Bye-Bye Firebat! + Karune visszatér

Astonkacser . Hírek 765

firebat_little.JPGIgen, sajnos a hír igaz, de nem kell túlságosan megilyedni, arról van szó, hogy:

Correct, the Firebat is healed by Medics still, though in the current build, the Firebat has been taking out, to test a new Terran unit that could possibly fill its role.

Egy előző hozzászólásra reagált Karune, melyben megerősítette, hogy a Firebat-ot Medic gyógyítja továbbra is (szerintem logikátlan hogy a Factoryból készülő hatalmas vasszerkezetet Medic gyógyítja de mindegy), egyébként pedig a Firebatot kivették, hogy teszteljenek egy új Terran egységet, hogy tudja-e a Firebat szerepét helyettesíteni. Valószínűsítem, hogy nem tetszik nekik a Firebat, illetve valami gond van vele, ezért most megpróbálják kicserélni valamire. Ilyen szempontból személy szerint örülök, mivel 1-el több új egység, 1-el kevesebb visszatérő egység.

A másik tegnapi friss kék post (amit már láthattatok jobb oldalt is):

Glad to be back 🙂 We will have a Q&A at the end of this week, since I’m still waiting for some of the Devs to get back to chat with…just in case anyone was wondering.

A Crucio Siege Tank frissítését közölte Karune a hivatalos fórum közönségével, majd többen is “Welcome back Karune!”-nal fogadták, erre reagált, hogy örül hogy újra itt van, és a hét végére újabb QnA sorozatot ígér, csak még várja vissza a fejlesztőket egy kis beszélgetésre.

Karune barátnője egyébként Lina So, akit már láthattunk a válasz videóban. (Hát én azért nem rúgnám le az ágyról, ferde szem ide – ferde szem oda.)

lina-so.JPG

Forrás:


Comments (25)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.