TSL3 Ro32 interview 4/8

Darc1n . Interjú 1336

Volband már a negyedik részét is lefordította a naponta kikerülő négy interjúsorozatból. Az alanyok pont ma (vasárnap) este játszanak, így mindenkinek érdekes fűszerezést adhat a ma esti programjához.

TSL3_Logo_Banner_1

TLAF-Liquid`Jinro
[image loading] Terran

jinrointKét TSL-t is átéltél, mint fórum moderátor és most végre játékosként is jelen vagy. Jelent számodra bármi különlegeset ez a torna? Mik a céljaid a tornával kapcsolatban?

Akkoriban épp „visszavonultam” a játéktól, csak pókerezgettem, úgyhogy nem éreztem azt, hogy az „oldalvonal mellől” nézném a versenyt. Nem az van bennem, hogy végre bejutottam, egyszerűen csak ez lesz az első TSL a számomra.

Az ellenfeled Morrow, a honfitársad. Biztos vagy a győzelmedben? Miképp készülsz a versenyre?

Tisztelem MorroWot, nem tudom melyikünk fog nyerni. Úgy készültem ellene, mint ahogy mások ellen is szoktam: megnéztem pár meccsét és felkészítettem magamat.

Nemrégiben Hongun kiejtett a GSL negyeddöntőjéből. Hogy írnád le a különbségeket a nemzetközi és a koreai Starcraft 2 mezőny között?

Nem igazán értem, hogy mi a kapcsolat a kiesésem és a Starcraft 2 mezőnye között! Csak a koreai mezőnyt ismerem első kézből, szóval nem tudhatom biztosra, de az, hogy minden ennyire központosított, az egy határozottan nagy különbség.

Tavaly megnyertél egy MLG-t. Tervezed, hogy más Koreán kívüli versenyre is ellátogatsz 2011-ben? Szerinted az SC2 be fog futni Európában és Amerikában?

Ha nem ütköznek a GOM, vagy más koreai eseményekkel. Az meg – szerintem – elég egyértelmű, hogy már most is nagy népszerűségnek örvend.

Kevesebb, mint egy év alatt egy viszonylag ismeretlen játékosból a legjobb külföldivé nőtted ki magad. Mesélj erről az utazásról a csúcsig, és hogy mit fogsz tenni azért, hogy ott is maradj?

Még nem érzem, hogy véget ért volna az utazásom, szerintem jelenleg is úton vagyok. Talán majd akkor úgy fogom érezni, mikor évek múltán ott ülök a palotámban, tucatnyi aranyrög társaságában és visszagondolok ezekre az időkre.

Milyen az oGs-Liquid ház? Mennyire jó ott? Jól érzitek magatokat Hukkal és Hayproval?

Szuper, és napról napra jobb! Most történik a koreai SC2 virágzása.

Ha be kellene mutatnod magad azoknak a fanoknak, akik még sosem találkoztak veled, hogyan jellemeznéd önmagadat? Írj pár mondatot a személyiségedről!

Sziasztok, Jinro vagyok, és az őseimet vissza tudom vezetni a húsvét-szigeteki őslakosokig (fényképes bizonyíték: http://imgur.com/0ijfn.jpg)

Szerinted mi a legnagyobb erősséged és gyengeséd, mint játékos?

Ő, valószínűleg a felkészülés. Legnagyobb gyengeségem a TvP, úgy mindenestül, de már dolgozom rajta.

A többi meccs közül melyek érdekelnek? Miért épp azok? Ki fog nyerni?

Rengeteg jó meccs, a Fruitdealer vs Thorzain érdekes lesz [SZ\J: HOGY ELTALÁLTA!!], de ott van még a Ret vs Nani, vagy épp a TLO vs NaDa… sok jó meccs. A végső győztes szerintem MC lesz.

Akarsz valamit üzenni a rajongóidnak és a támogatóidnak a nyolcad döntő előtt?

Mint mindig, köszönöm, hogy figyelemmel követtek és remélem, hogy jók lesznek a meccsek, ha nyerek, ha vesztek =o!

mouz.MorroW
[image loading] Zerg

morrowintPontokkal kvalifikáltad magad a TSL-re. Mennyire örülsz neki, hogy bejutottál? Mi járt a fejedben mikor megtudtad, hogy bejutottál? Kivel szeretnél összekerülni a tornán?

