[OFF]Shattered Origins: Hamarosan…

L4.ZsukoV . Ismertető 1237

4-hgp_soTudom már egy korábbi cikkemben megemlítettem, de azóta lényegesen sokat fejlődött a játék, ezért gondoltam még egyszer előhozom, hogy ismét gyönyörködhessünk és büszkék lehessünk a saját termékünkre. Akit bővebben érdekel a dolog az kattintson az alábbi linkre:

A Shattered Origins története


Comments (7)

  • inkwizitor

    |

    lehet hogy a trailer hibája(!) de nekem kicsit soknak tűnik a bloom meg az effektek mennyisége és ettől kicsit átláthatatlannak tűnik az egész (nekem), erre még rátesz egy lapáttal a kamera mozgása is:/
    ettől függetlenül sok sikert kívánok a csapatnak.

    Reply

  • Lord_Crusare

    |

    Meg mondom őszintén, ennél jóval több visszajelzést vártunk, mert ez nagyon fontos a játék fejlesztésének ezen szakaszában (és az, hogy valaki értékeli a cikket X csillagra, nem épp segítő szándékú visszajelzés). Kicsit csalódottak vagyunk, de talán csak a StarCraft2.Hu közösségétől nem szabad elvárni ilyesmit…

    Reply

  • Mojk

    |

    Engem érdekel, de ebből a videóból, sok mindent nem lehet kivenni. Szerintem az effektekkel nem lesz baj rendes nagy méretbe, de sztem állítható lesz (remélem:D). A játék tetszik, én mindig szerettem az ilyen játékokat, de sokat nem árultatok el róla.

    Én a történetre vagyok kíváncsi, meg hogy a mellékküldetések mennyire lesznek egyhangúak(sajnos nagy játékoknál is előfordul..)Mondjuk, túl sok infót nem tudtunk meg a játékmenetről, ezért nem is tudok mit értékelni, a játék szép, az ötlet, hogy váltogassunk a hajóink közt jó..

    Amúgy Zsukov. Nem az sc2 bejelentésének időpontjára kellett volna postolnod ezt, mert a kutya se olvassa. Ha segíteni akarunk Lord_Crusare-nak akkor, tedd a hírek tetejére az irományt:)

    Reply

  • Endyr

    |

    Válasz Lord_Crusare #2 üzenetére:
    en plul azert nem irtam, mert elso ranezesre nem az en jatekom (arcade lovoldozosnek jott le a trailer alapjan) igy en biztos nem fogom kiprobalni. Viszont nagyon orvendetes hallani, h van meg annyi kitartas es osszefogas a magyarokban, h egy ilyen komoly projectet vegigvigyenek.

    En szivbol szurkolok nektek es remelem valami penzt is lattok majd a dologbol es nem a kalozkereskedelem altal terjed majd a jatek.

    Reply

  • Blint

    |

    Nem az esetem az ilyen tipusu jatek, de a video alapjan hangulatosnak tunik! Az effektek szerintem rendben vannak, a texturak felbontasa talan lehetne nagyobb is, bar lehet csak a video miatt tunik homalyosnak kicsit.
    Viszont szerintem egy ilyen jatek megkivanja a multiplayert is, mert abban tuti jo szorakozas lenne:)
    Egyebkent gratula a projekthez, nagyon jo munka! Sok sikert es kitartast hozza a jovoben!

    Reply

  • L4.ZsukoV

    |

    Válasz inkwizitor #1 üzenetére: Leszóltad a videómat?! Ejnye! Így nem leszünk jóban! 😛
    Válasz Mojk #3 üzenetére: Az eszméletlen hírek részlege nem az enyém… 🙂

    Reply

  • Oviom

    |

    Előre elnézést kérek esetleges hülyeségért 🙂
    Szerintem nagyon szép és jól sikerült, bár nagyon emlékeztem az X3 Reunion-ra. Az űrhajók úgy nézem hogy elég nagyok ahoz hogy el is lehessen őket találni és nem csak a piros pontokat lőni. Az, hogy harc közben lehet váltani űrhajókat nagyon érdekes, csak sztem elég nehéz lehet az elején (nemtom mennyire okos az AI). Ami pedig még furcsa az az, hogy úgy nézem minden elpusztult ellenség után az látom hogy a Pilóta szintet lépett… sztem ez elég gyorsa azé :D.
    Remélem tudtam segíteni és nem mondtam sok hülyeséget. Amennyi kevés tapasztalatom van a programozással, annyit biztosra tudok, hogy nehéz és csak Gratulálni tudok hozzá :D.

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.