A GOM TV kommentátorokat keres

sweeping . Hírek 1159

A GOMTV jelenleg új közvetítőket toboroz, hogy a CODE A meccseket kommentálják. A sok kaszternek a Starcraft2 világában, igazán nagy áttörést jelenthet egy ilyen esemény kommentálása.Ajánlom minden kedves starcraft2.hu látogatónak, hogy akik rendelkeznek angoltudással, próbálkozzanak meg ezzel a kihívással. Mind a magyar esportnak, mind a starcraft2.hu közösségének sokat jelenhet egy magyar nemzetiségű, starcraft2 szakkommentátor, aki ráadásul világismertségre tesz szert.

Remélem, sokan megpróbálkoznak, közülünk ezzel, ha nem is sikerül ne csüggedjetek, nincs veszteni valótok, fogjátok fel szórakozásnak.

Néhány fontos információ:
Kvalifikáció: Muszáj Koreában maradni, amíg az eseménysorozat tart. Aki(k)nek sikerül elnyerniük a GOMTV szívét a CODE A meccseket fogják kommentálni. Mindenképp szerezni kell egy működő Visat Koreában.

Toborzási periódus: Január 10.-től – amíg be nem töltik
Jelentkezés: Kommentáljatok egy általatok választott Starcraft2 mérkőzést, mentsétek el mint VODot és küldjétek el a GOMTV linkjére. Minden jelentkezés bírálva lesz.
Társak: Kommentálhatsz egyedül, de egy barátoddal, ismerősöddel is, mint egy duó.

Fontos tudnotok, hogy a Gretech nem fogja fizetni se az utat, se semmilyen egyéb költséget, egyedül a fizetést kapjátok meg. Ezért azokat preferálják akik ott laknak.


Comments (5)

  • Atlasy

    |

    Xvorci nem akarsz indulni? 😀

    Reply

  • bene

    |

    Aki innen belevág ebbe annak sok sikert, nem tudom mekkora költséggel járhat egy koreai út, biztos nem olcsó.
    Kösz a fordítást Atlasy.

    Reply

  • Atlasy

    |

    Válasz bene #2 üzenetére:
    Igazából nem az a lényeg, hogy kijusson(legalább is szerintem), de ha pl valaki megpróbálná közülünk az lehet, hogy idővel befutna. Az ilyen eseményekbe muszáj belekapaszkodni, mert az ismertséget növelik, és ha nyer valaki, akkor meg pláne. Én nagyon örülnék, ha valaki sikeressé válthatna az angol közvetítéseivel.

    BTW.: Öröm nektek fordítani 🙂

    Előre Magyarország, előre kommentárok!

    Reply

  • Stormblast

    |

    Most bunkó leszek, de szerintem ne kerüljön be innen senki, kivéve ha nincs akcentusa. Nem kell hogy azt hallgassam milyen akcentussal kommentálnak. Legyenek angol / amerikai kommentátorok, akiknek nincs idióta akcentusa.

    Reply

  • Atlasy

    |

    Válasz Stormblast #4 üzenetére:
    LOL amcsi/angol teljesen máshogy beszélnek 😀 a magyaroknak meg egyébként is kurva jól beszélik a nyelvet, mert minden megtalálható nálunk ami náluk is…

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.