Következő StarCraft II Nap

nf.purple . e-Sport, Egyéb, Fun 1770

Megkésve bár de törve nem, jön az infó a következő SCIIN rendezvényről.

Május 5.  Szombat 15:00 – 21:00 CET

Helyszín: Millenáris, Hajóterem
Belépő: 1000 ft

Programok: Az eddigi napoktól eltérően, kicsit interaktívabb programokkal készülünk, megtartva a már meglévő népszerű kihívásokat. Lesz Beat the Pro és King of the Hill illetve újra lesz Oktatás is – új tanárokkal (PSZ!) és sok-sok gyakorlással, kihívási lehetőséggel. Szeretnénk kicsit mozgalmasabbá tenni a SCIIN-t: ezért egy csocsóasztalt is szereztünk, hogy az ebben jártas játékosok megmutathassák az irl apm-jüket!

A programokat ezen felül egy játékos Activity csapatversenybe tömörítjük: három csapat mérkőzhet majd meg a nyereményekért a pontversenyben – hogyan is fog ez kinézni?

Minden csapat maximum 5  főből állhat, majd a tagjai közül minden programra nevezhet embereket – amiért pontokat gyűjthetnek (legyen az az élő oktatáson való részvétel, vagy kihívás esetleg csocsóverseny – kivéve a King of the Hill-t) A nap végén a legtöbb pontot gyűjtő csapat lesz az aktuális nyertes, tagjai zsebelhetik be a nyereményeket: hasznos holmikat az www.RBNET.hu jóvoltából és Borokat a nagyobbak részére!

A három csapat: Raynor’s Raiders, Umojan Ghost Party, Lost Vikings és Sons of Korhal.

Érdemes lesz egy csapatba jelentkezni, mert csak az aktivitásodon múlik, hogy végül nyertesként térsz-e haza. Aki persze csak nézőként követné az eseményeket, az a drukkolással is sokat tehet bátor próbálkozók érdekében.

A következő napon is garantált a szórakozás és a sok-sok StarCraft 2 program! Ki viszi haza a plazmagömböt? Kié lesz a bor? Minden kiderül szombaton, a Millenárison.

Nem maradt más, kattints a Facebook eseményünkre és jelezd ha jössz Te is.

Menetrend:

15:00 nyitás
15:30 csapatok kihirdetése – Activity start (Activity teszt – 10 pont)
16:00 oktatás, élő gyakorlás – pontszerzés (csapatonként 10 pont)
18:00 csocsóparty – pontszerzés  (30-20-10 pont helyezés szerint)
19:00 Beat the Pro – győzd le a top játékosokat nyereményekért (10-5-1 pont játéktól függően)
20:00 King of the Hill: FoP|PSZ vs. Amity|Breach
20:50 Eredményhirdetés, zárás

Minden program között Activity, mókás kérdésekkel 🙂

Megjegyzés: szerettünk volna Diablo 3 béta kipróbálási programot is – de az a béta hiányában sajnos elmarad.

Az utolsó StarCraft II Nap időpontja: 2012. május 19. szombat. A nyáron már egy nagyobb gamer rendezvény-sorozattal készülünk, részletek élőben, a Millenárison!


nf.purple

[url=http://sc2sig.com/profile/eu/228154/1/Purple/][img]http://sc2sig.com/s/eu/228154-1.png[/img][/url] [url=http://sc2sig.com/profile/eu/228154/1/Purple/[/url]

Comments (8)

 • Red Death

  |

  Szerintem oktatás helyett lehetne egy verseny, mert kicsit unalmas már, ilyen oktatásotok már van online is, nem értem miért kell ennyire SC2 Napokra. Ez mégis csak LAN féleség, lehetne verseny is mint 1. napon.
  Kicsit jobb játékos végig csak nézik majd az eseményt, sehol sem játszhatnak (KotH-on ugyebár csak 2 ember van)

  Reply

 • nf.purple

  |

  Válasz Red Death #1 üzenetére:
  Nem lesz verseny profiknak a KotH-on kívül, mert nem megfeleloek rá a gépek egyelore (ezen mondjuk dolgozom h megvaltozzon) es nincs rá elég idő és nem eleg izgalmas a tobbieknek, akik csak neznek. Az sc2 nap inkább az egész közösségért van, mint a topokért. Btw ha van kedved téged is ki lehet majd hívni Beat the Pro keretein belül – biztos lesz par emberke aki megprobalna lebuntetni : )

  A masik, hogy most mindenkit szeretnek lekotni a kulonbozo fun programokkal, vegso soron azert van az egesz hogy a kozosség találkozhasson es jol erezze magat.

  igazi lan, verseny nyaron lesz az Alienware Gameshow – ezt a kettot jo ha szetvalasztjuk, a keveredes nem tesz jot, ez a tapasztalat.

  Reply

 • Puding1337

  |

  awhhh, pont szombaton ballagok, nem tudom melyikre mennyek:DDDDD

  Reply

 • nf.purple

  |

  Válasz Puding1337 #3 üzenetére:
  ballagj el 😀 lesz meg sc2 nap

  Reply

 • viasz

  |

  Na, aki szeretné a „csocsóparty” győzelmet a csapatának, az jelentkezzen nálam. :p

  Reply

 • esfrost

  |

  Köszönöm, hogy kiírtátok, hogy CET, így nem Pacific Standard Time szerint tájoltam be magam.

  Reply

 • nf.purple

  |

  Válasz viasz #5 üzenetére:
  lesznek bogyók is?:)

  Válasz esfrost #6 üzenetére:
  öö ja.

  Reply

 • superr0x

  |

  pacsi oszinak, sajna már megint nem tudok menni mert sulim van és szakdogát is írok, szivesen mennék valami amatör tournamentre (ami ahogy most látom nem is lesz) 🙂 utoljára bétában játszottam 3 multi gamet 🙂

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.