Én, Mengsk

Vorian . Hírek 977

Új Starcraft regény van készülőben! A szerző Graham McNeill (képen), aki eddig Warhammer könyveiről volt híres. A könyv címe I, Mengsk (Én, Mengsk) és előreláthatólag 2008 december 28-án fog megjelenni angolul. Magyar megjelenésről még nincs hír.

McNeill a tartalmat is felvázolta pár mondatban:

„Az Én, Mengsk részletesen elmeséli a Mengsk család három generációjának történetét: milyen hatások formálták Arcturus személyiségét, milyen volt a kapcsolata apjával és fiával, tehát az életének egy olyan szakaszát ismerhetjük meg, amiről eddig senki nem tudott. Ez egy regény arról, hogy mit jelent Mengsk-nek lenni, egy történet apákról és fiúkról, és felteszi a kérdést, hogy egy ember mennyire irányíthatja a saját sorsát, és mennyire befolyásolja azt az előző generáció.”

(Én biztos, hogy megrendelem ezt a könyvet, mert valahogy úgy érzem, hogy sok helyen fog kapcsolódni a Starcraft II történetéhez – már csak azért is, hogy jobban eladható legyen)

További Starcraft könyvek:
– Aaron Rosenberg folytatni fogja a Pengék Királynőjét (Queen of Blades)
– Keith R.A. DeCandido lehet hogy írni fog 2009-re egy Starcraft Mangát. Starcraft: Ghost-os regényt is fontolgat, de még nincsenek konkrét tervei.

Forrás:


Vorian

kewl

Comments (1)

  • DarkDevil

    |

    Nekem eddig 5 Star Craft könyvem van és nagyon jók mindenkinek ajánlom!!!!Amint megjelenik egy új meg is veszem mert kíváncsi vagyok a folytatásra!

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.