Győzelmi ráták fajonként

DACA . Hírek 1885

Mindenki szeret a balance-ról beszélni, talán néha túlságosan is elfogultak a játékosok vele kapcsolatban. Nem mondom hogy nem lehet róla beszélni, mert kell is!

Az SC2Statistics nemrég fajonkénti győzelmi arányokat publikált match uponként, hónaponként. Egy év statisztikáit tartalmazzák a grafikonok.

Figyelem! A grafikon a TeamLiquid játékosainak statisztikáit tükrözi! Mindez tartalmazza a nagyobb kupákat, ligákat is. Ezek nem tartalmaznak Ladder mérkőzéseket.

Tehát, 25187 mérkőzés statisztikákban:

Sok adat, sok számítás, vélemény?

Forrás:

battle.net


Comments (55)

  • xplode

    |

    http://i.imgur.com/w8nXZ.png
    ezt is érdemes megnézni. érdekes, van néhány oszlop, ahol teljesen intervallumon kívüli adatok vannak, és az összesnél a protoss van alul…

    Reply

  • Hero

    |

    Válasz 84Noname #48 üzenetére:
    Noname, ha szerinted Spanishiwa jó gamer, SŐT, az eu top terrák szintjén van, akkor ne haragudj, de nem vagy naprakész az sc2-vel – ha kicsit gúnyosan akarnék fogalmazni, akkor azt is mondhatnám, hogy túl sokat jártál a jövőben. Spanishiwa nem hogy nem TOP külföldi, de még csak a legjobbak közé sem tartozik (TOP= korea code a szint, vagy code s csoportkör szint, „legjobbak” = olyanok, akik a külföldi mezőnyben kiemelkedőek, és mindig számolni kell velük, de azért a koreaiak ált. mindig elbánnak velük). TLO-nál pedig főleg nem jobb, ugyanis ő a TOPba tartozott a betegsége előtt, szóval Spanishiwa jó pár szintre el van maradva tőle. A beteg TLO-hoz meg nem hasonlítgatok senkit, mert felesleges; ha eltöröm Messi lábát, akkor én is jobban focizom, de ettől még nem leszek klasszis.
    Isaac pedig leírta a többit, de igazából az ő válaszából is kiveheted, hogy ha követnéd, hogy mi folyik top szinten, akkor nem írnál ilyeneket. Mármint tényleg… Spanishiwa… Eszem a szívét, örülök, hogy van egyedi stílusa, tényleg, tök jó, meg nagyon aranyos, de ne keverjük bele a pro scene-be. Érdekes, a gyerek majdnem mindegyik MLG open bracketben ott volt, egyszer nem jutott el még a csoportkörig sem, Thorzain EGYSZER volt ott, akkor azonnal bejutott a csoportkörbe, és még MC-t is majdnem kiejtette később a kieséses szakaszban. Azért tehette meg, mert ő pl. a TOPba tartozik. TOP, legjobbak, és végül a „futottak még” kategória, élén az olyanokkal, mint Spanishiwa.

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.