Starcraft 2 megjelenés – újabb tipp

Astonkacser . Blog 1369

gamereplays.JPGA GameReplays.Org 2 napja jelentetett meg egy 4 oldalas középhosszú cikket arról, hogy vajon mikor is jön ki a Starcraft II.Írásukban tanakodnak arról, hogy egy ilyen játék fejlesztése milyen fázisokra bontható (Concept, Production, Alpha és Beta). Mivel már a BlizzCon-on volt játszható verzió, ezért pre-Alpha fázisra gyanakodnak, de a Zergek visszatartása és a róluk szóló hírek (még design fázisban vannak, tehát még meg sem rajzolták őket) bizony-bizony rossz előérzetre adnak okot.

Érdekes, hogy a Gamestop, EBgames és az Amazon is 2008. október 1-jére tippelte a mágikus dátumot, mellesleg vannak enyhény szólva nevetségesen hangzó tippek is mint a Play.com 2008. március 28-ája.

A végső tipp:

2008. november 28.

Szerintük ez a legmegfelelőbb időpont, hiszen ekkor már közeleg a Karácsony és az összes gyermek elkezdi rángatni anyuci szoknyáját, hogy „Vedd meg nekeeeeem a Starcraft II-t!!”.

Úgy érzem kicsit túlbecsülték a Blizzardot, és nem vették figyelembe annyira a Wrath of The Lich Kinget. Az új WoW kiegészítő megjelenését a korai szeptemberre becslik, és szerintük a szeptember eleje – november vége időintervallum elegendő a Blizzardnak arra, hogy két játékát is megjelentesse. Ráadásul a Starcraft II nyári bétatesztelésével és annak 3-4 hónapos lefutásával számoltak. Ahogy írom ezen sorokat, egyre szomorúbb arccal nézek magam elé és szomorkodom: lehet hogy nem ünnepeljük az idei Karácsonyt Starcraft II-vel? Remélem a kommentekben Ti majd megcáfoltok.

Forrás:


Comments (17)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.