Nagyon boldog vagyok, hogy bejutottam. 🙂 Nem igazán gondolkoztam azon, hogy ki ellen szeretnék játszani, viszont az első fordulóban egy Terran ellen játszom, ami a legerősebb felállásom, úgyhogy viszonylag örülök, hogy Jinroval kerültem össze.

A brood waros TSL2-n is részt vettél. Jelent számodra bármi különlegeset ez a torna? Mik a céljaid a tornával kapcsolatban?

Az a célom, hogy megmutathassam, hogy mire vagyok képes, és hogy az egyik legjobb nem-koreainak bizonyuljak! Nagyon remélem, hogy messzire jutok majd, de általában nem zaklat fel annyira a vereség, mint más játékosokat, mindaddig, amíg a legjobbamat produkálhatom, és rendes meccseket játszhatok.

Az elsőfordulós ellenfeled Liquid’Jinro. Sokan az egyik legjobb Terrannak tartják a világon. Biztos vagy a győzelmedben?

Úgy gondolom határozottan én vagyok az esélyesebb. A Zergem erős a Terran ellen, ráadásul ezek a pályák is eléggé kedveznek a Zergnek. Azonban a lag eléggé megviselheti a Zerget és fogalmam sincs, hogy mennyire jó Jinro TvZ-je, azt a pár meccset leszámítva, amit láttam tőle.

Több csapattársad is Liqud’ játékos ellen játszik. Szerinted hogyan fognak teljesíteni?

Őszintén szólva, nem tudom. Nagyon remélem, hogy hibátlanul, de a Team Liquid egy nagyon erős csapat, szóval nem olyan egyszerű minden csapattársamtól győzelmet várni^^. Sokan már valószínűleg azt is egy hihetetlen merész tettnek gondolják, hogy Jinro ellen magamat tekintem az esélyesebbnek. Természetesen sok szerencsét kívánok nekik, a legjobbakat! xD

Egy eléggé vitatott lépésed volt, amikor Terranról Zergre váltottál. Ha magad ellen játszanál, melyik faj nyerne?

Nem igazán tudom, mennyire jó jelenleg a TvZ-m. Amennyiben lenne időm formába rázódni, valószínűleg még mindig nekem lenne az egyik legjobb kivitelezési képességem a világon (mint amikor még tucatszám játszottam Terrannal a meccseimet és formában is voltam) és mivel rengeteg GSL VODot nézek, valamint rengeteget játszom Terranok ellen, nem hiszem, hogy problémát okozna a T-hez való visszatérés. De mondom, nagyon jó jelenleg a ZvT-m. Egy részem úgy gondolja, hogy már-már imbalanced, főleg ezeken a nagy, macro orientált pályákon xD. Eszméletlen meccsek lesznek, az már bztos.^^

Nemrégiben bejutottál az Assembly döntőjébe és a GSL Világbajnokságra is meghívást kaptál. Tervezed, hogy a jövőben részt veszel az MLG-ken? Mit gondolsz arról, hogy egyre több nemzetközi Starcraft 2-es torna van?

Természetesen nem megyek a mostani MLG-re (GSL VB miatt), de a jövőben mindenképp szeretnék részt venni rajt. Felemelő érzés, hogy én vagyok az Európát képviselő meghívott, alig várom, hogy megmérettethessem magamat világszinten is ^^.

Sokan úgy tartják, hogy koreai egyeduralom lesz a TSL3-on. Mit gondolsz erről? Szerinted jó esélyekkel indulnak ellenük a nemzetközi játékosok?

Nos, mivel online torna lesz, ezért rengeteg lag várható, amihez szerintem az észak-amerikai és európai játékosok már jobban hozzászoktak, mint a koreaiak és ez mindenképp a mi malmunkra hajtja majd a vizet. Képesség terén az amerikaiak messze lemaradnak az európaiaktól, szerintem nálunk vannak olyan játékosok, akik Koreában is sokra vihetnék. Általánosságban, úgy gondolom, a koreaiak lesznek az esélyesebbek, mi pedig mindig is hátrányban leszünk velük szemben, de napi szinten találkozunk meghökkentő eredményekkel az SC2 világában, úgyhogy nem hagyom, hogy ezek a gondolatok felülkerekedjenek rajtam.

