Archive for 2012. május 8. kedd

Szerkesztőket keresünk!

Mint már a címből is jól kicsemegézhető, a Starcraft2.hu szerkesztőfelvételt hirdet meg, úgy gondoljuk eljött az idő a vérfrissítésre. A szerkesztők száma az utóbbi időben majdhogynem megfeleződött, egyre kevesebb aktív alkotónk maradt. Szeretnénk hogy a jövőben minél több cikkel találkozhassatok az oldalon és minél naprakészebbek legyünk.

A szerkesztőségünkbe való bejutáshoz az alábbi kritériumoknak meg kell felelni:

DACA . Fontos 1631 25 hozzászólás

Chris Sigaty a fejlesztési tervekről

A Developer frissítést Chris Sigaty azzal kezdte, hogy kifejezze örömét azzal kapcsolatban, amit a Team Liquid StarLeague 4 illetve a 2012 Blizzard World Championship Series kínál/kínált.
A Blizzard embere, Chris Sigaty aztán áttért gyorsan a közeljövő talán legfontosabb újításaira, illetve fejlesztéseire. Ezek a „fícsőrök” valamikor a Heart of the Swarm megjelenése körül fognak funkcióba lépni:

  • Játék folytatása replay-ből
  • Global játék (EU-sok játszhatnak amerikai/koreai játékosokkal stb.)
  • Több nyelv támogatása
  • Klán/csoport rendszer
  • Nem rangsorolt matchmaking rendszer
  • Közös replay nézés

DACA . Hírek 1804 30 hozzászólás

Az utolsó Huncraft Gold

A héten kerül megrendezésre az utolsó HunCraft Gold. A verseny Május 12.-én, szombaton este 7 órakor kezdődik, fél héttől Check-In. A képre kattintva lehet jelentkezni. A HunCraft tervezi, hogy a 2v2 is megszűnik. Még egy ciklus végig fog menni úgy ahogy megszokhattátok (Huncraft Gold -> Huncraft Pro -> Huncraft 2v2), de utána csak a Pro marad meg. Ezután régi-új versenyek kerülnek megrendezésre:újra lesz  SilverHun, és PlatinaHun. Részletek a HunCrafton.

Gepzsir . e-Sport, Hírek 1024 7 hozzászólás