Archive for 2010. július 25. vasárnap

A kampány szereplői – Arcturus Mengsk

Rengeteg képpel, videóval és leírással frissült a hivatalos StarCraft II oldal. A Wings of Liberty kampány főbb hőseit, és az egységek teljes leírását is feltették. A következőkben Arcturus Mengsk életéről következzen néhány sor:

Arcturus Mengsket hívták már lázadó hősnek, tömeggyilkosnak, és bárminek, ami a kettő között elképzelhető.

artwork_mengsk-large

Velral . Cikkek 2001 14 hozzászólás

Töltsd le ma, vedd meg holnap

FlowR küldte a linket (köszi!)! A Battle.net weboldalán már most le lehet tölteni a Starcraft2-t német, angol, spanyol, francia, olasz, lengyel, orosz nyelveken (bármelyiket használhatod ha egy kis nyelvet akarsz gyakorolni de vigyázz melyik verziót töltöd le). Bár játszani még nem tudsz vele majd csak holnap éjféltől, de talán mégis jobb már most letölteni és feltelepíteni, holnap este pedig már csak a kódot beírni a battle.neten és indulhat a móka.

dwsc2

Astonkacser . Hírek 2107 30 hozzászólás

Amit a Terran 1/1/1-ról tudni érdemes

A nemrég megkezdett „sorozatnak” itt az újabb gyöngyszeme, egy HD által készített Tutorial VOD után egy profi meccsen (Idra vs. Mesq g2) nézhetjük meg, hogyan is lehet ezt a taktikát a gyakorlatban alkalmazni.
De addig is, miről van szó a gyakorlatban? Nagyon egyszerűnek hangzik az alapötlet. Egy gyors barakk és gyors factory után egy (találjátok ki a jelzőt :)) gyors starporttal nyitunk (feltéve, ha derítés után úgy ítéljük meg, hogy ezt van lehetőség kivitelezni), és onnantól kezdve már minden terran gyártó épület a kezünkben van, és szabadon, az ellenfél taktikájához alkalmazkodva, vagy éppen ellenkezőleg, domináns pozícióból mi diktálhatjuk a feltételeket.

Promie Motz . Cikkek, Stratégia, VOD 1000 4 hozzászólás

PainUser vs. Zerker (TvZ), AskJoshy kommentrárjával

Következzen egy TvZ, ahol, ha a körmünket nem is fogjuk lerágni az izgalomtól, de láthatunk egy olyan Terran stratégiát, ami még így konkrétan nem szerepelt szerintem az oldalon, és linkelhetek egy olyan kommentátortól,  AskJoshy-tól, akit talán a többség nem ismer, és így a várakozás utolsó óráiban le tudja vezetni az ember a napi SC igényét pár VOD megtekintésével.

Promie Motz . Stratégia, VOD 1036 7 hozzászólás

Tegnap már elkezdődött a sorbaállás az sc2-ért

A tegnapi nap során két fiatal már tábort vert a Webhallen előtt Stockholmban. Felmerülhet a kérdés bennetek, hogy vajon miért mentek oda megjelenés előtt több nappal? Nem, nem azért amire elsőre gondolnátok,  hogy pusztán fanatizmusból. A válasz nagyon egyszerű, az első 10 embernek aki Collector’s Edition-t vásárol csupán 1 SEK-be kerül a játék, azaz kevesebb mint 30 FT-ba. Ha MO-n is lett volna hasonló lehetőség ti oda mentetek volna napokkal a megjelenés előtt?

sweeping . Hírek 1167 22 hozzászólás

Utolsó lehetőség

Ha még eddig nem tetted volna, ma már mindenképpen érdemes előrendelni a StarCraft 2-őt, ha házhoz szállítást szeretnél. A holnap reggeltől leadott rendelésekre már nem vállalják a boltok hogy megjelenés napján megkapod a terméket!

Amennyiben még nem tetted meg, rendeld elő most a sima vagy a Collector’s Editiont (ez hamar el fog fogyni szerintem) még a kedvezményes előrendelői áron. A megrendelésedet ITT tudod leadni.

G-San . Hírek 1193 8 hozzászólás