Szerinted mi a legnagyobb erősséged és gyengeséd, mint játékos?

Nincs valódi gyengeségem, hogy őszinte legyek. Ami megkülönböztet a többiektől az az, hogy többnyire sosem leszek ideges a versenyeken, bármekkora is legyen a nyeremény. Hozzászoktam már, hogy különböző helyeken játszom, és rendkívül gyorsan hozzászokom az újakhoz. Majdhogynem többet gyakorlok, mint bárki más, akit ismerek, és ez azt eredményezi, hogy nem fáradok el a játékok után és a játékkedvemet sem vesztem el. Összességében mondhatjuk azt, hogy kizárom magamból, hogy épp nyertem, vagy vesztettem-e az előző meccsemen és ez mindenképp egy erősség.

A többi meccs közül melyek érdekelnek? Miért épp azok? Ki fog nyerni?

Nagyon izgatott vagyok, hogy végre láthassam MVP és Nestea meccseit. Ami az elsőfordulós meccseket illeti, a Naniwa vs Ret és a Kas vs Haypro meccsek a kedvenceim. Nem merem megtippelni a győzteseket, mert mind a négyüket ismerem ^^. Remélem, jó meccseket játszanak majd, amiken meg tudják mutatni, hogy melyikük is a jobb játékos.

Akarsz valamit üzenni a rajongóidnak és a támogatóidnak a nyolcad döntő előtt?

Köszönöm a támogatást :). Mindent beleadok majd, bocsi a gáz válaszért.

Duckload.White-Ra
[image loading] Protoss

whiteraintA negyedik TSL selejtező megnyerésével jutottál be a tornára. Hogy érezted magad a selejtező során? Keményen edzel azóta?

Mindig sokat szeretnék gyakorolni, de valami állandóan közbejön, és nem tudok elég időt szánni rá :).

Több versenyen is részt vettél, mint pl. IEM, MLG, Blizzcon, Dreamhack, stb. Milyen a TSL ezekhez képest? Azon kevesek közé tartozol, aki játszott mind a TSL1-ben és a TSL2-ben is.

A TSL az egyik legjobb online verseny a Starcraft történetében és örömteli látni egy új TSL-t a Starcraft 2 megérkezése után.

Az elsőfordulós ellenfeled LonerPrime.WE. Tudsz róla bármit is? Mit gondolsz róla?

Ohh, ismerem őt, egy igazán erős Terran. Nagyon nehéz felállás ez a számomra.

Bízol magadban, hogy legyőzheted Lonert? Tervezel valami különlegeset ellene?

Csak begyakorlok pár all-in taktikát, aztán meglátjuk mi sül ki belőlük.

Ha be kellene mutatnod magad azoknak a fanoknak, akik még sosem találkoztak veled, hogyan jellemeznéd önmagadat? Írj pár mondatot a személyiségedről!

Nem elég a hely egy alapos bemutatkozáshoz. 🙂 Inkább írok pár szót: igazságos, kedves, könyörületes.

Szerinted mi a legnagyobb erősséged és gyengeséd, mint játékos?

Rengeteg tapasztalat áll mögöttem, ami segít, de néha nem tudok elég időt szánni a gyakorlásra :(.

Szerinted koreai egyeduralom lesz a tornán, vagy lesznek olyan külföldiek, akik képesek lesznek meglepetést okozni? Kik törhetnek borsot a koreaiak orra alá?

Most egy kicsit jobbak a koreaiak, mert több időt szánnak gyakorlásra, de ha a jobb BO-t választod, akkor nyerhetsz.

LonerPrime.WE
[image loading] Terran

lonerintÜdvözlünk a TSL3-on! Hallottál már ezelőtt a TeamLiquidről? Mi vett rá, hogy elfogadd a meghívást? Mik a céljaid a tornával kapcsolatban?

Igen, a TeamLiquid egy nagyszerű csapat és az oldaluk rendkívül hasznos a számomra. Mindig követem a híreket és az oldalon közölt stratégiákat. A TSL3-on olyan sok kitűnő játékos van, hogy szerintem én vagyok a legrosszabb itt, de mindent elkövetek majd, hogy ne legyen a meghívásom hiábavaló! Az ellenfelem nagyon erős, mindent elkövetek, hogy higgadtam kezeljek minden meccset és jó eredményeket érjek el.

