StarCraft Universe

Yashock . Hírek 1142

„StarCraft Universe” a StarCraft 2 MMO újjászületését jelenti, amolyan „World of StarCraft” mod, amely összekapcsolta a WoW és az SC2 közöségét. Ryan Winzen és a csapata nem rég készítették el a trailert. A videóban láthatunk karaktereket, képességeket és fantasztikus környezetet. Winzen szerint a mod nem fog tudni megjelenni Heart of the Swarm előtt. Viszont, Októberben tesztelhetjük a PvP-t, Blizzcon előtt.

Forrás:


Comments (5)

  • Scarecrow

    |

    E-P-I-C

    Reply

  • Promie Motz

    |

    lolwtfomgroflmao… ezt nem tudom elképzelni, hogy hogyan lesz majd 😀

    Reply

  • Secondborn

    |

    Tény, hogy a WoW mellett lehetne „WoS” is, hiszen a Blizzardnak nem kell tartania attól, hogy régi címe ne lenne elég biztosíték a sikerre az egyre telítettebb MMORPG piacon, amelyet amúgy is kezd egyre jobban megszorongatni -nem meglepő módon- az ingyenes közösségi játékok. Az viszont már sokkal kétségesebb, hogy a Cataclysm után a készítőknek lenne-e elég ereje vagy egyáltalán akarnának-e egy újabb aranytojást tojó tyúkot fabrikálni ebből az univerzumukból, mert ahogy elnézem a WoW mai állapotát, sokkal inkább az anyagi lehúzás (kevés „alap” insta, visszahozott régi raidbossok, heroicra lebutított egykori raidek stb), mintsem az érdemi tartalom az igazi érdekük, amit meg is engedhetnek maguknak.

    A videó amúgy tényleg látványos, jól illusztrálja a Blizzard legújabb pályakészítőjének lehetőségeit, viszont nem szabadna ezt a modot egyszerű StarCraft köntösbe bújtatott WoW-nak készíteni, legyen annál ha nem is több, de egyedibb szórakozás.

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.