Üzenet Blizzard bácsitól

Astonkacser . Blog 1110

gdsagsdgsdg

Az Atlasy által már beharangozott Blizzard 20. szülinapi weboldalra végre kikerült valami tartalom, egy videó. Úgy gondoltam ez megér egy külön bejegyzést (van benne egy-két érdekes 20 éves kép), és azok kedvéért akik az angolban nem annyira jártasak készítettem egy gyors fordítást az üzenetről, hiszen ez ugyanannyira jár nekik is mint bárki másnak. A klikk után.

(Mike Morhaime) Sziasztok! Frank és én szerettünk volna üzenni mindenkinek a világon mert a mai nap egy nagyon fontos nap a Blizzard Entertainmentnek. A cég ma 20 éves, ami abszolút hihetetlen. Amikor megalapítottuk ezt a vállalkozást 1991-ben, csak hárman voltunk. Csak szerettük volna kihasználni ezt az alkalmat arra, hogy megköszönjük nektek a sok-sok év támogatást, mert nélkületek nem lennénk képesek folytatni azt amit ma is teszünk.

(Frank Pearce) A közösség amely a Blizzard és a játékaink köré épült… fantasztikus számunkra. Becsülettel és alázattal nézünk arra a támogatásra amelyet kapunk mindenhonnan. Srácok, nélkületek nem lenne lehetőségünk ilyen játékokat csinálni. Szóval, igazán nagyszerű, hogy egy olyan közösségünk van amely ugyanolyan intenzív lelkesedéssel áll a játékokhoz mint mi, és még nagyobb minőségi elvárásokat állít elénk mint amilyet mi állítunk magunk elé.

(Mike Morhaime) A ti játék szenvedélyetek nyilvánvaló. Abszolút szeretjük a visszajelzéseket, szóval jöjjenek csak. Igazán segít nekünk abban, hogy még jobbak legyünk, és mi tényleg folytatni akarjuk a folyamatos megfelelést az egyre növekvő elvárásaitoknak még több és több frankó dologgal a jövőben.


Comments (2)

  • Scatter

    |

    Amíg az a fszkalap Kotick a Blizzard nagyfőnöke, addig én én (a HOTS-ot és a LOTV-ot kivéve) egy rohadt Blizzard játékért sem fogok fizetni. Egészen addig, amíg maga Kotick ki nem pusztul onnét![ILLETLEN]

    Reply

  • csana

    |

    milyen aranyosak!!!!! több milliárd befolyt $-t megköszöntek pár sorral! mindjárt elsírom magam :'(((((((

    na mind1, legalább ennyivel megköszönték… még ha ez nem is köszönetnyilvánítás hanem inkább nyalás volt…

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.