BarCraft Budapesten – WCS döntő a Malom kávézóban

Darc1n . e-Sport, Hírek 1791

Újabb Barcraft esemény van láthatáron, ez úttal a World Championship Series  döntőjét hozzuk el nektek a Malom kávézóba, hogy együtt élvezzük a meccseket sör, üdítő és egyéb rágcsálóalkalmatosságok társaságában. A WCS döntőre 2013. augusztus 25-én, vasárnap kerül sor. Érkezni már reggel, 9:30-tól lehet, a közvetítés 12:00-kor fog kezdődni (addig is korábbi meccseket vetítünk) és kb. délután 7-8-ra már véget ér.

A helyszínen biztosítva lesz a nagy kivetítő, hangosítás, a bejárat mellett dohányzóasztalok kihelyezve, jó idő esetén egy nagy Samsung tévé is a rendelkezésre áll majd, hogy a kint lévők se maradhassanak le semmiről, továbbá a múltkori nagy sikerre való tekintettel most is lesznek akciós alkoholos és alkoholmentes italok és meleg étel gyanánt akciós melegszendviccsel (baugette-ből, ami még nagyobb, mint múltkor) is külön készülnek a kávézó munkatársai.

A pontos helyszín tehát 1095 Budapest, Soroksári út 48., a nagykapun belépve egyenesen szembe található a Malom kávézó. Érkezni legkorábban reggel 9:30-tól lehet. Becsléseink szerint az egész nem tart majd tovább délután 5 óránál.

A Facebook-os eseményt itt találjátok, kérjük aki tud, jelezze ezen keresztül részvételét, ami természetesen ingyenes, mint mindig.

Kedvcsinálónak álljon itt pár kép a helyről és egy összefoglaló videó az előző Barcraftról, Tinodi barátunk jóvoltából.

Malom kávézó Starcraft Malom kávézó Budapest Malom kávézó


Comments (4)

 • Worlon

  |

  Azért illene tudni, hogy az SC1 1998-ban jelent meg. Meg ki is lehet számolni, ha 15 (el is hangzott) éve jelent meg, akkor elég nehéz lett volna már 1995-ben BW-vel tolni.

  E-sport: bár még fene se tudta, hogy ezt így hívják, de már az Atari/Spektrum időben is rendeztek versenyeket, igaz, ezek még leginkább a High Score eléréséről szóltak, de egy helyen tartózkodtak a játékosok.

  Jó lenne, ha a döntőről linkelnétek egy streamet, bár nem nehéz megtalálni a hivatalost. Köszi!

  De azért jó a videó, jó lenne ha sokan megnéznék. Jó ötlet volt így megcsinálni a riportot.

  Reply

 • todor

  |

  Na és milyen a hangulat arra? Valaki bejelentkezhetne onnan! 🙂

  Reply

 • Eyesis

  |

  Válasz todor #2 üzenetére:
  Kicsit lapos, bár mi Mátéval csak a döntőre értünk oda, állítólag korábban többen voltak.
  Találkoztam Axmart-al, Kuvasszal, Siriussal, Darcinnal, a többieket nem tudom, hogy kik voltak, sajnos nem volt semmi program, vagy szervezett akció a WCS döntőn kívűl.
  Engem az is meglepett, hogy sokakat nem is érdekelt a döntő.
  A kivetítés és a hang nagyon jó volt, bár egyszer megakadt az adás, pont az utolsó meccs egyik fontos pillanatában, de hamar kezelve lett.
  Nekem a legelső BarCraft tetszett a legjobban eddig.

  Reply

 • todor

  |

  Válasz Eyesis #3 üzenetére:
  Köszi a beszámolót. A következőre lehet én is elmegyek, soha nem voltam még ilyenen 🙂

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.