Mit gondolsz azokról a nemzetközi rajongókról, akik nézik a GSL-t? Akarsz nekik valamit üzenni?

Én is rajongok a GSL-ért és figyelemmel követem a Starcraft eseményeit. Szerintem nagyon jól szórakozhatunk a GSL-lel és megtanulhatjuk, hogy ezzel a játékkal sosem hagyhatunk fel. Annyit szeretnék csak üzenni, hogy remélem támogatjátok az összes játékost, akik időt és energiát fektetnek a Starcraft 2-be és úgy hiszem, érdekfeszítő meccseket mutatunk majd.

A Starcraft 2 egyre népszerűbb Kínában. Szerinted létrejön majd itt egy nagy Starcraft 2-es ESPORT mezőny?

Igen, persze. Ez nagyon örömteli! Amíg nem nyílt meg a belföldi Kínai szerver, addig folyamatosan lagokkal kellett küszködnünk más szervereken, de hamarosan lesz sajátunk :). Szerintem több jó játékos is ki fog kerülni Kínából.

Mesélj egy kicsit a Prime házról. Milyen ott? Kik a legjobb játékosok? Kik azok, akik kevésbé ismertek, de valódi siker várományosok?

Nagyszerű! Az edzőink, WE.EdIsOnPrime és GerrardPrime.WE rengeteget tesznek értünk, sokkal otthonosabban érezzük magunkat az edzésben. Nincs is semmi másra gondunk az edzésen kívül, mert ők mindent elintéznek nekünk!

Hm, sok jó játékos van, mint pl. BBongPrime.WE, RyungPrime.WE, WE.2012.RevtimePrime, WE.2012.HotmailPrime.

Ki ellen szeretnél játszani a tornán?

MC ellen szeretnék, de keményebben kell, hogy edzek a TvP-re. Az első ellenfelem White-Ra és mindent elkövetek majd, hogy megvalósíthassam a kívánságom. 🙂

Az ellenfeled egy ukrán Protoss, White-Ra, aki már a Brood Warban is versenyzett. Ismered őt? Mit gondolsz róla? Biztos vagy a győzelmedben?

Ismerem és tisztelem. De, mint mondtam, próbálok minél jobban felkészülni, hogy aztán megverhessem.

Szerinted kik a legjobb játékosok jelenleg a GSL-ben? Miért?

AnyProPrime.WE a legjobb. Nagyon keményen edz, hogy megvalósíthassa az álmát és remélem, hogy sikerrel jár majd, mert csapattársam és jó barátom is egyben! 🙂

Ha be kellene mutatnod magad azoknak a fanoknak, akik még sosem találkoztak veled, hogyan jellemeznéd önmagadat? Írj pár mondatot a személyiségedről!

Hm… egy kicsit aranyos, egy kicsit tiszta és egy kicsit önfejű vagyok. Mindig nagyon keményen dolgozom. Remélem kedvelni fogtok.

Szerinted mi a legnagyobb erősséged és gyengeséd, mint játékos?

Az a gyengeségem, mint játékos, hogy néha nem változtatok a gondolkodásmódomon. Az edzőim, Edison és Gerrard már rengetegszer segítettek, hatalmas köszönet nekik! A legnagyobb erősségem, hogy, hogy ha képes vagyok változtatni a gondolkodásmódomon, akkor utána már sokkal szívósabb és keményebb ellenféllé válok, legyen szó akár gyakorlásról, vagy épp éles meccsről.

Forrás:

