Archive for augusztus, 2011

Samsung Euro Championship 2011 – Magyar selejtező

Idén a WCG Samsung Euro Championship 2011 keretében indított Starcraft 2 versenyszámban kis országunk is lehetőséget kapott, hogy egy, azaz egy kiváló játékos képviselhesse Magyarországot a Varsóban megrendezett Európa-Bajnokságon. Ehhez természetesen el kell dönteni, ki méltó a feladatra, ezt pedig egy online selejtező keretében fog lezajlani.

A selejtező részletei:
Időpont: 2011. szeptember 3., 17:00
Jelentkezési feltételek: Magyar állampolgárság, minimum Master liga bármilyen szezonból
Mód: Double Elimination
Map pool: GSTL GSL Terminus SE, GSTL GSL Xel’Naga Caverns, GSTL GSL Metalopolis, GSTL GSL Crevasse, Tal’Darim Altar LE, ESL The Shattered Temple, ESL Shakuras Plateau
Chat channel: sechun
További részletek és a teljes szabályzat innen érhető el, elolvasása és tudomásul vétele kötelező minden résztvevőnek! Stream lesz.

BRACKET

A SEC 2011 részletei:

Darc1n . e-Sport, Kupa 2042 90 hozzászólás

Tt4PL Pro Liga: nfteam vs. eSuba

A főleg magyar vonatkozású Verya.nfteam a cseh eSuba.INTEL csapatával a 4PL Pro Liga verseny selejtezőjében találkozott. Az első selejtező kört magabiztosan nyertük 5-0 (10-0) eredménnyel a BlackBawlerz csapat ellen, ám az eSuba is nyert a TuS csapat ellen 3-2 (6-0 2 wo) mérleggel. A mérkőzés nyertese nagyon jó eséllyel a playoffban folytatja a versenyt. Következő, egyben utolsó ellenfelünk a TuS csapat lesz szeptember 2.án!

Verya.nfteam 4 vs. 1 eSuba.INTEL

1. nfteamPurple 2 vs. 0 Predy (feladták)
2. nfteamBreach 1 vs. 2 Devil
3. nfteamStuntR 2 vs. 1 Lopata
4. nfteamMate 2 vs. 1 kusai
5. nfteamPurple + nfteamStuntR 2 vs. 1 Predy + Devil

GG’S, nagyon nehéz cw-volt!

 

nf.purple . e-Sport, Hírek 1398 23 hozzászólás

Dustin Browder előadása a GDC-n

Dustin Browder a Starcraft 2 vezető dizájnere volt a GDCVault vendége, ahol beszélt többek között az e-sport-ról, illetve magáról a Starcraft 2-ről, hogy mit hogyan képzeltek el vele, és mik az elképzelések a jövőre nézve. Az előadás közel 1 óra hosszás, érdemes megnézni, még annak is, aki nem igazán tud angolul. Az előadás közben ugyanis különböző képeket is vetítenek némi magyarázattal, hogy jobban érthetőek legyenek.

A hosszas előadás megtekintéséhez IDE tessenek elfáradni. Jó nézelődést!

DACA . e-Sport, Interjú 1163 6 hozzászólás

Amit tudni illik az Infestorról

Általánosságok

  • 90 hp-ja van, armored típusú egység
  • Fejlesztések nélkül 7 lövést bír ki Stalkertől, 5-t Maraudertől, 4-t sima tanktól, 2-t felsiegelt tanktól, 10 sebzést Void Raytől (föltöltetlen állapottól kezdve), és 3 ütést Ultralisktól.

De az Infestor a Fungal Growth nevezetű képességéről ismert leginkább.

Yashock . Cikkek 1425

MLG Raleigh kibeszélő

MLG Red StreamMLG Blue Stream

Championship Bracket

Elérkezett az idő az újabb MLG-re, amely ezúttal Raleigh-ben (USA) lesz. A verseny ezúttal augusztus 26-tól 28-ig tart majd. Ismét két stream lesz majd, amin majd követni lehet a mérkőzéseket.

A Piros csatornán a kommentátorok Tasteless és Artosis lesz, míg a Kék csatornán Day[9], Husky és JP McDaniel fog dirigálni.

Mindkét csatornához Műsorújság


Teljes Játékos Lista

Jó szórakozást mindenkinek!

DACA . e-Sport 6618 543 hozzászólás

Starcraft 2 Hungary Cup #5

Az UHML és egyéb kupasorozatok jelenleg szünetelnek, ezért egy kis vasárnapi tét nélküli móka következik a rég nem látott SC2hu Cup keretében.

UPDATE: Az  felajánlásával 5000 NFTP kreditben részesül a győztes, köszönjük!

A kupának vége, gratulálunk GOAdam-nak, a holnapi nap folyamán visszanézhetitek a leközvetített meccseket a YouTube channelünkön keresztül.

A kupa kezdete: 2011. augusztus 28., vasárnap 17:00
Bárki nevezhet, a kupa típusa single elimination, a chat channel schucup, replayeket és eredményeket pedig kötelező leadni a binarybeast oldalán, ahol majd a bracketet is megtaláljátok.

BRACKET| SZABÁLYZAT | STREAM

Darc1n . Kupa 1569 20 hozzászólás