láttam üzenőfalon, hogy valaki linkelte, hogy ezt nem teszitek e ki, és mire hazaértem már kinn volt 🙂

    Meg hát gondolom, nem csak a szerkesztés van az életed középpontjában.

    Egy a lényeg, hogy az érdemes hírek, cikkek elég up to date kerülnek ki, és mindenki olvashatja kedvére.

    Szóval csak így tovább, és ha lesz, még több ilyet!

    Amugy Boxer hihetetlen jól látja a dolgokat, emberként is nagyon szimpatikus…

    Reply

  • Volband

    |

    Nem azért tart soká, mert ez lenne az életem, de most nem kezdek el whineolni a nehézségekről, főleg, hogy önszántamból csinálom.:D

    Boxer és Nightend egyébként nagyon tetszett, előbbi nagyon okosakat mondott, utóbbi pedig egy üde színfolt a játékos palettán, kevesen ilyen céltudatosak és magabiztosak. Nem azt mondom, hogy szimpatikus, de örülök neki, hogy ilyen játékossal is rendelkezik a community.

    Azt meg remélem, hogy mindenki nézni fogja a TSL-t (https://starcraft2.hu/2011/03/14/tsl-3-–-nyugat-vs-korea-tippjatek woo, önreklám! aki még nem tippelt a torna végeredményére az tegye meg, ott van a post legvégén, nem veszíthettek semmit!) ennyi hype után, bár még lesz két interjúpakk szombatig.

    Edit: Ha óhaj, sóhaj, panasz van a fordítással kapcs. akkor most írjátok, mert sok kérdés sztenderd, szóval egy az egyben copy paste lesz, tehát ha itt nem tetszik, akkor ott sem fog. Plusz – bár lehet nem vettétek észre – ezt más stílusban fordítottam, mint az előzőt és jelenleg azon vagyok, hogy inkább ezen a vonalon haladok, szóval ha az jobban tetszett, akkor azt is lehet jelezni.

    Reply

  • Eyesis

    |

    Tetszett a fordítás, legalábbis Boxeres, mert azt tegnap angolul is elolvastam, de a többit már csak a Te fordításodban ismertem meg 🙂

    Hát NightEnd szerintem túl magabiztos 🙂 Ha másban nem is, de ebben biztos vagyok, hogy Boxer nyeri 🙂 http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/User:Eyesis/TSL3Bracket

    Azért azt megkérdeztem volna a sok külföldi tornán játszani akaró koreaitól, hogy vajon csak azért igénylik ezt, mert több esélyük van nyerni, vagy tényleg úgy érzik, hogy már közel sem olyan sokkal erősebbek a koreai játékosok.. Ugye elég sok kattintástól megkímélték a népet, még mindig számít a gyorsaság persze, de már nem annyira mint BW-ben.
    Arról nem is beszélve, hogy szerintem messze élvezetesebb SC2 meccseket nézni, mint BW meccseket volt… szerintem…

    Az egy supplys roach hmm na akkor mi lenne 16 roach rush? 😀 nem azt mondom, tényleg jó lenne egy kis zerg buff, de nem ekkora 🙂

    Reply

  • Csenky

    |

    Az 1 supply roach nem lenne olyan nagy hülyeség, de jócskán nerfelni kéne hozzá a roachot, és szerintem iszonyat munka lenne, hogy épp csak egy kicsit legyenek előrébb a zergek, és ne early game OP unit legyen belőle. Valszeg más szemszögből kellene nekiállni a zerg buffnak. Már elhangzott itt is régebben, de szvsz egy remek megoldás lenne, ha a hydrával csinálnának valamit, hogy olyan frankó kis unit legyen, mint régen volt. Felcserélni a T1-T2 roach/hydrát, hydrának picit balance-olni a sebességét creepen kívül, cserébe lassabban lőjön. Persze ezzel konkrétan a phoenix harass mint olyan, megszűnne létezni, viszont többet érne a force field + zea kombó, mert a roach+ling duónak azért nem olyan izgi nekiszaladni gw unitokkal…
    Aztán biztos vannak olyan negatívumok ebben, amiket tapasztalat híjján nem látok át, de ha jól lehetne kivitelezni, izgalmas változtatás lenne.

    Reply

  • Drez

    |

    Válasz Volband #6 üzenetére:
    Ja nem, a fordítás teljesen jó, csak ahogy a srác előadja magát az a megdöbbentő, így csuklóból rávágja, hogy szerinte tuti megfogja verni Boxert hát khm.

    Reply

  • Gaby

    |

    Volband meg tudnád írni menyi idő volt lefordítani???

    Reply

  • Volband

    |

    Válasz Gaby #13 üzenetére:
    5+ óra, a mostani viszont már 3-4 óra alatt meglesz. Legalábbis ha nem ide írogatok, akkor mindenképp!:D – azt mondjuk hozzá kell tennem, hogy a mai adag az eddigi legrövidebb és legegyszerűbb is.

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.