TLAF-Liquid`Jinro
Terran
Két TSL-t is átéltél, mint fórum moderátor és most végre játékosként is jelen vagy. Jelent
számodra bármi különlegeset ez a torna? Mik a céljaid a tornával kapcsolatban?
Akkoriban épp „visszavonultam” a játéktól, csak pókerezgettem, úgyhogy nem éreztem azt, hogy
az „oldalvonal mellől” nézném a versenyt. Nem az van bennem, hogy végre bejutottam, egyszerűen
csak ez lesz az első TSL a számomra.
Az ellenfeled Morrow, a honfitársad. Biztos vagy a győzelmedben? Miképp készülsz a
versenyre?
Tisztelem MorroWot, nem tudom melyikünk fog nyerni. Úgy készültem ellene, mint ahogy mások ellen
is szoktam: megnéztem pár meccsét és felkészítettem magamat.
Nemrégiben Hongun kiejtett a GSL negyeddöntőjéből. Hogy írnád le a különbségeket a
nemzetközi és a koreai Starcraft 2 mezőny között?
Nem igazán értem, hogy mi a kapcsolat a kiesésem és a Starcraft 2 mezőnye között! Csak a
koreai mezőnyt ismerem első kézből, szóval nem tudhatom biztosra, de az, hogy minden ennyire
központosított, az egy határozottan nagy különbség.
Tavaly megnyertél egy MLG-t. Tervezed, hogy más Koreán kívüli versenyre is ellátogatsz 2011-
ben? Szerinted az SC2 be fog futni Európában és Amerikában?
Ha nem ütköznek a GOM, vagy más koreai eseményekkel. Az meg – szerintem – elég egyértelmű,
hogy már most is nagy népszerűségnek örvend.
Kevesebb, mint egy év alatt egy viszonylag ismeretlen játékosból a legjobb külföldivé nőtted ki
magad. Mesélj erről az utazásról a csúcsig, és hogy mit fogsz tenni azért, hogy ott is maradj?
Még nem érzem, hogy véget ért volna az utazásom, szerintem jelenleg is úton vagyok. Talán majd
akkor úgy fogom érezni, mikor évek múltán ott ülök a palotámban, tucatnyi aranyrög társaságában és
visszagondolok ezekre az időkre.
Milyen az oGs-Liquid ház? Mennyire jó ott? Jól érzitek magatokat Hukkal és Hayproval?
Szuper, és napról napra jobb! Most történik a koreai SC2 virágzása.
Ha be kellene mutatnod magad azoknak a fanoknak, akik még sosem találkoztak veled, hogyan
jellemeznéd önmagadat? Írj pár mondatot a személyiségedről!
Sziasztok, Jinro vagyok, és az őseimet vissza tudom vezetni a húsvét-szigeteki őslakosokig
(fényképes bizonyíték: http://imgur.com/0ijfn.jpg)
Szerinted mi a legnagyobb erősséged és gyengeséd, mint játékos?
Ő, valószínűleg a felkészülés. Legnagyobb gyengeségem a TvP, úgy mindenestül, de már dolgozom
rajta.
A többi meccs közül melyek érdekelnek? Miért épp azok? Ki fog nyerni?
Rengeteg jó meccs, a Fruitdealer vs Thorzain érdekes lesz [SZ\J: HOGY ELTALÁLTA!!], de ott van
még a Ret vs Nani, vagy épp a TLO vs NaDa… sok jó meccs. A végső győztes szerintem MC lesz.
Akarsz valamit üzenni a rajongóidnak és a támogatóidnak a nyolcad döntő előtt?
Mint mindig, köszönöm, hogy figyelemmel követtek és remélem, hogy jók lesznek a meccsek, ha
nyerek, ha vesztek =o!
mouz.MorroW
Zerg
Pontokkal kvalifikáltad magad a TSL-re. Mennyire örülsz neki, hogy bejutottál? Mi járt a
fejedben mikor megtudtad, hogy bejutottál? Kivel szeretnél összekerülni a tornán?
Nagyon boldog vagyok, hogy bejutottam. 🙂 Nem igazán gondolkoztam azon, hogy ki ellen szeretnék
játszani, viszont az első fordulóban egy Terran ellen játszom, ami a legerősebb felállásom, úgyhogy
viszonylag örülök, hogy Jinroval kerültem össze.
A brood waros TSL2-n is részt vettél. Jelent számodra bármi különlegeset ez a torna? Mik a
céljaid a tornával kapcsolatban?
Az a célom, hogy megmutathassam, hogy mire vagyok képes, és hogy az egyik legjobb nem-
koreainak bizonyuljak! Nagyon remélem, hogy messzire jutok majd, de általában nem zaklat fel
annyira a vereség, mint más játékosokat, mindaddig, amíg a legjobbamat produkálhatom, és rendes
meccseket játszhatok.
Az elsőfordulós ellenfeled Liquid’Jinro. Sokan az egyik legjobb Terrannak tartják a világon.
Biztos vagy a győzelmedben?
Úgy gondolom határozottan én vagyok az esélyesebb. A Zergem erős a Terran ellen, ráadásul ezek
a pályák is eléggé kedveznek a Zergnek. Azonban a lag eléggé megviselheti a Zerget és fogalmam
sincs, hogy mennyire jó Jinro TvZ-je, azt a pár meccset leszámítva, amit láttam tőle.
