Boxer Vs Yellow showmatch

sweeping . Hírek 1141

Yellow 2011 június közepén jelentette be, hogy visszavonul, mivel új kihívásokra vágyik, de hozzátette, ez semmiképp nem azt jelenti, hogy átfog térni a starcraft 2-re. Most még is úgy tűnik, hogy Boxernek aki Yellow legnagyobb ellenfele volt, sikerült átcsábítania az ezüst érmek királyát. Ezt a nevet azért kapta, mivel soha nem sikerült átütő eredményt elérnie, fénykorában boxer akadályozta meg, aki akkoriban a világ legjobb terrán játékosa volt. Később jött savior, nada és bisu és a legújabb generáció Flash és Jaedong ellen pedig már végképp nem volt esélye.

Talán majd sc2-ben végre sikerül az arany érmek királyává válnia. Boxer egy Starcraft2 példányt ajándékozott Yellow-nak amikor visszavonult, de még ő maga se gondolta volna, hogy esetleg yellow átfog térni a starcraft2-re. De úgy néz ki, hogy igen, hiszen Augusztus 5.-én egy showmatchet fognak játszani, amit majd a gomtv fog közvetíteni. Mindenesetre most a Yellow fanok reménykednek, hogy ezt a showmatch-et egy hosszú és eredményes sc2 pályafutás fogja követni.


Comments (8)

  • Delebriel

    |

    Lol, jó fej a BoxeR. 😀 Hogy előkapta a zakójából. 🙂

    Reply

  • L3G3n_D

    |

    :OO GoGO Yellow !

    Reply

  • Atlasy

    |

    :/ én közel sem vagyok abban biztos, hogy áttér, de az sc2 népszerűsítése biztos célja, hiszen már segített a GSL-nek. Azt lehet tudni, hogy P, vagy Z lesz? Mert alphaban P-vel láttam játszani. Egyébként valószínűleg már régóta játszik, mégha csak keveset is, mert egyébként semmi esélye nem lenne.

    Reply

  • Vargos

    |

    Én biztos vagyok benne, hogy a BW-s prok nagy része idővel áttér, mert nem csak koreában popularizálják. Világszinten ismert bajnokok lehetnek. Azután a maradék is kénytelen lesz átjönni. Be fogják látni, hogy itt van perspektívájuk.

    Reply

  • Atlasy

    |

    Válasz Vargos #4 üzenetére:
    WTF? Ha én koreai progamer lennék akkor az utolsó dolog amit csinálnék az az sc2-re való váltás lenne. LOL. Szerintem mindegyikőjük leszarja magasról, hogy mennyire ismertek stb. Az a lényeg, hogy sokkal több pénzt szereznek csupán a csapat fizetés által. sc2-ben jelenleg csak az EG ad csapat fizetést a többiek semmit nem kapnak. Szóval sokkal jobban megéri BW-s pronak lenni, mint sc2-snek. És saját maguktól nem fognak váltani, főleg nem a legfelsőbb réteg. Akik jelenleg sc2-ben vannak azok már rég kiégtek, a többiek meg híresen szar játékosok voltak. Ha majd a KTV adni fogja az sc2-t akkor talán lesz valami előre lépés, de arra várni kell még minimum 2 évet. S lehet, hogy ki sem húzza addig az sc2 LOL. Mert a nyugati világ mindig a legújabb őrületre ugrik. Illetve az is megeshet, hogy az esport is befuccsol koreában, mert már így is zene csatornát akarnak csinálni az MBC-ből -.-‘

    Reply

  • Vargos

    |

    Válasz Atlasy #5 üzenetére:
    Bármi megeshet senki sem jövőlátó, abban igazad van. De gondolkodj logikusan, hogy milyen bajnokságok vannak. Olyanok, amik regionálisan összekapcsoltak. A BW nem jut el akkora közönséghez már, mint az SC2 max. ázsiában. Én ismerem, ami a BW mögött van, de ki fog kopni lassan. Ha másért nem, akkor az SC2 média elnyomja. 2 lehetőség van vagy a bw és sc2 együtt elsüllyed, vagy csak a bw, nincs más jövőkép. Játékmechanikailag kényelmesebb játszani, ezt sokan úgy fogják fel az SC2 könnyű. Ügyesen csomagolt trükk, mert középjáték felé már nagyon megnő a skill faktor. Tény kicsit más arányok vannak, mint a BW-ben. 1 éves a játék, hihetetlen népszerű és még nincs kieg+megfelelő balance mögötte. A 2 évet talán-talán reálisnak látom, de a BW-nek több kellett amíg beindult, bár nem volt olyan erős gépezet mögötte. Viszont az, hogy az SC2 ne húzná ki 2 évet az képtelenség, még az EG menedzsere is meglepődött milyen tömegeket vonzott az MLG Columbus.

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.