Sziky vs Pusan[S.G] Showmatch

sweeping . Hírek 1348

Ma 18:00-kor egy fergeteges showmatch várható. Készítsétek be a popcornt és készüljetek fel Sziky vs Pusan bo7-es összecsapására, ahol kő kövön nem marad. Már tűkön ülve várja a bw-s társadalom ezt az összecsapást. Mutassuk meg a külföldieknek, hogy mennyien szorítunk sziky-ért kis hazánkban is 🙂 A tovább után következzen egy bemutatás a játékosokról, és a további részletek:


Pusan[S.G]:
Park „Pusan[S.G]” Ji egy híres ex-progamer játékos, aki tagja az MBCGame-nek, és játszott az összes híres progamerrel, név szerint: BoxeR, Flash, Firebathero, Backho, iloveoov, Tossgirl, sAviOr, Bisu, ForGG-al és a lista itt még nem érhetne végét, még hosszasan sorolhatnánk a neveket. Ő tényleg a bw-nek egy csillaga volt. De mint tudjátok, a skill nem vész el csak átalakul, és fontos megjegyezni, hogy attól, hogy nem hallunk sokat róla mostanság, nem jelenti azt, hogy már nem játszik.

Sziky:
Szikszai „Sziky” Miklóst bonjwa-nak nevezik a külföldi közösségben. ISL-ben egészen a negyeddöntőig menetelt. Tavaly év végén, az ISL2-t megnyerte, ahol Ace-t győzte le 4-0-ra, erről korábban be is számoltunk nektek. Legyőzte Scan-t a Defilert Tour-n, és jelenleg ő az egyetlen aki veretlenül jutott el az elődöntőig ISL3-ban. Sziky 83%-os győzelmi aránnyal rendelkezik az eddigi verseny eredményei alapján, ez kimagasló teljesítmény, tehát eljött végre az ideje, hogy összemérje a tudását egy progamerrel 🙂

Stream: A közvetítés replay-ről történik, a fent említett 18:00 időpontban, a kommentátor pedig nem más mint Hacklebeast:


Comments (3)

  • esfrost

    |

    Erre én is kiváncsi leszek, annak ellenére, hogy soha nem érdekelt a BW :p

    Reply

  • sweeping

    |

    Na nézi valaki :D?
    Én kicsit későn tudtam csak bekapcsolódni, második meccs végére
    Nem volt rossz, de érezni lehetett, hogy ez már csak időhúzás, pusan kezébe volt a meccs 🙁

    Reply

  • WhiteLotus

    |

    Én néztem és jó meccsek voltak! 🙂 Sziki nagyon nagyon jó. Az utolsó meccsen viszont elég durva Multitaskot tolt Pusan.

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.