Starcraft II megjelenés?

Astonkacser . Blog 1801

sadface.jpgAz egyik legfontosabb dolog az volt számomra az egész WWI alatt, hogy infókat szerezhessek meg a Starcraft II-ről. Hajtott a vágy, hogy első kézből kaphassam meg ezeket, és tehessem közzé.

Várakozásaim ellenére sajnos semmi olyan esemény nem történt amire vágytam, hogy talán bejelentenek egy Starcraft II bétát (Wotlk béta kulcsot osztogattak csak), hogy talán bejelentik a megjelenés dátumot, hogy talán kiadnak egy rövid demót, vagy hogy csak kaphatunk ismét egy single player bemutatót, amiben olyasmit láthatunk hogy lefossuk a bokánkat.

Semmi ilyen nem történt.

Diablo, diablo. Mindenki csak a Diablo3-al volt elfoglalva, eköré volt felépítve az egész rendezvény, és nem azért mintha nem örülnék ennek, de lehetett volna több SC2 is.

Szokták mondani: „tudtam-tudtam, csak nem sejtettem”. Valójában semmi célzás nem volt arra, hogy jól haladnak a fejlesztéssel, semmi biztatót nem mondtak soha. A Vivendi jelentésébe bele sem írták az SC2-t anno, mégis valamiért titkon azt reméltem, hogy ez csak egy átverés, egy vihar előtti csend, egy súlyos hírzárlat amit hatalmas bejelentés követ. Hát nem.

Egyesek arról beszélnek, hogy Rob Pardo azt mondta, a játéknak csak az 1 harmadát építették meg. Személy szerint én ilyet nem hallottam a szájából, és butaságnak is tartanám ezt a kijelentést, de az biztos, SC2-ről beszéltek sokat a WWI-n, de mondani nem mondtak semmit sem.

Várjuk hát a fejleményeket. A játék fantasztikus lesz ez már biztos, csak bírjuk kivárni. Kitartást elvtársak!


Comments (62)

  • Daffit

    |

    #39 megnéztem az oldaladat DACAA, de sajnos azt kell mondanom, hogy nagyon sokat kell még alakítani rajta. Túlméretezett, túlzsúfolt és a lényeges információk elvesznek az oldalon. Ezeken kellene javítani. Starcraft 1 infókat szerintem senki sem hiányolja, mivel egy régi játékróül van szó és több ezer oldal van a világhálón ebben a témában, még keresni sem nagyon kell.

    Más: Nagyon várjuk Aston a beszámolódat! Mostanában kicsit megakadt az információ áramlás, persze most a fő téma a Diablo 3…

    Reply

  • Aston

    |

    #51: Higgyétek el, a legfőbb probléma az, hogy úgy lefárasztott ez a 4 nap, hogy olyan vagyok mint a mérgezett egér, szerencsére ma nem kell mennem dolgozni…

    Vorian képtelen önállósítani magát, csak akkor postol ha mondom és csak azt amit mondok. Sajnos arra sincs időm és energiám manapság.

    Na de ma beindulok 😛 ..

    Reply

  • inkwizitor

    |

    örülök hogy visszatértél Aston ^^

    Reply

  • Zedas

    |

    Atyaég, mi ez az SG színvonal itt???

    Reply

  • atttti

    |

    Unnamed: És miért is vágtad ki? 😀

    Reply

  • sise

    |

    Aston Aston azt nemvágom hogy mire alapoztál amikor nagy hirzárlatra valo tekintettel ugyérezted az az SC2 megjelenéssének szol ? Az egész Q&A, blizzcast meg az egész elsö világháboru arrol szol hogy a lehetöségekhez képest minnél jobban támogassák infoval az embert hogy a teoriagyártások kritikák köpködések/könyörgések fenttartság az érdeklödést és megfizethetettlen remlámot csináljanak maguknak, há mélenne jo nekik hatalmas fergeteges ingyenreklám nélkül kiadni egy magét hogy csengethessenek azért hogy megismerje a jonép? Amugy meg asszem ép te irtál postot rolla hogy még ha a vágyálmaitok valoraválnának akkoris csak karácsonykor jönne ki a game ezekután ’09 elsö negyedév pár honapocska csak(esetleg fél év).

    Holvannak a megigért négerlányos képek 😀 ?

    nemlehet hogy romlottvolt a csiga kint franc-honba és az okozott alaptalan elbizakodottságot hogy: 3napésittazsc2?

    Reply

  • sise

    |

    nemérzed disz-krimi-nácio-nak hogy nemlehecc kék? Amugy szerintem kezd azzal az FS!elést hogy konstruktivan megjegyzed a lányoknak hogy a szerver orájuk cseszettül elvan állitodva és jolenne ha helyre pofoznák !

    Reply

  • Aston

    |

    @57: Nem, én azt írtam, hogy ha minden jól megy, a legkorábbi időpont karácsony lehet. Amikor ezt írtam én akkor is arra gondoltam ,hogy idén nem jön ki. De ez amit a WWI-n tapasztaltam … kb. most nem tudom már megsaccolni sem. Jövő első félév is esélytelenné vált, szerintem …

    Reply

  • Blase

    |

    Számomra az az igazán elkeserítő, hogy még a hivatalos oldalon is 3 havinta egyszer van frissítés.Én viszont már így is kezdek kicsit lemondani az SC 2-ről.Túl sokat kell rá várni.

    Reply

  • Unnamed

    |

    Válasz atttti #56 üzenetére:
    Hát nem is tudom… fekete háttérben jobban néz ki és az állvány nélkül

    Reply

  • sise

    |

    az a baj az itteni többség(/meghajlás a kivétel felé) csak magát a játékot nézi ami valoban ugy 90%-95%ba kész, ott a gond hogy a mögéirt lore ami tényleg nagy feladat és az animáciokat megcsinálni hozzá felszinkronizálni felfilharmonikusolni a zenét amit a betegek többsége azonal lemuteol (és betolja a gyözike beszt-off-ot helyette) na azt nemlehet összedobni pályaszerkesztöbe 5perc alatt. Mint már irtam engem csak a szingli player mode érdekel és igazán csalodott lennék a gamebe ha köznyomásra hamar kiadná a blizz csak hogy szegény fanok nevárjanakmár 10és 5 honapot hanem csak 10év és négyet. inkább ölrüljetek hogy hamarosan megnyilik a diablo3 hu (ha valaki veszi a fárattságot hogy megcsinálja) és mehetünk odais flémelni. amugy a blizz az SC2vel vezette be ezt a hatalmas interaktivitást a játékfejlesztésbe kiváncsivagyok mitszolnátok ha kijönne valami fejes és aztmondaná hogy elkezdtük csinálni az SC2t majd 2év mulva megvásárolhatjátok a boltokba és amenyiben látnikivántok belölle valamitis akkor gyertek ide dolgozni mert ök ugyan megnemmutatnaksemmit. tegyük hozzá eddig majdnem az összes játéknál ezt láthattátok.

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.