Több csapattársad is Liqud’ játékos ellen játszik. Szerinted hogyan fognak teljesíteni?
Őszintén szólva, nem tudom. Nagyon remélem, hogy hibátlanul, de a Team Liquid egy nagyon
erős csapat, szóval nem olyan egyszerű minden csapattársamtól győzelmet várni^^. Sokan már
valószínűleg azt is egy hihetetlen merész tettnek gondolják, hogy Jinro ellen magamat tekintem az
esélyesebbnek. Természetesen sok szerencsét kívánok nekik, a legjobbakat! xD
Egy eléggé vitatott lépésed volt, amikor Terranról Zergre váltottál. Ha magad ellen játszanál,
melyik faj nyerne?
Nem igazán tudom, mennyire jó jelenleg a TvZ-m. Amennyiben lenne időm formába rázódni,
valószínűleg még mindig nekem lenne az egyik legjobb kivitelezési képességem a világon (mint
amikor még tucatszám játszottam Terrannal a meccseimet és formában is voltam) és mivel rengeteg
GSL VODot nézek, valamint rengeteget játszom Terranok ellen, nem hiszem, hogy problémát okozna
a T-hez való visszatérés. De mondom, nagyon jó jelenleg a ZvT-m. Egy részem úgy gondolja, hogy
már-már imbalanced, főleg ezeken a nagy, macro orientált pályákon xD. Eszméletlen meccsek
lesznek, az már bztos.^^
Nemrégiben bejutottam az Assembly döntőjébe és a GSL Világbajnokságra is meghívást
kaptál. Tervezed, hogy a jövőben részt veszel az MLG-ken? Mit gondolsz arról, hogy egyre több
nemzetközi Starcraft 2-es torna van?
Természetesen nem megyek a mostani MLG-re (GSL VB miatt), de a jövőben mindenképp szeretnék
részt venni rajt. Felemelő érzés, hogy én vagyok az Európát képviselő meghívott, alig várom, hogy
megmérettethessem magamat világszinten is ^^.
Sokan úgy tartják, hogy koreai egyeduralom lesz a TSL3-on. Mit gondolsz erről? Szerinted jó
esélyekkel indulnak ellenük a nemzetközi játékosok?
Nos, mivel online torna lesz, ezért rengeteg lag várható, amihez szerintem az észak-amerikai és
európai játékosok már jobban hozzászoktak, mint a koreaiak és ez mindenképp a mi malmunkra hajtja
majd a vizet. Képesség terén az amerikaiak messze lemaradnak az európaiaktól, szerintem nálunk
vannak olyan játékosok, akik Koreában is sokra vihetnék. Általánosságban, úgy gondolom, a koreaiak
lesznek az esélyesebbek, mi pedig mindig is hátrányban leszünk velük szemben, de napi szinten
találkozunk meghökkentő eredményekkel az SC2 világában, úgyhogy nem hagyom, hogy ezek a
gondolatok felülkerekedjenek rajtam.
Szerinted mi a legnagyobb erősséged és gyengeséd, mint játékos?
Nincs valódi gyengeségem, hogy őszinte legyek. Ami megkülönböztet a többiektől az az, hogy
többnyire sosem leszek ideges a versenyeken, bármekkora is legyen a nyeremény. Hozzászoktam
már, hogy különböző helyeken játszom, és rendkívül gyorsan hozzászokom az újakhoz. Majdhogynem
többet gyakorlok, mint bárki más, akit ismerek, és ez azt eredményezi, hogy nem fáradok el a játékok
után és a játékkedvemet sem vesztem el. Összességében mondhatjuk azt, hogy kizárom magamból,
hogy épp nyertem, vagy vesztettem-e az előző meccsemen és ez mindenképp egy erősség.
A többi meccs közül melyek érdekelnek? Miért épp azok? Ki fog nyerni?
Nagyon izgatott vagyok, hogy végre láthassam MVP és Nestea meccseit. Ami az elsőfordulós
meccseket illeti, a Naniwa vs Ret és a Kas vs Haypro meccsek a kedvenceim. Nem merem
megtippelni a győzteseket, mert mind a négyüket ismerem ^^. Remélem, jó meccseket játszanak
majd, amiken meg tudják mutatni, hogy melyikük is a jobb játékos.
Akarsz valamit üzenni a rajongóidnak és a támogatóidnak a nyolcad döntő előtt?
Köszönöm a támogatást :). Mindent beleadok majd, bocsi a gáz válaszért.
Duckload.White-Ra
Protoss
A negyedik TSL selejtező megnyerésével jutottál be a tornára. Hogy érezted magad a selejtező
során? Keményen edzel azóta?
Mindig sokat szeretnék gyakorolni, de valami állandóan közbejön, és nem tudok elég időt szánni rá :).
Több versenyen is részt vettél, mint pl. IEM, MLG, Blizzcon, Dreamhack, stb. Milyen a TSL
ezekhez képest? Azon kevesek közé tartozol, aki játszott mind a TSL1-ben és a TSL2-ben is.
A TSL az egyik legjobb online verseny a Starcraft történetében és örömteli látni egy új TSL-t a
Starcraft 2 megérkezése után.
Az elsőfordulós ellenfeled LonerPrime.WE. Tudsz róla bármit is? Mit gondolsz róla?
