Vissza a suliba hónap

Gepzsir . Hírek 1467

FHQ0EUMZVTHN1379715690704Spórolj Starcraft II-vel vedd meg a tankönyveket, és szerezz jutalmakat!
Az összes jó dolog véget ért hiszen „Vissza az iskolába hónap van”- ideje, hogy lezárjuk a nyári szünet adta csodákat, és kezdjünk el azon gondolkodni hogyan szerezzük meg a könyveket.
Ne hagyd, hogy ez letörje a kedved hiszen nagyszerű híreink vannak amik felvidítanak téged a hét órái között! Új achievement, és három új portrét szerezhetsz Szeptember 30.-ig! Részletek, és az akciót bemutató videó a tovább után


Vedd meg a Starcraft II -őt anélkül hogy elköltenéd a kajapénzed!

A „Vissza a suliba hónap” tiszteletére 50% kedvezménnyel kínáljuk Wings Of Liberty-t és 25% kedvezménnyel a Hearth Of The Swarm-ot. De ez nem minden, Szeptember 23-30 között az új, és az régi játékosok számára új Jutalmakkal és bónuszokkal kedveskedünk. Fogd a tollad és jegyzetelj, mert szerveztünk pár dolgot Starcraft II tanulók számára!

Mutasd mennyire vagy benne a suliban!


Szóval ugyanaz a szekrényed volt tavaly is a suliban. Ne aggódj továbbra is „felöltöztetheted” az SC2 profilodat az új Feat of Strength Achievement-ekkel és 3 „vissza a suliba” karakter portrét is megszerezhetsz. Osztályfőnök Kerrigan, Kocka Raynor és Professzor Zeratul szerezhető meg az acsi megszerzése esetén.3F00I1AT4K511380047722679

Ahhoz hogy megszerezd, egy Starcraft II teszten kell megfelelned.


Mostantól Szeptember 30 ig, nyerj 5 Starcraft II játékot bármilyen kombinációban, Arcade Custom, Ranked, Training, Unranked, vagy Versus AI. Módban, hogy megkapd a „You got Schooled” acsit. Ahogy megvan a portrék is elérhető válnak számodra.HAY2RNRLF7Y41379715849677

Fontos!
Semmilyen Offline (kampány offline custom) nem adja meg az acsivmentet!

Olvasd a tankönyveket, és továbbra is lépd a szinteket.


Megdupláztuk az XP-t amit bármilyen játékmódban kapsz, Szeptember 30-ig. Itt az ideje hogy kimaxold a szintjeidet, vagy egy hiányzó faj szintjét! Amint befejzted a tanulást loggolj Battle.net re és kezdődhet is a móka! Játssz néhány Matchmakinget és szerezz meg mindent! Eközben pedig a bónusz XP nek hála továbbra is tudsz enni, tanulni, aludni és nézni az SC2 közösségi oldalát.

A három fő a kezdőknek


Elérhetővé tesszük mindhárom fajt a Starterben a hónap végéig. Tökéletes alkalom hogy az osztálytársak is kipróbálják magukat Terran Protoss vagy Zerg-ként. A Starter Edition továbbra is ingyenes és letölthető. Sőt ha már megvan a Starcraft II a spawning funkciónak hála teljes élményben lehet részetek!

Nőveld az agyad erejét



A Starcraft II nem csak szórakozásra jó ám. Reakcióidőt, Logikát, és kognitív rugalmasságot fejleszt a játékosoknál. Szóval amint elkezdesz ladderen játszani ezek biztosan fejlődni fognak.

Mesteri tanulása a Starcraftnak


A Starcraft II közösség egy nagyon jó forrása a játék mesterszintű kezelésének megtanulására. Shaun „Apollo” Clark biztosított egy kis segítséget „Bronztól Mesterig.” 1v1 oktató videókkal.

Amint megtanultad a legfontosabb, alap „basic stuff” dolgokat, nézz néhány Improve with Apollo videót.

Nézheted még Shaun Day[9] Plott Pro Replay elemzését is, illetve A Teamliquid forumát.

Nálunk pedig magyar nyelven, a Starcraft CORE Magyarországi Hivatalos ESL szervezet nyújt segítséget, mind kezdőknek fejlődni mind profiknak versenyezni. Nézd meg ezeket is.

Reméljük a „Vissza a suliba hét” hasznotokra válik és amint befejezed a tanulást minden este, beloggolsz Battle.net-re és szórakozol egy kicsit a barátaiddal. Továbbá az új díjjak mellet sok szerencsét kívánunk az új iskolai évhez!

Köszönjük a fordítást RoacH!

Forrás:


Comments (5)

  • Eyesis

    |

    Akciósan mennyi euro is ez? 🙂 Magyar boltokban kb 10ezer pénz.

    Reply

  • KaLoZ

    |

    Cheerleader Kerrigan az nem Osztályfőnök Kerrigan, hanem Pompomlány te Gépzsír…
    Megint a zergekkel cseszel ki… A geek meg stréber…

    Reply

  • Eyesis

    |

    Nekem meg van 🙂 6-ot kellett játszak gép ellen, hard volt most már very hard 🙂 A 6 pool nem jött be, mert csal a gép, de csupa rush volt 🙂
    NE IDE BLOGOLJ EYESIS! 😀

    Reply

  • Desy

    |

    a kedves cikkírónak elkélne néhány nyelvtan könyv

    Reply

  • Isti

    |

    Visszaköszön az „édes hármas” a brood war-ból ujra meg ujra 🙂
    Am szimpla arcadeknél is meg lehet szerezni az achit meg a portrét?

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.