MondoCon Live Invitational #7

Darc1n . e-Sport, Kupa 1547

mondocon-live-invitational-7

Immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb meghívásos alapú StarCraft II versenye, a MondoCon Live Invitational. A helyszín ismét a régi, a játékosok ez úttal is nyolcan lesznek, ám most 4 szabad helyet tartunk fenn a bejutásra.
MondoCon Starcraft 2 versenyAz összdíjazás 50.000 Ft, a 4 meghívott játékos pedig a következő:
[WiLD]Breach , [PH]Psz , [PH]Wordix , [EGBURN]BBQ.

Hogy meglegyen a 8-as létszám, most is szervezünk a maradék 4 helyre 4 darab Open Tournamentet, amelyeknek győztesei részesülnek majd meghívásban az MCLI 7-re.

A 4 Open Tournament időpontjai a következők:
Szeptember 13., Péntek 16:00
Szeptember 20., Péntek
Szeptember 22., Vasárnap
Szeptember 28., Szombat

Az időpontok még változhatnak és az is előfordulhat, hogy egyik-másik Open Tournament ütközni fog időpontban más versenyekkel is, de azért is van 4 belőlük, hogy legyen legalább egy jó időpont bárkinek. Természetesen bárki, akinek pl. nem sikerül az elsőn győztesként végeznie, még nyugodtan jelentkezhet majd a következőre, amelyekre a jelentkezés mindig az előző Open kupa vége után nyílik meg.

Az első Open Tournamentre tehát, ami véletlenül pont péntek 13-ára esik (16:00-kor veszi kezdetét, 15:00-tól check-inelni kell majd), ezen a binarybeast.com-os oldalon keresztül lehet jelentkezni bárkinek, aki úgy érzi, hogy a legjobb 8 között  helye október 6-án a HungEXPO-ban a nagyok között. A közös chat channel mcliopen lesz, bracket a binarybeast-en, illetve itt egy külön hírben kap majd helyet, ahogyan a stream adást is itt, az oldalon keresztül követhetitek majd figyelemmel vagy a http://twitch.tv/darc1n csatornán.
A map pool: Akilon Wastes, Bel’Shir Vestige, Derelict Watcher, Frost, Polar Night, Whirlwind, Yeonsu.
Az Open Tournament meccsei a döntőig Bo3, a döntőben Bo5 rendszerben fognak folyni. A szabályzatot itt találjátok, olvassa el figyelmesen minden jelentkező.

Az MCLI a kétnapos MondoCon rendezvény második napján, október 6-án (vasárnap) 14:00 kezdéssel lesz megtartva.
Az összecsapásokat a helyszínen lehet majd figyelemmel követni, illetve streamet is biztosítani fogunk azoknak, akik nem tudnak eljönni. A kommentátorok SkyMouz és Sirius lesznek.

A helyszín a hungEXPO Fogadó épülete lesz (az odajutáshoz és a térképhez katt a linkekre), a napijegy 2500 Ft. Sok más program vár még titeket a MondoCon-on, akik érdeklődnek a keleti kultúra iránt, mindenképpen jó élményekkel gazdagodhatnak.

További információkért látogassatok el a mondocon.hu weboldalra.


Comments (5)

 • RicsiXD

  |

  Psz helyett inkább RobbyGt hívtam volna, de így se rossz.

  glhf mindenkinek

  Reply

 • Psz

  |

  🙂

  Reply

 • Fana

  |

  Válasz RicsiXD #1 üzenetére:
  rofl

  Reply

 • sPrAY

  |

  Válasz RicsiXD #1 üzenetére:
  Mivel RobbyG külföldön tartózkodik, ezért nem tudott volna részt venni. Ezért nem került meghívásra.

  Reply

 • Atesz

  |

  A következő versenyre hol lehet jelentkezni?

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.