Ohh, ismerem őt, egy igazán erős Terran. Nagyon nehéz felállás ez a számomra.
Bízol magadban, hogy legyőzheted Lonert? Tervezel valami különlegeset ellene?
Csak begyakorlok pár all-in taktikát, aztán meglátjuk mi sül ki belőlük.
Ha be kellene mutatnod magad azoknak a fanoknak, akik még sosem találkoztak veled, hogyan
jellemeznéd önmagadat? Írj pár mondatot a személyiségedről!
Nem elég a hely egy alapos bemutatkozáshoz. 🙂 Inkább írok pár szót: igazságos, kedves,
könyörületes.
Szerinted mi a legnagyobb erősséged és gyengeséd, mint játékos?
Rengeteg tapasztalat áll mögöttem, ami segít, de néha nem tudok elég időt szánni a gyakorlásra :(.
Szerinted koreai egyeduralom lesz a tornán, vagy lesznek olyan külföldiek, akik képesek
lesznek meglepetést okozni? Kik törhetnek borsot a koreaiak orra alá?
Most egy kicsit jobbak a koreaiak, mert több időt szánnak gyakorlásra, de ha a jobb BO-t választod,
akkor nyerhetsz.
LonerPrime.WE
Terran
Üdvözlünk a TSL3-on! Hallottál már ezelőtt a TeamLiquidről? Mi vett rá, hogy elfogadd a
meghívást? Mik a céljaid a tornával kapcsolatban?
Igen, a TeamLiquid egy nagyszerű csapat és az oldaluk rendkívül hasznos a számomra. Mindig
követem a híreket és az oldalon közölt stratégiákat. A TSL3-on olyan sok kitűnő játékos van, hogy
szerintem én vagyok a legrosszabb itt, de mindent elkövetek majd, hogy ne legyen a meghívásom
hiábavaló! Az ellenfelem nagyon erős, mindent elkövetek, hogy higgadtam kezeljek minden meccset
és jó eredményeket érjek el.
Mit gondolsz azokról a nemzetközi rajongókról, akik nézik a GSL-t? Akarsz nekik valamit
üzenni?
Én is rajongok a GSL-ért és figyelemmel követem a Starcraft eseményeit. Szerintem nagyon jól
szórakozhatunk a GSL-lel és megtanulhatjuk, hogy ezzel a játékkal sosem hagyhatunk fel. Annyit
szeretnék csak üzenni, hogy remélem támogatjátok az összes játékost, akik időt és energiát fektetnek
a Starcraft 2-be és úgy hiszem, érdekfeszítő meccseket mutatunk majd.
A Starcraft 2 egyre népszerűbb Kínában. Szerinted létrejön majd itt egy nagy Starcraft 2-es
ESPORT mezőny?
Igen, persze. Ez nagyon örömteli! Amíg nem nyílt meg a belföldi Kínai szerver, addig folyamatosan
lagokkal kellett küszködnünk más szervereken, de hamarosan lesz sajátunk :). Szerintem több jó
játékos is ki fog kerülni Kínából.
Mesélj egy kicsit a Prime házról. Milyen ott? Kik a legjobb játékosok? Kik azok, akik kevésbé
ismertek, de valódi siker várományosok?
Nagyszerű! Az edzőink, WE.EdIsOnPrime és GerrardPrime.WE rengeteget tesznek értünk, sokkal
otthonosabban érezzük magunkat az edzésben. Nincs is semmi másra gondunk az edzésen kívül,
mert ők mindent elintéznek nekünk!
Hm, sok jó játékos van, mint pl. BBongPrime.WE, RyungPrime.WE, WE.2012.RevtimePrime,
WE.2012.HotmailPrime.
Ki ellen szeretnél játszani a tornán?
MC ellen szeretnék, de keményebben kell, hogy edzek a TvP-re. Az első ellenfelem White-Ra és
mindent elkövetek majd, hogy megvalósíthassam a kívánságom. 🙂
Az ellenfeled egy ukrán Protoss, White-Ra, aki már a Brood Warban is versenyzett. Ismered őt?
Mit gondolsz róla? Biztos vagy a győzelmedben?
Ismerem és tisztelem. De, mint mondtam, próbálok minél jobban felkészülni, hogy aztán
megverhessem.
Szerinted kik a legjobb játékosok jelenleg a GSL-ben? Miért?
AnyProPrime.WE a legjobb. Nagyon keményen edz, hogy megvalósíthassa az álmát és remélem,
hogy sikerrel jár majd, mert csapattársam és jó barátom is egyben! 🙂
Ha be kellene mutatnod magad azoknak a fanoknak, akik még sosem találkoztak veled, hogyan
jellemeznéd önmagadat? Írj pár mondatot a személyiségedről!
Hm… egy kicsit aranyos, egy kicsit tiszta és egy kicsit önfejű vagyok. Mindig nagyon keményen
dolgozom. Remélem kedvelni fogtok.
Szerinted mi a legnagyobb erősséged és gyengeséd, mint játékos?
Az a gyengeségem, mint játékos, hogy néha nem változtatok a gondolkodásmódomon. Az edzőim,
Edison és Gerrard már rengetegszer segítettek, hatalmas köszönet nekik! A legnagyobb erősségem,
hogy, hogy ha képes vagyok változtatni a gondolkodásmódomon, akkor utána már sokkal szívósabb
és keményebb ellenféllé válok, legyen szó akár gyakorlásról, vagy épp éles meccsről

