Integrált kék post figyelő és hivatalos szavazás

Astonkacser . Hírek 641

sc2pod.jpgNemrég beszámoltunk már arról, hogy az sc2pod.com csinált egy kék post figyelőt (azóta egyébként van sok más is, mint pl. video-tracker, community-tracker). Nos pár napja beleintegráltam az oldalba, így most már a jobb oldali sávban alul mindig megtekinthetitek a legújabb Blizzard munkatársak írta bejegyzéseket a hivatalos fórumokon.

Ha egy hosszabb, részletesebb listára vágytok, akkor egy külön oldalon ezt megtekinthetitek. Shadowie elmondása alapján ez is mint minden trackere 24/7 frissül, nálunk óránként lehet megtekinteni a legfrissebb verziót. Ha hasznosnak találjátok és beindulnak a kék postok (mert ügye már egy hete nincs új), akkor fél órás-negyed órás vagy akár 10 perces frissítésre is kapcsolhatunk.

A fórumon kialakítottam egy részt a hivatalos szavazásoknak. Szeretném ha mindenki venné a fáradtságot (az is aki csak megfigyelőként van jelen), hogy regisztrál a fórumra és leadja voksát ezekre a szavazásokra. Ígérem a visszajelzések alapján fogom szervezni a továbbiakat, azon az úton indulunk majd tovább, amerre Ti szeretnétek. Ha nincs kedved írogatni mert úgy érzed már mások nagyjából leírták előtted a véleményed akkor ez egy gyors lehetőség a vélemény nyilvánításra, vagy ha egyszerűen úgy érzed a Te véleményed érdektelen: NEM, itt számít a véleményed. Lesznek persze nem technikai jellegű szavazások is, ha ilyet szeretnél ajánlani, nyugodtan kreáld meg a Starcraft II-ről szabadon fórumban és jelezd nekem. Az aktuális legfrissebb szavazás a főoldal jobb oldalán is nyomon követhető.

Ezen bejegyzés megírásával egy időben indítok egy új szavazást is, hogy szerintetek mennyire hasznos a kék post figyelő az oldalunkon. Várom kíváncsian a véleményeteket.


Comments (4)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.