HotS infómorzsák a fejlesztőktől

DACA . Interjú 990

Néhány héttel ezelőtt az MLG is megjárta a Blizzard főhadiszállását, ahol JP McDaniel interjút készített a játék vezető dizájnerével Dustin Browderrel, és a játék egyensúlyáért felelős David Kimmel.

Elhangzott néhány fontosabb információ David Kimtől a multiplayerrel kapcsolatban:

 • Több változtatás is lesz a balance kérdésben, olyanok is, amelyek nem a játékosok visszajelzéseiből jönnek (szerk.: gondolom az új unitok miatt is). Úgy gondolja David Kim, a balance kérdést jobban “megszilárdíthatják”.
 • Az 1v1 mapokat különösen fontosnak tartják, ezért nagyon változatos pálya listát szeretnének majd publikálni a HotS-al, mind azok, akik szeretik a rush gameket, a macro gameket, vagy a normál játékokat, azok is meg legyenek majd elégedve, és kedveljék a különböző felállásokat.

Az interjúk:

 

 

Forrás:


Comments (3)

 • Boshi

  |

  Remélem hogy minnél hamarabb megkaphatjuk a HoTS-t. De azért elég furcsa , hogy még csak most startolt el a S2 és máris az S3-on agyalnak gőzerővel. Ezekszerint nem lesz a közeljövőben semmi komolyabb Patch.

  Reply

 • Vargos

  |

  Válasz Boshi #1 üzenetére:

  Szerintem még lesz balance patch, a változtatások mértéke kérdéses, valszeg tényleg nem lesznek komolyak. Ha nem lenne e-sport, akkor hagynák HoTS-ig.

  Az igazi balance az első kieg. behangolása után jöhet el, mert szerintem az nem balansz, hogy csak macro vagy fajnak kedvező mapokat tesznek be a poolba, hogy kiegyensúlyozott legyen egy verseny.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.