Comments (9)

  • Volband

    |

    Ninjaposzt, danke.:D

    EDIT: Aki még nem posztolta a Bracket Contestre készített ágrajzát a TL-re, az sürgősen tegye meg!!!! Ebbe a topikba kell: http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=200557

    Nem tudom, hogy elfogadják-e még, de csak ezért senki ne csússzon le a nyereményről. Ha nem fogadják el, akkor megölök egy kis mókust.

    Reply

  • Nf.haXX.Mate

    |

    Jinronak mi volt az accja BW ben?

    Reply

  • Volband

    |

    Válasz Nf.haXX.Mate #2 üzenetére:
    FrozenArbiter

    Reply

  • rici

    |

    bazdmeg :DD ez a ciara
    ez a zerg fastexp bronz verzioja volt

    Reply

  • Volband

    |

    Válasz rici #4 üzenetére:
    De elmondhatja amgáról, hogy nem gg-zett MC ellen, woot!

    Reply

  • Julien

    |

    Válasz rici #4 üzenetére:
    Azon agyaltam, hogy MC vajon direkt alázott 3 gattel 4 helyett? :D:D:D

    Reply

  • rici

    |

    Válasz Julien #6 üzenetére:
    biztos vagyok benne, hogy eredetileg expelni akart, csak aztan latta, hogy a zergnek semmije nincs

    Reply

  • mogyesz

    |

    mindig meglep, hogy ennyien nem ismerik bwből jinrot. ő volt az egyik legnépszerűbb toss európában, annyira egyedi volt a stílusa, és sok pimpest dolgot ő kezdett el használni ami utána pvp-ben/tvpben alap lett.

    Reply

  • Volband

    |

    Holnapra meglesznek majd a győztes interjúk is. Csak hogy hypeoljam egy kicsit, lol.

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.