BeCup – utólag is lehet fizetni

Darc1n . Hírek 1078

becup 2011 starcraft 2

A Budapest e-Sport Cup Starcraft 2 versenyére kivételesen már a helyszínen is kifizethetitek a nevezési díjat, ami csupán 6500 Ft-ra csökkent az elmúlt hetek akciódús történései alatt.
Mind ezt megspékelve azzal az újabb fejleménnyel, hogy gépet sem kell vinnetek, ugyan is a nagyszínpadon fogják megtartani a versenyt a compo gépekkel.

További információkért és az előzetes jelentkezésért írjatok az info@becup.hu címre vagy látogassatok el a becup.hu-ra.


Comments (5)

  • GeryGTK

    |

    Ez nem semmi Darcin, a helyzet ellenére mégis kitetted. Miután elolvastam a hosszú hozzászólásodat már értettem mi a problémád.

    Reply

  • ImiHUN

    |

    Válasz GeryGTK #1 üzenetére:
    Azért a magyar közösségi oldalra végre kikerül az első magyar lanról szóló hír nem kell tapsikolni. Azóta minden nfteam-es hírnél az jut eszembe amit írtak, hogy átlehetne nevezni az oldalt nfteam.hu-ra. Értem mi a baja Darc1nnak, de ez elég rossz módszer.

    Reply

  • Darc1n

    |

    Válasz ImiHUN #2 üzenetére:
    Én inkább köszönetet mondanék azért, hogy Purple amellett, hogy Magyarország legjobb SC2 klánját és a nemzeti válogatottat igazgatja, még az ENWL, az NFTP és a jövőbeni HSL-nek is ő a létrehozója.
    Tiszteletet, megbecsülést és természetesen figyelmet érdemel az, amit az egész nfteam képvisel, hiszen nem csak egy profikkal teli csapatról van szó, hanem inkább egy baráti körről.
    Elfogult vagyok bizony, mert sok mindenben segítettem Purple-nek és pontosan tudom, mennyit kell izzadni és dolgozni, hogy elérjünk bármit is.

    A BeCupos hírekkel kapcsolatban is már az ötödiknél tartunk (összehasonlításképp az első MCLI eredményekkel együtt négy hírből állt), senki nem mondhatja, hogy ez nem elég és ha majd lesz stream róla, arról is értesülni fogtok.

    Úgy gondolom, hogy a „rossz módszert” nem itt kell hangoztatni.

    Reply

  • ImiHUN

    |

    Válasz Darc1n #3 üzenetére:
    Én mindig nagyon drukkolok az nfteamnek, és nem is miattuk jut ez eszembe a róluk szóló hírekről (remélem érthető:D) hanem a becupos mizéria miatt, de úgy tűnik minden rendbe van már és természetesen kedvelem ezt az oldalt meg a játékot is;)

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.