Starcraft Online (?)

Astonkacser . Blog 1041

Mint arról már máshol is olvashattatok, a hét (hónap?) legnagyobb kacsája az, hogy állítólag a Blizzard készülő MMO-ja a Starcraft Online. Az eseményről itt és itt olvashattok külföldi oldalakon. A lényeg kb. annyi, hogy a kínai Netease nevű cég listát adott ki, hogy milyen jövőbeli játékokat akar majd licenszelni. A listán szerepel a Starcaft Online is, amiből arra lehet(ne) következtetni, hogy a Blizzard be nem jelentett titkos projectje egy Starcarft MMO.

Ügye arról már értesültünk, hogy a Blizzard dolgozik valamin, ami egy MMO (méghozzá next generation MMO), ezt el is mondták. A találgatások oda vezettek anno, hogy legvalószínűbb a Diablo III. Mike Morhaine el is mondta egy interjúban, hogy nem tudnak egyik pillanatról a másikra váltani, vagyis nem tudják a teljes WoW csapatot egyszercsak ráállítani valami újra, ez egy hosszabb, több lépéses folyamat. Tehát már most elkezdik fejleszteni azt a játékot, amit valószínű ugyanúgy, mint a Starcraft II-t, 3-4 év múlva fognak bejelenteni. Miért érné meg a Blizzardnak 2 Starcraft játékot fejleszteni egyszerre? Teljesen logikátlan ha azt nézzük, hogy mennyire egyedi játékokat ad ki a Blizzard.

Hivatalos megerősítés még nincs, de valószínűsítem, hogy nem is lesz. Legalábbis én a Blizzard helyében az ilyenre nem reagálnék.


Comments (15)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.